Fast i 80-talet:10 skivor man bör ha.(del 1/10)

Tänkte att jag skulle skriva lite om Rock och Hårdrocks album från 80-talet och dom som betytt mycket för mig och som jag vill tipsa om.

Först ut av klassiska album från 80-talet är.

File:Ace of Spades.jpg

MOTÖRHEAD "Ace Of Spades"

En riktig klassiker som släpptes 8 november 1980 och vem har inte hört titelspåret "Ace Of Spades"? Även om man inte är Hårdrockare så har alla någon gång hört låten. Gillar du inte låten så är du inte ensam för Lemmy är så less på låten att han kan spy men lirar den enbart för fansen. Det värsta han vet när fans kommer fram och vill sjunga "Ace Of Spades"

I mars 1981 hadde skivan sålt guld och titelspåret nådde som bäst en 15:e plats på UK singles chart.För min del så hadde man ju hört "Ace Of Spades" tidigare men det var först 1993 som jag fastnade för just Motörhead när jag hörde låten "Born To Raise Hell" (från plattan Bastards) på Tv.

Efter Bastards köpte jag "Ace Of Spades" plattan och visst håller den även idag och förutom titelspåret så har vi låtar som "Love Me Like A Reptile",Shoot You In The Back  och "The Chase Is Better Than The Catch".

I hemmlandet England nådde "Ace Of Spades" som bäst nr.4 på albumlistan  och har blivit beskriven som "one of the best metal albums by any band, ever".

  



Så lät det när det begav sig och så här låter Motörhead idag.


Nyp mig i armen!är det sant?

Ja vilken kväll det blev i Fjällräven Center som hadde nyinvigning,det kunnde inta ha blivit bättre.Men 10-3 är det sant NYP MIG I ARME! Saknar ord men man kan ju lägga ut detta.




MODO - FÄRJESTAD 10-3

Första perioden: 1–0 (1.26) Morten Madsen (Tomas Mojzis) , 2–0 (4.34) Mattias Timander (Per Hållberg, Mats Zuccarello–Aasen) spel fem mot fyra, 3–0 (10.19) Samuli Suhonen (Mats Zuccarello–Aasen) , 3–1 (14.40) Dick Axelsson (Marcus Johansson, Sanny Lindström).

Andra perioden: 4–1 (1.24) Markus Näslund (Niklas Sundström, Peter Forsberg), 5–1 (6.37) Marco Tuokko (Magnus Häggström, Andreas Molinder), 6–1 (8.23) Per Svartvadet (Peter Forsberg, Hannu Pikkarainen) spel fem mot fyra, 7–1 (13.57) Markus Näslund (Niklas Sundström, Magnus Häggström), 7–2 (18.04) Sanny Lindström (Anders Bastiansen, Fredrik Lindgren).

Tredje perioden: 8–2 (2.30) Josh Green (Dan Hinote, Oscar Steen), 8–3 (7.20) Per Åslund (Arto Laatikainen), 9–3 (14.28) Markus Näslund (Hannu Pikkarainen, Mats Zuccarello–Aasen) spel fem mot fyra, 10–3 (16.12) Magnus Häggström (Marco Tuokko, Hans Jonsson).

Skott: 33–30 (6–10, 11–9, 16–11).

Utv, Modo: 8x2. Färjestad: 8x2, 1x10.

Domare: Niklas Lovefall, Vallda, Patrik Sjöberg, Gävle.

Publik: 7 182.


Femetta mot Wings Arlanda.

            

ESK Hockey       5-1           Wings Arlanda (0-0,1-1,4-0)


Matchen hemma i Bahcohallen mot Wings blev en tuff drabbning där båda lagen visade att dom ville vinna, efter 0-0 i första tog ESK ledningen i början på andra genom Alba, Wings gav inte upp och kunde kvittera innan periodvilan.

Ett kraftigt spelövertag under nästan hela den andra perioden borde ESK nog avgjort matchen med det ville sig inte riktigt.

I den tredje perioden släppte det ordentligt, Wings Arlanda hängde inte med och drog på sig många utvisningar och visade upp ett dåligt humör med ständigt gnäll på domaren. Det straffade sig omgående, 4-0 i tredje gjorde slutresultatet till 5-1.

Målskyttar ESK, Mikael Alba, Daniel Andersson, Jonas Pontusson, Niklas Ekberg och Niclas Levein.

