Film

Gullivers resor Poster

Gullivers Resor


I denna komedi så spelar Jack Black  Gulliver, en journalist vars liv går på tomgång.Drömmen om att bli resereporter tycks aldrig bli verklighet så Gulliver bestämmer sig för att ta saken i egna händer och han lyckas fixa ett jobb och äventyret väntar bara runt hörnet. Gullivers skepp förliser i en storm och han flyter iland i det okända landet Lilliputt där invånarna är pytte, pytte små.

Jack Black brukar kunna göra roliga och hyffsade filmer men denna var inget att se så har du något roligare att göra så gör det.Kolla på när målarfärg torkar eller när tvättmaskinen tvättar eller Testbilden på SVT.

Betyg: MR





Söndagsblogg.

Ja då var det söndag eftermiddag och helgen är snart slut och en ny vecka står i antågande och det är en kortvecka fylld med mycket jobb.

Förra söndagen var vi på Bussbyvallen och fick se oss besegrade med 6-1 i 02-serien,men det blev 1-1 i spelmål resten gjorde Hägglunds på att dom markerade högt upp i plan och dom lät oss aldrig sätta igång spelet.Vi brukar ha som regel att när motståndarmålvakten ska kasta ut bollen så backar vi hem en bit och sedan kan vi gå på när bollen kommer ut i spel.

Det blir roligare att spela om man får en chans att börja med bollen utan att det ska smälla till i det egna målet varje gång.Det är bara några få lag som inte vill spela på det sättet så vi får väl träna på att spela deras spel så vi kan göra bättre match nästa gång.

Det roliga var att det var helt jämt spelmässigt och vi låg bara under med 1-0 efter första halvleken men sedan slutade Hägglunds backa hem och pressade högt och fick 5 enkla mål.

Veckan som var innehöll en hel del jobb och ett omväxlande väder som ibland ställde till det lite men vi löste allt galant.Har man bra personal så är det ju inget problem även om det blir struligt ibland när det är mycket att göra fast det verkar bli lite lugnare under Juli.

I torsdags fick jag hålla i fotbollsträningen själv och det kom 11 tjejer som ville träna och det gick över förväntan måste jag säga och vi körde en lek,träning av vristskott och vi avslutade med match.


Modo har gjort ytterligare en värvning i backen Freddy Myer och jag hoppas att han är ett riktigt fynd och inte en ny Charlie Cook.Nu väntar vi bara på en vass Center och en ytterforwars där hoppas jag på Nagy som är en sniper även om han kan försvinna helt i vissa matcher.

Snart är det midsommarafton och vi får se vad vi hittar på men det kan bli en tripp till morsan för lite god mat och lite kubbspel.

Inte för att vara gnällig men.....

Är det inte jävligt varmt ute termometern på altanen på solsidan visar 35 och idag har vi haft match hemma på Bodum mot Själevad i 03-serien.

Vi vann med 4-1 i värmen och visst var det varmt,luften stog stilla och vi fick ta och dela upp halvlekarna med en vattenpaus mitt i och det behövdes verkligen.Tjejerna var helt slut när matchen var klar och man var helt slut själv i värmen fast man bara stog på sidan om och skötte bytena.

Imorgon väntar en ny fotbollsmatch då i 02-serien så vi får se hur varmt det ska vara då men det får gäna fläkta lite i alla fall,bara lite vind.

Veckan har varit bra och vi har haft fullt upp på jobbet och framförallt i går och värmen ställde till det regält med fönsterputsen.Det var näst intill outhärdligt i värmen med det gick bra att slutföra uppdragen som var och nu får man vila upp sig lite under helgen även om man måste fixa lite här hemma också.Nästa vecka är det nya friska tag som gäller och en hel del jobb även då men först ska man njuta av ledigheten.

Det får vara allt för denna gången och den här låten passar väl bra en dag som denna och du har säkert inte hört den så det här kan vara första gången he he.



Veckorna kommer och veckorna går!

Ja det har vart full rulle sedan sist och förra helgen spelade vi två matcher hemma på Bodum,först mot KB65 i 02- serien. Det var en ganska jämt tillställning innan KB med lite mera tyngd och storlek kunnde rycka från 2-2 till 4-2men det var tappert kämpat av tjejerna.

Den andra matchen var i 03-serien och den gick riktigt bra och vi vann med 11-3 och Lovisa gjorde 3 mål i den matchen,då var man stolt tränare och förälder.Då kämpade vi verkligen och sprang i 2x20minuter. I torsdagskväll var det match borta mot Modo FF och det blev förlust med 4-0,lite missvisande siffror för spelet var ganska jämt även om Modo vann rättvist tillslut.Det var inget att snacka om men vi kämpade och hade kul i blåsvädret på Kempevallen.

Annars har det varit fullt upp på jobbet så man kan inte klaga och i onsdags kom Umeå ner och bjöd oss på lunch på Harry´s.Annars blev veckan lite upp och ner när det var helgdag på tordagen med det är som det är men samtidigt är det skönt med lite röda dagar för det är välbehövligt med lite extra vila med tanke på arbetsbördan på sista tiden.


Det får vara allt för denna gången och vi avslutar med ett litet klipp...




RSS 2.0