Veckorna kommer och veckorna går!

Ja det har vart full rulle sedan sist och förra helgen spelade vi två matcher hemma på Bodum,först mot KB65 i 02- serien. Det var en ganska jämt tillställning innan KB med lite mera tyngd och storlek kunnde rycka från 2-2 till 4-2men det var tappert kämpat av tjejerna.

Den andra matchen var i 03-serien och den gick riktigt bra och vi vann med 11-3 och Lovisa gjorde 3 mål i den matchen,då var man stolt tränare och förälder.Då kämpade vi verkligen och sprang i 2x20minuter. I torsdagskväll var det match borta mot Modo FF och det blev förlust med 4-0,lite missvisande siffror för spelet var ganska jämt även om Modo vann rättvist tillslut.Det var inget att snacka om men vi kämpade och hade kul i blåsvädret på Kempevallen.

Annars har det varit fullt upp på jobbet så man kan inte klaga och i onsdags kom Umeå ner och bjöd oss på lunch på Harry´s.Annars blev veckan lite upp och ner när det var helgdag på tordagen med det är som det är men samtidigt är det skönt med lite röda dagar för det är välbehövligt med lite extra vila med tanke på arbetsbördan på sista tiden.


Det får vara allt för denna gången och vi avslutar med ett litet klipp...




Kommentarer
Postat av: Gusse

Härligt att företaget bjuder på lunch sådär..Vi skall äta lunch på varvsberget under midsommar veckan.Företaget skall ge presenter och till ulla när hon slutar.Dom bjuder även alla anställda på middag...Nån som saknar ett visst städföretag?

2011-06-05 @ 19:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0