Hål i väggen.

Ja då var det måndag igen och det har väl varit som "vanligt"


En södersparkad vägg som någon eller några har gjort idag.

Eleverna har fått ha en möbel som gjorts i slöjden och gissa om den hamnade nere i pannrummet eller fick stå kvar?




Ordning och reda i Cafeterians lilla myshörna.

Det är alltid kul när det är "ordning" så det är lättare för mig att städa och man kan lägga tid på annat.Men jag är inte bitter...inte alls!

Fick veta idag att Vaktmästar Anders blir borta i upp till 4 månader efter en liten olycka och man får hoppas att han blir helt återställd. Annars är det lite att blogga om tänkte summera innebandysäsongen med IBK FOS och sedan har man ESK HOCKEY och sedan måste jag fortsätta med min Fast i 80-talet också.Har även några filmtips på lager också som jag utlovade så det finns lite att skiva om här framöver.


Angående möbeln så blev jag så förbannad att det ska sparkas sönder väggar så vi tog naturligtvis bort möbeln och nu har dom ingenting att sitta på i den korridoren.Så kan det gå när man inte sköter sig!


Nytt från ACCEPT.

Här är ett smakprov från ACCEPT och deras nya skiva "Blood Of Nations".Eftersom denna låt inte fanns när jag gjorde Fast i 80-talet och "Balls To The Wall" så gör jag en ny jämförelse med nu och hur det lät då.




Så här låter ACCEPT 2010.



Och så här lät det 1983


Ny jättematch av ESK.

        

      ESK HOCKEY          4-5          TINGSRYD (0-2,1-1,3-2)

              Skott: 41-24 (15-8, 14-8, 12-8)



Trots en bra match av ESK så fick man ge sig mot Tingsryd vars målvakt Victor Tisell gjorde en kanonmatch. Första perioden var det ESK som förde spelet men Tingsryd gjorde målen och i andra så är det Tingsryd som tar tag i taktpinnen och kan också göra 3-0 i PP.

16:46 in i andra lyckas ESK äntligen få hål på Tisell och ett visst hopp fanns inför sista perioden.Tingsryd inleder bäst och kan göra 4-1 men ESK ger inte upp utan gör 3 mål inom loppet av 2 minuter 6 sekunder.Efter det tar Tingsryd Time Out och direkt efter den så lyckas man återigen ta ledningen.

ESK trycker på regält för att få till en kvittering med Tingsryd kom undan med hjärtat i halsgropen.


En vecka till att lägga bakom sig.

Ja då var det lördag eftermiddag och veckan som varit har väl varit bra och det trista vädret i slutet poå veckan har gjort att det mera lättstädat på skolan.Det blir mindre grus att ta reda på även om det finns nog med skräp som det är.

Det är lite oroligt bland alla nior och det har varit extra mycket på slutet med förstörelse och sånt så man hoppas ju att det ska lugna ner sig snart.

Vad ska man säga om Bjästa då? Det är ju verkligen synd om "Linnea" som fick rena rama pöbeln efter sig och fick lov att flytta 50mil. Rektorn kan ju inte få sitta kvar för flatare ledare är väl svårt att hitta och jag tycker att det skulle kunna satt en gräns redan från början.Prästen visade sin privata åsikt i programmet men nu är han ångerfull och han ska väl inte få vara kvar han heller.Killen måste verkligen varit poppis på skolan och i samhället i övrigt när skola och kyrka reagerar som dom gjort.

Det har nu blivit omvänd pöbel mot mamman till pojken och det  är helt åt helvete även om det var jävligt korkat att starta upp pöbeln på Facebook mot tjejerna.Hoppas att alla kan ta lärdom av det här och att kommunen fått upp ögonen för att detta faktiskt kan hända i lilla Ö-vik och i ett samhälle som Bjästa.Att man måste ha bättre arbete mot mobbning på skolorna och att ha en skolledning med pondus som vågar sätta ner en fot när det behövs.

