Snart var denna helgen slut också...

Nyss var det fredag eftermiddag och helgen stog för dörren och nu är det söndag kväll.Det är som med sommaren som man såg fram emot så mycket, vart har den tagit vägen? Den bara försvann men man kan ju hoppas på några fina dagar innan hösten kopplar greppet på allvar.

Idag var vi i Nätra och spelade match och tjejerna vann med 16-0 och det var full fart från början till slut, riktigt kul att se.Lovisa gick mållös från matchen men var riktigt nära på en frispark men det ville sig inte riktigt fast vad gör det när hela laget spelade så bra.Hetas för dagen var lagets minsta och yngsta spelare Cecilia som  laddade den finska kanonen flera gånger om.

Ny arbetsvecka väntar runt hörnet med nya friska tag och vi har en del att göra så man ska inte klaga och vi hoppas på att det ska bli ännu mera framöver.

Det får vara allt för denna gången och vi avslutar med lite musik...


Första veckan efter semestern är avklarad.

Ja veckan flög förbi och första veckan efter semestern är avklarad, det har varit full fart hela veckan och vi har haft en hel del jobb.Det har även varit lite små segt att komma igång när man varit ledig men det har gått bättre och bättre.

Lite vemodig känns det dock för igår var det Niklas sista dag hos oss för nu bär det av till Borås för att plugga och vi alla arbetskamraterna på Hemtrivsel önskar han lycka till. Vi bjöd han på mat och så fick han lite presenter som kan vara till nytta i studentlivet.Niklas bjöd på smarrig tårta som efterätt och sedan var det bara till att börja jobba igen för att ro veckan i land.

Snart börjar Modo sina träningsmatcher och det ska bli spännande och se hur det kommer att gå och vilka av dom unga spelare som slår sig in i truppen.Senare ska man lägga upp mitt tips för hur Elitserien kommer att sluta säsongen 11/12.


Det får vara allt för denna gången....






Saxon.




No.TitleLength
1. "Hammer of the Gods"   4:23
2. "Back in '79"   3:28
3. "Surviving Against the Odds"   5:02
4. "Mists of Avalon"   5:02
5. "Call to Arms"   4:29
6. "Chasing the Bullet"   4:14
7. "Afterburner"   3:06
8. "When Doomsday Comes" (Hybrid Theory soundtrack) 4:29
9. "No Rest for the Wicked"   3:09
10. "Ballad of the Working Man"   3:48
11. "Call to Arms" (Orchestral version) 4:28



I Juni släppte SAXON sitt nya album "Call To Arms" och personligen tycker jag inte att den är bättre än föregångaren "Into the Labyrinth". Inledande "Hammer Of The Gods" är klassikt SAXON sound medan nästa spår "Back In `79" är ett försök att göra en "Demin And Leather" men det faller platt i jämförelse och är inte mer än hyffsad. Det finns ingen låt som lyfter skivan som på förra plattan där "Battalions of Steel","Demon Sweeney Todd","Valley of the Kings" höjer helhetsintrycket.

Bäst på plattan är titelspåret "Call To Arms" bonusversionen Orchestral Version är den bästa så varför släppte man inte den som orginalspår på plattan? Det blir svårt att spela den versionen live men på plattan borde det vara den versionen, att det blir annat live får man leva med.

Live är SAXON ett grymt band men albummässigt så är det lite upp och ner men visst levererar man fortfarande en del bra låtar.

Betyg: MR,MR


Inlägg 500: Gör det ont?

Ja detta blir inlägg 500 på bloggen och jag tänkte ta en rolig sak som min brorson som är Modoit  berättade när vi var på Semester.

Han hade varit på konsert, Sonisphere Festival i Globen och utanför träffade han på Djurgårdens A-lag och han började prata med en av Djurgårdens juniorspelare.

- Hur är läget i laget?

- Jo det är bra vi har bra go i laget och vi är bättre än förra året.

- Gör det ont att möta Anton Hedman?

- Jag vet inte eftersom det är min första säsong med A-laget så jag har inte spelat mot han ännu.