 

 

Slutspurten i Elitserien.

Ja i dag börjar ju Elitserien igen och nu börjar slutspurten inför slutspelet och naturligtvis ska jag ge mig på ett tips hur det kommer att se ut.

Jag tror att allt kommer att avgöras i sista omgången.

Efter 54 omgångar.
 
  6. Brynäs IF  79p
  7. Frölunda   76p
  8. Luleå HC    75p 
  9. Modo         75p
10. Timrå IK   68p

omgång 55

MODO - RÖGLE
LULEÅ - TIMRÅ
FRÖLUNDA - DJURGÅRDEN

Går det som jag hoppas så blir det en rysare i sista omgången där det kommer att stå mellan Frölunda,Modo och Luleå om två slutspelsplatser.

Vem har sagt att man inte kan gilla hårdrock när man blir gammal?


Skönt med en pungspark på Norge!

Det var en riktigt skön seger i herrarnas staffet efter att norrbaggarna varit lite väl kaxiga på frågan varför dom inte räknade in Sverige bland dom största konkurenterna.

- Sverige är för dåliga och åker alltid bort sig i stora mästerskap,dom har ingen chans på medalj!

Skönt att sätta Norge på plats och vilken härlig insats av grabbarna som tog första Guldet i staffet på 22år.




Nu är det helg igen.

Ja då var ytterligare en vecka avklarad och den har verkligen varit upp och ner. Måndagen som skulle bli så lugn och skön blev istället kaos eftersom det inte blev någon friluftsdag för skolan.

Det blev inställt kl.07:45 och jag hadde då 25minuter på mig att göra alla klassrum vilket var omöjligt.Som tur så fanns det förståelse bland lärarna och i på torsdag var man i fas igen.

Idag tappade jag mobilen också och letade som en tok och jag ringde på den och kom till polisens avdelning för hittegods. Det var en snäll själevadsbo som hittat den en bit från ICA och åkt till Polisstationen med den.

Så det blev till att hämta telefonen och sedan åka tillbaka till skolan och göra klart så man fick helg.

Vi avslutar väl som vanligt med låt.


Förlust mot BK 96 i bra match.

IBK FOS 2-4 BK96

Det blev förlust i söndagens match mot BK96 i Skyttis Arena.Det var en riktigt bra match där båda lagen turades om att föra spelet.

Vi tog turligt ledningen i matchen där målvakten i BK bjöd på ett mål fast trots en bra start så förlorade vi. Att BK96 vann mathen var för att dom fick lite längre anfall och för att dom tog vara på chanserna vilket inte vi gjorde. Annars tyckte jag vi hängde med bra och kämpade på men den där riktiga spettsen framåt fanns ju som sagt inte och då är det svårt att vinna.

Jag är väl nöjd med min egen insats och kunnde väl inte göra så mycket på målen förutom att man skulle varit längre ut på deras frilägesmål.Det är lätt att vara efterklok men överlag får man faktiskt vara nöjd och vi får hoppas att det blir seger i nästa match nu på söndag mot IBK Prästtjärn i Skyttis Arena kl.19:30

Härlig seger på bortaplan.

 3-6        



Det blev en seger efter det snöpliga poängtappet hemma i Bahcohallen och nu är man verkligen med i jakten på en kvalplats. Här följer är en matchrapport.
   
        

ESK ångar på och har nu chansen att ta 2:a platsen i serien om laget vinner på onsdag i hemmamatchen mot Arlanda Wings efter förkrossande 3-6 seger borta mot Nyköping. Två mål i PP lovar gott inför kommande kval.

ESK kom tidigt i underläge 0-1 men kunde nästan omgående kvittera till 1-1 efter mål av Jonas Pontusson Vilket även var resultatet efter 1.a perioden.


Andra perioden startar bra för ESK som gör in 1-2 efter 1.33 av Mikael Alba. Men hemmalaget kommer tillbaka och gör 2 mål på 36 sekunder vilket betyder att Nyköping nu leder matchen med 3-2.
ESK trampar gasen i botten och gör 3 mål till innan perioden är slut, 3-3 Mattias Strandin, 3-4 Andreaz Persson och 3-5 av Joakim Wikström. ESK håller i sin ledning i 3.e perioden och kan spika matchen i PP då Mikael Alba gör sitt andra mål för kvällen och 3-6 i matchen.