Nog om det nu är det ju helg och man får njuta lite till och efter det väntar två fyradagarsveckor vilket ska bli riktigt skönt och vi avslutar med en låt som passar väl in.


Sekunddramatik när ESK tog 3 poäng mot Olofström.






                                


                               3-2 (0-1, 2-1, 1-0)      
                             
                     Skott: 47-29 (15-11, 17-8, 15-10)


Matchen avgjordes 19:29 in i 3:e perioden då ESK lyckades gör 3-2  och ser man till hela matchen så var det rättvist.Ola Nilsson fortsätter att övertyga i målet och man har tre bra femmor så visst visa ESK Hockey att man vill vara med på allvar.


Fast i 80-talet:10 skivor man bör ha (del 7/10)

Nu var det dags för del 7 av 10 och vi hoppar från 1984 till 1988 och denna klassiker.


File:Magnum - Wings of Heaven.jpg

MAGNUM "Wings Of Heaven"


Det första steget mot genombrottet tog man med albumet "On A Storytellers Night" 1985 då man fick skriva ett större skivkontrakt med Polydor. Man fick öppna på  Monsters Of Rock där Bon Jovi,Marillion och Metallica spelade och headliners var ZZ TOP. 1996 tog man ytterligare ett kliv med albumet "Vigilante"  och 1988 kom genombrottet på allvar.

Juli 1988 släppte Magnum sitt mest framgångsrika album och deras bästa enligt mig medans dom äldre fansen håller "On A Storrytellers Night" som det bästa som bandet gjort. "Wings Of Heaven" var på UK Albums Chart i 9 veckor och nådde som bäst nr.5 och här i Sverige gick det ännu bättre och albumet låg på den Svenska Album Listan i 12veckor och man nådde som bäst nr.2.

Jag minns mycket väl en låt från skivan som brorsan hadde på ett blandband och låten var "Don´t Wake The Lion". Jag visste inte vilken grupp det var då men jag gillade låten och ett år senare 1999 så skulle jag få svaret på vilken grupp det var. Det var bakom en byrå jag hittade en LP som min bror glömt när han flyttat och det var MAGNUM "Wings Of Heaven".Första tanken var vad är det här för skit då?men det visade sig vara riktigt bra och där fanns ju låten som jag hört på blandbandet och sedan dess har MAGNUM varit ett av mina favoritband.



Så här lät det 1998



Så här låter det nu,från nya skivan "Into The Valley Of The Moonking" (2009)


Nytt från AVANTASIA.

Här är ett smakprov från Avantasia´s nya platta.

Nytt från SABATON.

Här är från kommande plattan från svenska SABATON.

Nya band klara till ROCKWEEKEND2010.


Då har Rockweekend släppt nya band dock inga stora band.

TARJA ex. Nightwish
BLOODBOUND
FATAL SMILE
CARNAL FORGE
CRAZY LIXX
FOUREVER
SURVIVING THE CHARADE





Tappert krigat mot Sundsvall.


     VS. 

              Sundsvall 3-2 ESK Hockey



Trots en mardrömsstart med 0-1 i baken efter 21sek. så lyckades ESK störa favoriterna Sundsvall på bortais. 5 raka utvisningar gjorde att det blev en jobbig förstaperiod men jättebra Boxplay gjorde att ESK var kvar i matchen och kunde även kvittera.

I den andra perioden kunde Sundsvall åter ta ledningen när ESK blev lite för offensiva och gick bort sig i anfallszon. Hemmalaget lyckades via en ESK byxa få in 3-1 i tredje men ESK kom igen och Pontusson satte 3-2.

Avslutningen blev ganska dramatisk då  ESK fick till en bra press mot Sundsvall målet men det gav inget resultat och matchen slutade 3-2 till Sundsvall. Det var ett tappert krigande ESK och kan man fortsätta så här så lovar det gott och ny match väntar i morgon tisdag hemma i Bahcohallen mot Olofström

Daniel Olsson smiter runt Enköpings målbur, men något avslut blev det inte den här gången.

