Då var det redan tisdag.

Helgen gick som vanligt fort och en ny vecka har börjat och det är redan tisdag.I helgen så var det fullt upp,på lördagen var Lovisa på kalas och efter det tog hon med sig en kompis hem. Sedan var det dags att åka på den makalösa matchen mot Färjestad i Fjällräven Center.

På söndagen beslutade vi att vi skulle åka till Knasiga Kojan så att ungarna fick leka av sig lite och Lovisa tog med sig Bria, samma kompis som hon lekt med på lördagen. Det känndes lite tråkigt eftersom hon och hennes familj ska flytta till Australien så det var hennes sista helg här i Ö-vik.

Måndagen på skolan gick bra och allt flöt på fast idag var det en del problem.Någon hadde hämtat glaskross från fasadglaset och kastat inne i korridoren våning 3 och 4. Sedan såg ett klassrum ut som ett riktigt bombnedslag där någon förstört en rullgardin och slagit sönder en bänk.

Det var mycket skräp på golvet också men det var tur att dagen i övrigt gått bra så man hadde lite extra med tid så man kunnde göra fint.Men ska det se ut så flera gånger så får dom fan städa själva!

Vad Ska man säga om matchen i går då? Tycker Modo var riktigt bra men man drog på sig tok för många utvisningar. Sedan är det ju typiskt att Malek ska ha en mindre bra kväll och att Lindbäck i Timrå ska göra idioträddningar. Det var synd att vi inte fick med oss poäng för det tycker jag att vi var värda men så är det och det är bara att komma igen hemma på torsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0