Slutresultat 3-6 (1-1, 2-4, 0-1)
Skott: 38-38 (12-11, 17-13, 9-14)

Nästa match onsdag 24/2 kl.19.00 i Bachohallen mot Arlanda Wings.



 text av:Anders Löfgren

 



         

Hur gammal är du?

Moa fyller ju år imorgon och hon är ju inte sen att påpeka det hela tiden

-Jag fyller år i morgon

Då frågade jag henne.

-Hur gammal blir du då Moa?

-Jag är inte gammal,du är gammal!

Tack och bock tiden går och man börjar tydligen bli gammal.

Dålig inställning.

                          

     ESK Hockey         3-2 (ef.)    Borlänge Hockey

Förlorad poäng

ESK lyckades inte bibehålla den fina inställningen från dom senaste matcherna och lyckades egentligen inte med någonting under matchen. Man  kunde ändå samla ihop sig och till slut avgjorde Jonas Pontusson 2.43 in på förlängningen.

Ingen höjde sig över mängden och nu krävs det ordentlig skärpning till på söndag då Nyköping väntar på bortaplan.


En klassiker.

 

Skönt med helg.

Visst är det skönt med helg och i dag blir det nog inte så mycket och man får väl se om det blir något uteväder så man kan åka lite pulka men barnen.Nu känns det för kallt för det men man vet ju aldrig annars får vi väl mysa inne och spela lite spel och göra en brasa i kaminen.Sedan ska man ju städa här hemma också så man får inte vila fast det är helg.

På söndag fyller Moa år och då kommer mamma och syrran och man har match med IBK FOS mot BK96 i SKYTTIS ARENA kl.12:00.

Veckan har varit lugn och fredagen blev extra lugn eftersom eleverna har idrottsdag på måndag så behövde jag inte städa fredagens klassrum på eftermidagen. Då kan man i lugn och ro ta alla klassrum på måndag och då slipper man städa klassrum på tisdag morgon.Det känns skönt och man kan lägga tiden på sådant som man kanske inte alltid hinner med annars.

Det har ju även gått en vecka med OS och det man man minns förutom dom svenska medaljerna så är det alla skandaler som varit. Skidskyttet med funktionärer som inte kan hålla koll när åkarna ska iväg och störtloppet där backen hadde brister.Sedan hadde vi ju problem med banan i damernas sprinttävling också och ingenting gjordes för att säkra upp.

Tycker även att grafiken är konstig som gör att det är rörigt att hänga med ibland men det har blivit lättare när man vant sig.

Ser man till OS i övrigt så kan man ju glädjas år Kalla,Ferry och nu senast Haag som gjorde ett kanonlopp och sedan Anja Pärsson.

Efter olyckan i störtloppet så var det väl ingen som trodde att hon skulle gå och ta en medalj dagen efter. Vilken härlig insats och därmed slog mitt tips in när det gäller en av Sveriges medaljer.Jag sa att Anja har störst chans i kombinationen om hon skulle ta medalj och så blev det.

Det får väl vara allt för nu så ha en trevlig helg och vi avrundar med en låt.




Fast i 80-talet? NEJ INTE EN CHANS!

SKID ROW

 

Här är SKID ROW med en KISS cover så håll tillgodo alla Music lovers.

Nya band till ROCKWEEKEND!




Då var det dags för lite klipp och klistra med nyheter från Rockweekend.

SKID ROW och OBITUARY kommer till RW i sommar!

Med över 20 miljoner sålda album och hits som ”18 and life”, ”I remember you”, ”Wasted time”, ”Slave to the grind” och ”Youth gone wild” kan vi garantera en riktigt mäktig konsert i den ljumma sommarnatten när det Amerikanska bandet Skid Row besöker flygfältet i Mohed för 3-års jubileumet av Rockweekend!

Obituary från Tampa, Florida räknas som pionjärer inom death metal och är det femte bäst säljande death metal-bandet genom tiderna. Senast de besökte Sverige var 2006 och nu kommer de tillbaka för en exklusiv spelning på Rockweekend för att köra över dig med sin brutala metal!


Kalla det Ferrytail.

Ja då var vi mitt i veckan och snart är det helg igen och vilken fin start på OS. Vad ska man säga om Kalla vilket lopp hon gör och det var aldrig något snack om vem som skulle ha guldet.