Fast i 80-talet:10 skivor man bör ha (del 6/10)

Då var det dags att kolla tillbaka på 80-talet och denna gången så hoppar vi fram ett år till 1984 och denna klassiker.





TWISTED SISTER "Stay Hungry"

Twisted Sister´s
 tredje album släpptes 10 maj 1984 och plattan innehåller bandets två största hits "We´re Not Gonna Take It" och "I Wanna Rock". 1987 så lade gruppen av eftersom sångaren och frontfiguren Dee Snider ville lägga av fast 10år senare (1997) gjorde man comeback för en mindre turné.

Sedan dess har man gjort flera återföreningar och i sommar kommer man till Sverige och ROCKWEEKEND2010 i Söderhamn. "Stay Hungry" nådde som bäst plats nr.15The Billboard 200 hemma i USA, nr.34 UK Albums Chart och här i Sverige nådde man ända till nr.3 på den Svenska albumlistan.

Att man lyssnade på Twisted Sister var tack vare grannens grabb Mattias som gillade dom och som tvingade mig att se "Stay Hungry Live" på VHS. Vem kunnde inte låta bli att gilla "We´re Not Gonna Take It" eller "I Wanna Rock"?

Det var väl dom låtarna som man fastnade för även om det finns flera godbitare som man kanske inte tänkte på på den tiden. Powerballaden "The Price" och "Don´t Let Me Down" är två andra riktigt bra låtar från plattan.

Då var det som vanlig dags att visa hur det såg ut 1984.



Så här låter det nu även om dom inte släppt något nytt.


Skönt med helg.

Ja då var helgen här igen och imorgon ska man lägga golv åt syrran i Husum och på söndag ska Lovisa på kalas så det blir fullt upp.

Veckan rivstartade med att eleverna drog omkring med en bänk i korridoren och repade min golvvård som jag gjort under sportlovet.Det får man ta men man blir farbannad när dom skadade mattan med djupan repor. 

På  tisdagen  så var det ett bord som var sönder och när jag skulle flytta det så föll det ihop som ett korthus.Någon eller några har roat sig med att slå söder bordet och sedan varsamt satt ihop det så att det ska rasa för någon och nu var det jag som åkte på det och några svordomar blev det kan jag säga.

Sedan börjat ju gruset komma nu också men det har minskat sedan det blev lite kaller ingen men snart börjar det på allvar och då brukar man verkligen få skyffla grus.

Det får vara allt för mig för denna gången och som vanligt en liten låt.


Fast i 80-talet:10skivor man bör ha (del 5/10)

Då var det tid för den femte delen i återblicken till 80-talet och vi håller oss kvar vid 1983.


File:ZZ Top - Eliminator.jpg

ZZ TOP "Eliminator"

23 mars 1983
släppte ZZ TOP sitt genombrottsalbum som slog världen med häpnad och det var nu som man gjorde sina första musikvideor. "Eliminator" kom helt rätt i tiden och genom MTV fick man en stor genomslagskraft med videotrilogin "Gimme Me All Your Lovin´",Sharp Dressed Man" och "Legs". 

"Eliminator"
nådde som bäst nr.9 på The Billboard 200 och albumet låg på listan i över tre år och har sålt 10 x Platinum. "Gimme Me All Your Lovin´" var den singel som gick bäst och den nådde plats nr.2Mainstream Rock Chart.

UK Albums Chart nådde "Eliminator" som bäst nr.3 och här i Sverige så blev det som bäst nr.13 Albumlistan.

Jag kom för första gången i kontakt med ZZ TOP  i mitten på 80-talet då min bror kom hem med "Afterburner"(1985) som han ville spela upp. Efter det så spelade nästan sönder skivan eller kanske var stiftet på skivspelaren som blev slut. Låtar som "Rough Boy","Can´t Stop Rockin´","Stages" och "Planet Of Women" fick skivspelaren att gå varm.

Efter några år så föll dom lite i glömska men allt vaknade till liv igen 1990 då jag hörde "My Head´s In Mississippi" från "Recycler"  som precis hadde kommit ut.Det var mitt första egna album med gruppen och naturligtvis så var det på LP.

Även om det var med "Afterburner"  som det hela började med så får man inte glömma "Eliminator" som är en riktig klassiker från 80-talet.Själv köpte jag albumet på LP i början av 90-talet och nästan i samma veva så fick det bli på CD också.

Så här lät det 1983 när klassikern "Eliminator" släpptes.



och så här låter det nu och även om det är ännu en låt från "Eliminator"


ESK vidare efter totalt 8-2 på två matcher.

           

    ESK HOCKEY         5-1        ASPLÖVEN (1-0,2-1,2-0)
    ESK HOCKEY         3-1        ASPLÖVEN (1-1,0-0,2-0)


Välförtjänt seger med 5-1

ESK visade redan i första perioden att hemma i Enköping att man vill vi vinna. Framförallt var det Olof Hansén, som med fyra tacklingar under första sju minuterna visade energie. Lagen bytte chanser med varandra och det var i PP i slutet på andra som ESK rättvist tog ledningen. I andra rog man ifrån till 3-0 innan Happaranda laget kunnde göra sitt första mål för kvällen. I sista perioden gjorde ESK två mål till och matchen slutade 5-1.

Seger med 3-1 efter krampaktig början

I tredje och avgörande matchen i går kväll kunnde ESK gå segrande ur striden med 3-1 och är nu klara för kvalserien till Allsvenskan. Asplöven var bättre uner första halvan av matchen men ESK hadde ändå 1-1 men sedan svängde matcvhen och Hemmalaget tog över mer och mer och kunnde vinna rättvist.

KVALSERIEN TILL ALLSVENSKAN


           

ESK HOCKEY     SUNDSVALL HOCKEY    OSKARSHAMN IK


      

  TINGSRYD       OLOFSTRÖM IK        NYBRO IF 





Söndag 21/3 Sundsvall - ESK 17.00
Tisdag 23/3 ESK - Olofström 19.00
Torsdag 25/3 ESK - Tingsryd 19.00
Lördag 27/3 Oskarshamn - ESK 17.00
Måndag 29/3 Nybro - ESK 19.00
Fredag 2/4 ESK - Sundsvall 17.00
Söndag 4/4 Olofström - ESK 17.00
Tisdag 6/4 ESK - Nybro
Fredag 9/4 Tingsryd - ESK
Söndag 11/4 ESK - Oskarshamn



Riktigt dåligt IBK FOS.


IBK FOS 2-5 ÖIB

Matchen mot ÖIB var allt annat än bra och välspelad och det var promenadtempo genom hela matchen.

Siffrorna speglar inte matchen och jag tycker att vi skulle ha vunnit matchen trots dåligt spel för ÖIB var inte bra.

ÖIB fick göra 1-0 i PP på sitt första skott och jag såg ingenting på skottet så det var inte så mycket att göra.Efter det spelade vi upp oss lite men vi slarvade oerhört  genom hela matchen och vi sköt för lite även om vi skapade en del lägen så gjorde deras målvakt några svettiga räddningar.

Vi lyckades vända matchen till 2-1  men som jag skrev tidigare så slarvade vi och dom fick göra 2-2 och 3-2. Sedan bjöd vi på 4-2 genom en elegant styrning framför det egna målet av en FOS spelare.

Min egan insats var den sämsta i FOS och jag fick ingen bra start och kom aldrig in i matchen på allvar. Det var en svår match att spela och ÖIB hadde väl bara 7-8 lägen och fick utdelning på fem av dom. Det känns tråkigt att behöva avsluta med en skitmatch men så kan det vara ibland och ser man till hela säsongen är jag nöjd med mitt spel trots allt.

Nu återstår det bara en match och det är mot ÖSA som slog oss med 9-2 förra gången vi möttes och risken är stor att IBK FOS kan sluta sist och det blir första gången i klubbens historia.