Sedan var det riktigt spännande i skidskyttet också när Björn Ferry slog till och tog Sveriges andra Guld och vilket bra lopp han gjorde. Man såg att han var pågång redan under första tävlingen men det var synd att vädret satte stopp för Björn men när alla fick samma förutsättningar så visade han verkligen var i bra form.Med tanke på hur hans säsong varit med skada och en kraftig förskylning så är det riktigt stort att ta OS Guld.

Säsongen är över för Skröder också och det är riktigt tråkigt för Modo som tappar en viktig spelare i jakten på slutspel och om det ändå hadde varit Kristian Forsberg eller Bonsaksen.Det gör ju inte saken lättar för Modo att slå Färjestad hemma för utan både Foppa och Skröder kommer det att bli tufft.


Ja annars är det bra och det ser ut som ett slagfält här på gatan när det håller på att gräva fjärrvärmen och det lär ta ett tag innan kaoset har lagt sig. Vad jag har hört så kommer det att dröja ett tag till innan allt är klart för det ska ju göras invändigt jobb också. Vi skulle ju ha haft allt klart v.43 förra året men det är ju som sagt "lite" försenat så det är ju bara att vara glad och vänta ett tag till.







Viktig seger i toppmötet.

             

     ESK Hockey         7-2             Arboga Hockey


Det blev seger i toppmötet hemma mot Arboga och nu är man tvåa i serien bakom Huddinge. Början av första perioden var ingen vidare från hemmalaget där man gjorde två självmål men efter det var det stabilt och bra spel. Period 2 och 3 var strålande från ESK sida och man kunnde vinna ganska lätt tillslut.

Nu återstår Borlänge hemma på onsdag, Nyköping borta på Söndag samt Wings hemma nästa onsdag.


Oavgjort för IBK FOS

Ja då har man varit på plats i Skyttis Arena och kollat på matchen mellan IBK FOS och IBK Prästtjärn och det hela slutade 4-4.

Tycker att vi hadde första perioden under kontroll och tog också rättvist ledningen med 1-0 och Prästtjärn lyckades inte skapa mycket. 

I andra perioden lyckades Prästtjärn kvittera och jag kan inte säga att det var rättvist och FOS kunnde svara genom att göra 2-1 och det såg ut som vi hadde tagit tillbaka greppet om matchen. Prästtjärn lyckas göra 2-2 och Fos var tillbaka på ruta ett igen.

I tredje kunnde vi åter koppla grepp om matchen när man gjorde 3-2 men då fick Prästtjärn replikera ganska omgående och göra 3-3 på ett straffslag.

Sedan fick Prästtjärn för första gången i matchen ta ledningen  men IBK FOS vek inte ner sig utan kunnde göra en snabb kvittering och rädda en poäng.

Tycker inte att det var så mycket klara chanser i matchen och vi borde ha kunnat stängt matchen men Prästtjärn kämpade på och ville annat.

Nu är det en veckas vila förutom träning och ny match är söndag 21/2 mot BK96 kl.12:oo i Skyttis Arena.

Äntligen fredag!

Så var det då helg igen och det känns riktigt skönt det blir förmodligen en lugn helg och i kväll har IBK FOS match men jag vilar och Ulander får vakta kassen.Matchen är mot Prästtjärn på Skyttis Arena kl.20:20 och jag återkommer naturligtvis med hur det hela slutade.

Veckan har väl varit fortsatt lugn fast i går hadde eleverna Alla hjärtans dag på skolan och då hadde dom tårtbakning så det var extra knökafullt med skräp i alla klassrum och lite extra kladdig på golven också.

Dom har också fått en platt-tv i Cafeterian så det ska bli kul att se hur länge den får vara hel och fin.Den är ju köpt för pengar från Cafeteria försäljningen så förhoppningsvis är dom rädd om den.

I natt är det OS invigning också men jag tror inte att man sitter uppe för att se på det men det lär bli lite OS under helgen i alla fall. Det som är roligast att följa är ju Hockeyn,Skidskytte,Alpint och Längdåkningen och mitt tips på hur det går för Sverige.

3 Guld 2 Silver 3 Brons.

Tror att vi har största guldchansen är i Skidskytte (damer) och jag hoppas att Tre Kronor går långt men jag har inga stora förhoppningar om Guld. Sedan har vi nog goda chanser i Skidsprinten på herrsidan.