ESK - ASPLÖVEN




              

  ASPLÖVEN        5-3         ESK HOCKEY


ESK började svagt första halvan av matchen men spelade riktigt bra andra halvan av matchen och framförallt i sista perioden.

ESK tryckte på men fick inte in pucken och Asplöven kunnde kontra in 4-2 18:51 och matchen var avgjord även om ESK gjorde 4-3 efter 19:17.

ESK plockade ut målvakten och försökte men fick inte riktigt tryck och 5-3 i tom kasse blev resultatet av den sista anstormingen.

I kväll väntar hemma match och vinner man den har man ytterligare en hemma match imorgon tisdag och förhoppningsvis är inte säsongen slut ännu.

Fast i 80-talet:10 Skivor man bör ha (del 4/10)

Då var det dags för fortsättningen på min 80-tals bloggande och i dag har turen kommit till denna klassiker från 1983.


File:Accept - Balls to the Wall.jpg

ACCEPT "Balls To The Wall"


Titelspåret är en riktig klasssiker och en milstolpe i Hårdrockens historia och vem har inte hört introt till titelspåret,"Balls To The Wall" är och förblir en klassiker.

"Balls To The Wall" sålde Guld och  det ledde också till att bandet fick göra en turne i USA som redan börjat få upp ögonen för bandet efter "Restless And Wild" albumet.

För min del så blev ACCEPT en ny trevlig bekantskap 1995,12 år efter att "Balls To The Wall" släpptes.Det var som vanligt min bror Kenneth som tipsade om skivan när jag skulle låna lite LP skivor av han. Redan efter introt till titelspåret så var man ju fast och efter det började jag köpa CD skivor med ACCEPT så fort dom fick hem i skivaffären.'

Jag bodde bra mitt i Enköping på den tiden och hadde bara skivaffären runt hörnet så där spenderade jag mycket tid och pengar,nästan för mycket pengar.

ACCEPT är ju på väg att göra en comeback skivan även om inte UDO DIRKSCHNIDER sjunger lägre eftersom han valt att lägga allt krut på sitt band U.D.O. Nya sångaren heter MARK TORNILLO och nya skivan ska heta "Blod Of Nations".

Så här lät det när det begav sig 1983 och visst är det en riktig klassiker.




Det blir lite svårare men hur dom låter idag men man får ju höra lite av soundet i detta lilla studioklipp.




Oavgjort igen för IBK FOS

Har ju inte redovisat hur det gick sist det var match.

IBK FOS 3-3 IBK  PRÄSTTJÄRN

Det blev till sist oavgjort även i det andra mötet mot Prästtjärn i en jämn match där lagen bytte ledning med varandra. FOS lyckades dock kvittera med tre minuter kvar och hade även bud på vinstmål men Prästtjärn lyckades till sist avvärja. Snöpligt för FOS som såg piggare ut än på länge.


1. ÖSA IBK   10 6 2 2 51 -35 +16 20 (0)
2. Tio Tigrar   9 6 1 2 58 -39 +19 19 (0)
3. BK 96   9 5 3 1 42 -25 +17 18 (0)
4. Prästtjärn   9 2 3 4 41 -51 -10 9 (0)
5. IBK F.O.S   9 2 2 5 36 -41 -5 8 (0)
6. ÖIB   10 1 5 4 35 -49 -14 8 (0)
7. Eagles FC   10 2 2 6 35 -58 -23 8 (0)

Helg!

Jajamen då var det helg igen och tid för lite vila och det kan behövas efter att vårat kära Modo stilla somnat in under torsdagkvällen.Det gick smärtfritt så det förekom inget lidande förutom för oss supportrar som får konstatera att Modo numera är ett lindansarlag. Trots pacemaker så gick inte laget att räddas men så kan det ju vara och även Edmonton Oilers verkar ligga i koma.

Nog om det nu tar vi lite om veckan och den har varit lugnt ute på skolan i början av veckan och på onsdag,torsdag gasade jag på lite för att hinna med det jag tyckte var nödvändigast. På fredagen fick man ju vara i stan och jobba först med byggstädning och sedan fönsterputs på en hemmastädning och sedan tillbaka till byggstädningen.

Idag har vi varit på Knaskiga kojan och Lovisa har lekt med en kompis och fått göra av med lite energie sedan har vi varit på en promenad i det fina vädret med Molly.Ikväll blir det BlueRay film och man får väl betygsätta dom när man kollat klart.

Imorgon är det innebandymatch på SKYTTIS ARENA Kl.17:45 och för motståndet står ÖIB,sist vi hadde match fick jag ett hårt skott på insidan av låret som resulterade i en blödning som hette duga och jag har varit blå och gul i tre veckor.Nu är man redo för spel igen och det känns skönt och sist vann vi med 5-2.

Det får vara allt för ikväll och vi avslutar väl med en låt.


Sumpar Modo!

Ja Modo håller inte när det gäller och med slarvigt spel och duttande passningsspel som Skellefteå lätt kunde läsa.Modo uppträdde nervöst och hadde bara Green kastat sig istället för att göra en innebandytäckning så hadde vi vunnit.

Nog om det fanns det något bra med matchen?

Hm jo man fick en kupong så man får en liter gratis Mjölk JIHOOO!

Bra eller värdelöst

BRA!

Att det nu är sportlov så man får lungt på skolan nästa vecka.

VÄRDELÖST!

Att det varit turbulent på jobbet,det är aldrig kul.

Fast i 80-talet:10 skivor man bör ha (del 3/10)

Ja då var tiden kommen för del tre i min nostalgitripp tillbaka till 80-talet och denna gången är det Rock som gäller.








BRUCE SPRINGSTEEN "Born In The U.S.A"

4 juni 1984
släpptes denna skiva och är  Springsteens största föräljningsframgång i karriären. Skivan innehåller förutom titelspåret "Born In The U.S.A" bl.a hitsingeln "Dancing In The Dark".

Albumet gick in på första platsen på både Billboard och UK Albums Chart och första singeln från skivan "Dancing In The Dark" nådde en andra plats på Billboard. Ytterligare 6 singlar från skivan nådde top 10 på Billboard.

Jag minns när brosan kom hem med skivan och man lyssnade om och om igen och man tyckte att det var riktigt bra och det är skivan även idag.Man var aldrig något stort Springsteen fan men just "Born In The U.S.A" fastnade jag för och på äldre dagar så uppskattar man även andra av hans verk.

Det kan bli ett himmla tjat om brorsan som förövrigt heter Kenneth,men visst var det så att man påverkades mycket av vad syskonen lyssnade på.Ojdå nu har man svävat iväg igen så låt oss återgå till The Boss och hans klassiker.

Den följande Turné 84-85 är den största han gjort med 156 spelningar i 11olika länder och han spelade  86 olika låtar under Turnén. När det gäller olika låtar så är Springsteen värst under hans senaste turné då han rev av 170 olika låtar på 81 spelningar.

Han fick även en en Grammy 1984 för Bästa manliga Rocksångare och tidningen Rolling Stone har utnämt "Born In The U.S.A" som nummer 85 på deras listan över 500 Greatest Albums Of All Time.

Jag själv köpte albumet på CD 1992 och kunnde åter njuta av denna klassiker och man tycker att det inte var så länge sedan.Det är ju faktiskt 18år sedan och man kan konstatera att tiden går och man blir äldre.

Min personliga favoritlåt på skivan är "No Surrender" som är riktigt grym.


Så här lät det då det begav sig 1984





och så här låter det nu från nyaste skivan "Working On A Dream" från 2009



Fast i 80-talet:10 skivor man bör ha. (del 2/10)

Då var vi framme vid del två i min Fast i 80-talet special och denna gången är det en klassiker från 1982.