Nej nu får det vara bra för denna gången och vi avsluter men en låt från det svenska bandet BONAFIDE som ska spela på ROCKWEEKEND. Visst doftar det AC/DC om det hela.



Nu ska jag gå ut med Molly så ha en bra helg.

NYNÄSHAMN vs. ESK HOCKEY


Storseger borta mot Nynäshamn.

       
Nynäs. 1-8  ESK 
 




UPPVISNING I NYNÄS.

 

-
I dag fick vi en lektion i hur man spelar hockey" det var Nynäshamns lagledare som uttalade sig efter matchen.

ESK lyckades hålla full focus igenom hela matchen och via 2-0, 3-0,3-1 blev resultatet 8-1, alla gjorde sitt jobb och lite till, stundtals snurrade ESK friskt i Nynäs zon och samtliga mål var av hög klass.

Målskyttar: Andreaz Persson 2, Thomas Mitell, Joakim Vikström, Jonas Pontusson, Jonas Bergman Niclas Levein samt Niklas Ekberg.

Noterbart, Ola Nilsson har sedan han kom till oss räddat 279 skott av 292 vilket innebär hela 95,55% Bäst i hela div.1!

På söndag väntar en viktig match hemma i Bahcohallen mot Arboga och vid seger är på andra plats i tabellen.

 

Lag
M VOF(+)(-)+/-P
Huddinge
10    7  2   1 50 30 20 23
Arboga
10    7  0   3 37 26 11 21
ESK
10    6  1   3 42 16 26 20
Nyköping
10    5  1   4 42 36 6 17
Wings Arlanda
10    4  2   4 34 37 -3 15
Hedemora
10    2  2   6 30 45 -15 10
Nynäshamn
10    2  2   6 29 55 -26 8
Borlänge
10    2    0   8    22      41 -19     6

 


Ny förlust för IBK FOS.

IBK FOS 1 - 3  TIO TIGRAR (1-0,0-0,0-3)

I söndags kl 10:15 var det då match igen i Öviksserien efter en vila på 3veckor för våran del. För motståndet stog Tio Tigrar som vi vann över i förra mötet med 12-5.

Vi började bra i första perioden och tog ledningen med 1-0 men sedan ju längre matchen led så tog Tio Tigrar över och tryckte på.

I 3:e så fick dom utdelning och 2-1 målet kom till på ett mycket märkligt vis där nog alla trodde att domaren skulle blåsa men det gjorde han inte. Det var inte så mycket man kunnde göra när man hadde en massa spelare liggande mitt framför målet.

Vi orkade inte alls fullfölja matchen och 3-1 målet ska jag bara ta det var en riktig tavla som man snabbt vill glömma.

Min egen insats var väl sådär tycker att jag skulle kunna ha spelat ännu bättre och räddat en poäng åt oss men nu blev det inte så. Man fick ju beröm av motståndarna men vad hjälper det vi förlorade och jag är inte nöjd med hur 3:e perioden utvecklade sig.Det känns surt men det är bara att komma igen och ta nya tag.


Uddamålsförlust i seriefinalen och nollning av Hedemora.

         



ESK Hockey     2 -3     Huddinge Hockey


För andra gången i Allettan blev det uddamålsförlust mot Huddinge, 2-3.

ESK drabbades av sena återbud p.g.a. sjukdom, Ola Nilsson som varit lysande i målet och Andreas Lindquist kunde inte spela, sedan var Rickard Eriksson, Niklas Billman och Daniel Andersson skadade.

 Kommentar efter matchen.

-Vi var under ganska hård press under matchen och fick jobba kopiöst för att hänga med i Huddinges höga tempo, alla gjorde ett mycket bra jobb och Odehag spelade sin bästa match för i år det bidrog till att vi målmässigt hängde bra med i matchen och med lite flyt kunde vi fått med oss någon poäng.


        


    Hedemora     0-5       ESK Hockey


Efter en ganska hafsig som ESK vann uppe i Hedemora med 5-0. Resultatet speglar väl inte matchen helt, men Ola Nilsson såg till att han höll kassen tom och noterades för 6 räddningar på frilägen från Dalkarlarna samt en handfull övriga vassa ingripanden.

På onsdag 10/2 väntar ännu en bortamatch och för motståndet står Nynäshamn.

Slut på helgen och ny arbetsvecka väntar.

Ja då var det måndag igen och ny arbetsvecka och helgen gick ju fort som vanligt.Lördagen var lugn och det var inga större utsvävningar utan man såg matchen mot Djurgården.Man satt och svor och retade sig framförallt på Arto Blomsten,det var ju ínget snack om vilket lag han höll på.

På söndagen var det innebandy match med IBK FOS och den härliga tiden 10:15 och mera om det i en eget blogginlägg.Vi hadde ju ett superfint vinterdag så Lovisa och jag tog en härlig långpromenad med Molly annars var det rätt lungt måste jag säga.

Rockweekend fortsätter att presentera band också och nu är även SEPULTURA klara liksom några andra små band.

Nya band:

SEPULTURA
ELECTRIC BOYS
BONAFIDE
ABRAMIS BRAMA
ASTRAL DOORS
LIONS SHARE
THE MURDER OF MY SWEET
MAMA KIN
GASOLINE QUEEN
DAWN OF SILENCE
LUCY SEVEN
HELLSINGLAND UNDERGROUND
ZZ ROCK
ROCK N ROLL ALLSTARS
STATUS QUIZ
THE COUGARS

Det är ju 40 band kvar att presentera så visst kommer det att bli flera större band men TWISTED SISTER,SAXON och DEEP PURPLE gör ju bara det att det är värt att åka.

Här har vi lite ZZ ROCK och gissa om jag kommer att kolla på dom.



Av dom andra bandet som är klara så lovar detta svenska band gott och jag måste kolla upp dom bättre inför RW10.





Ja det var väl allt för denna gången nu ska jag göra mig klar och åka till Rävlyan.

Svar på tal!

Ja det har klagats att det varit segt från ROCKWEEKEND men nu ger man svar på tal när man släpper nästa tunga namn.

TWISTED SISTER är klara och gör SAXON och DEEP PURPLE sällskap och flera band kommer att komma.

Biljett ska jag köpa men jag får se när man har råd men att jag ska åka är det ju inget snack om.Nu har man verkligen något att se fram emot...ROCK ON!




Botten är nådd och det ser mörkt ut!

Sist jag skrev om NHL så låg mitt lag Edmonton Oilers inte långt från slutspel men efter det har det rasat och nu är man sist i hela NHL.Det ser riktigt mörkt ut och man får reda nu rikta in sig på nästa säsong då Oilers hoppas mycket på att locka över den här mannen.


Man har ínte så rolig skadelista heller med viktiga pjäser som Souray och Hemsky borta och här är alla som är borta.

Sheldon Souray
Hand
Out Indefinitely
Ryan Stone*
Knee
Out Indefinitely
Nikolai Khabibulin*
Back
Out 3-4 Months
Ales Hemsky*
Left Shoulder
Out 3-4 Months
Steve Staios
Concussion
Out Indefinitely
Ladislav Smid
Concussion
Out Day-to-Day


Det är bara bita i det sura äpplet och ta nya tag och försöka avsluta snyggt i alla fall så LET´S GO OILERS!




Då var det ny arbetsvecka igen.

Ja då var det ny arbetsvecka igen och idag har det varit en mjukstart på veckan eftersom eleverna haft lov idag och då har jag passat på att göra alla klassrum.

Annars gick ju helgen fort som vanligt och man gjorde inte mycket förutom att vara krasslig fast man orkade ut till morsan i Bjästa i går för att fira att hon fyllt år.

Det blev till att sova på soffan förutom att äta god mat och fika så man var inte så sällskaplig av sig men jag var bara så trött. Har haft en jobbig hosta i några dagar så man får knappt sova så då känndes mammas soffa skön.

Daniel Sondell har fått lämna Modo och in kommer ytterligare en finne Henri Laurila som dessutom är högerskytt vilket är riktigt bra. Enda frågetecknet är att han varit mycket skadas under säsongen i Finland och jag kan tänka mig att det var därför Modo tyckte att han var för dyr i början.

Annars var väl matchen mot Frölunda sådär måste jag säga och man såg att inget av lagen ville förlora matchen.
Frölunda kämpade på bra och ett billigt mål för Modo där Holmqvist ska rädda i vanliga.Sedan såg det ut som Malek bjöd tillbaka men den styrde tydligen olyckligt på Hasses klubba.

På torsdag kan även Luleå vara inblandat i sträckstriden om Modo lyckas ta tre poäng med sig hem och då kan det bli riktigt spännande.


 

RSS 2.0