File:COTN album cover.jpg

KISS "Creatures Of The Night"

Detta är KISS 10:e album och släpptes 13 oktober 1982 och var ett steg mot lite tyngre efter två mjukare skivor som "Dynasty" (1979) och "Unmasked" (1980). Skivan innehåller dunderlåten "I Love It Loud" och andra bra låtar som balladen " I Still Love You",War Machine","Killers" och titelspåret "Creatures Of The Night".

Jag minns än idag när man kom hem med LP skivan i mitten på 80-talet,jag var väl 9-10år då.Skivan fick jag av min bror på en skivrea för hela 39:75 och det var min första KISS skiva. Den låten som gick om och om igen var "I Love It Loud" men även "War Machine".

Ja vilka fina minnen som kommer tillbaka när man sitter och minns tillbaka på 80-talet och hur man hadde väggarna fulla med KISS posters från OKEJ. Som på den tiden var mera en Rock och Hårdrockstidning och ingen mespopstidning.

Nu ska jag inte sväva iväg allt för mycket här utan nu återgår vi till själva skivan."Creatures Of The Night" nådde som bäst nummer 45 på den amerikanska  Billboard listan. I England nådde skivan nummer 22UK Albums Chart.

På skivomslaget finns Ace Frehley med fast han inte spelat en enda ackord på skivan eftersom han lämnat bandet och han ersattes av Vinnie Vincent.Han var däremot inte länge i bandet och han fick lämna efter "Lick It Up" skivan 1983.

Onödigt kunskap men kul.

Något som jag inte ens hadde koll på själv är att Bryan Adams var med och skrev låtet "Rock And Roll Hell"  

Eric Carr lade basgången på "I Still Love You"

Robben Ford spelar solot på "I Still Love You"

"Rock And Roll Hell" var en cover från början på en Bachman.Turner.Overdrives låt från albumet "Rock n´Roll Nights" från 1979. Jim Vallance (orginalkompositören) och Bryan Adams skrev om den så mycket att det inte längre ansågs vara en cover.

Det är inte Gene Simmons som spelar elbas på titelspåret "Creatures Of The Night" och det är inte känt vem som gör det.



1985 släpptes en nyutgåva av skivan och då med nya gittaristen Bruce Kulick på omslaget,han var med i KISS 12år.



Så här lät det 1982....



och så här låter KISS nu 28år år senare,från nya skivan Sonic Boom (2009)



Då var det redan tisdag.

Helgen gick som vanligt fort och en ny vecka har börjat och det är redan tisdag.I helgen så var det fullt upp,på lördagen var Lovisa på kalas och efter det tog hon med sig en kompis hem. Sedan var det dags att åka på den makalösa matchen mot Färjestad i Fjällräven Center.

På söndagen beslutade vi att vi skulle åka till Knasiga Kojan så att ungarna fick leka av sig lite och Lovisa tog med sig Bria, samma kompis som hon lekt med på lördagen. Det känndes lite tråkigt eftersom hon och hennes familj ska flytta till Australien så det var hennes sista helg här i Ö-vik.

Måndagen på skolan gick bra och allt flöt på fast idag var det en del problem.Någon hadde hämtat glaskross från fasadglaset och kastat inne i korridoren våning 3 och 4. Sedan såg ett klassrum ut som ett riktigt bombnedslag där någon förstört en rullgardin och slagit sönder en bänk.

Det var mycket skräp på golvet också men det var tur att dagen i övrigt gått bra så man hadde lite extra med tid så man kunnde göra fint.Men ska det se ut så flera gånger så får dom fan städa själva!

Vad Ska man säga om matchen i går då? Tycker Modo var riktigt bra men man drog på sig tok för många utvisningar. Sedan är det ju typiskt att Malek ska ha en mindre bra kväll och att Lindbäck i Timrå ska göra idioträddningar. Det var synd att vi inte fick med oss poäng för det tycker jag att vi var värda men så är det och det är bara att komma igen hemma på torsdag.

RSS 2.0