- Du kan ju fråga Holmqvist om det gör ont att möta Anton Hedman!





Hedmans fula tackling för er som glömt....

 

Rob Schremp

Då har det äntligen hänt lite i Modo också och extra kul med Edmonton Oilers bekantingen Rob Schremp.

Rob Schremp


Semesterblogg

Ja då är man hemma igen efter en tripp till Enköping och det är både lite tråkigt och skönt på samma gång.
Veckan gick så fort och man ville göra så mycket mera men när man inte varit hem på 2år så blir tajt med alla saker man ville göra.Men det är alltid skönt att komma hem igen.

Vi hälsade på min bror Kenneth men inte älsta brorsan för han var ute och seglade, Kräftskiva hos svärmor med Marias syster med familj.Det var kul att träffas när man inte sett varandra på ett tag och Lovisa och Moa var även 1 1/2 dag i stockholm hos sina kusiner.

Vi var på Parken Zoo i Eskilstuna och det var riktigt varmt, en skylt visade 35 grader så det gick åt mycket vatten.Man glömde ju vattenflaskan så man fick ju köpa för 25kr flaskan....det blev dyrt.Dom hade gjort om lite och fått en del nya djur också fast vi lade mera tid på tivolit denna gången.Moa och Lovisa fick sällskap av sina kusiner Agnes,Ebba och Siri.





Sluta Apa dig...

Lovisa åker Flying Frog.

Fan glor du, har du aldrig sett en Apa förut? jag slipper ju betala för att glo på dig....


Man hade ju jag tänkt att vi skulle åka till en badstrand som man var mycket på när man var yngre men det blev inte heller av.Som sagt det blev intensivt med en vecka så dörhoppningsvis kan man kanske åka ner i senare i höst eller så blir det längre nästa sommar.

Farsan ville ha lite hjälp men jag passade på att kolla närmare på asfalten i Enköping och skrapade upp underarmen så då var jag inte till mycket hjälp men Moa och Lovisa hjälpte till med att plocka upp äpplen och det uppskattades av Farfar.

Det får vara allt för denna gången nu ska man fortsätta njuta av lite semester innan allvaret börjar ingen.

Rockstad Falun

Läste om Rockstad Falun som nu funderar kanske på 3 festivaldagar me att det blir 2 dagar är klart, dessutom har festivalen sakta men säkert ökat och nu verkar man vara mogna att ta ytterligare ett steg.

Kommer inte Rockweekend tillbaka som dom sagt så verkar Rockstad Falun kunna bli ett roligt alternativ som Festival även om Getaway har Manowar till nästa sommar. Rockstad Falun hade några riktigt bra band i sommras som

Sabaton
Helloween
Grave Digger
Fredome Call

så vem vet vad Rockstad Falun tar vägen ska bli kul att följa vad det kan bli för bokningar men kommer Magnum,ZZ Top,U.D.O eller Accept så kan det bli aktuellt med en resa till Falun i slutet på maj.




festivalchefen Krister Lindholm låter meddela:

"Nu har vi kört i 4 år och lärt oss massor under resans gång.
Årets festival bekräftar att vi börjar bli riktigt bra på det vi gör och att det nu är dags att ta alltsammans ännu ett steg framåt. Vi lyssnar varje år på våra besökare i syfte att bli ännu bättre på det vi gör & för att förstå vad våra besökare vill ha. Detta ligger till grunden för 2012 såklart, och nästa sommar kommer ingen att bli missnöjd, det är ett stenhårt löfte!" 


ÄNTLIGEN!!!

Ja då är äntligen ZZ TOP klara med sitt nya album som nu ska slutmixas av Rick Rubin och den ska även få en titel, plattan ska släppas under hösten. Som ZZ fan har man fått vänta i 8år på en nytt album och efter två mindre lyckade album med "XXX" och "Mescalero" så vill man verkligen att det  som kommer ska vara riktigt bra och Rick Rubin brukar kunna göra ett bra jobb.Han har jobbat med Metallica,Slayer och Johnny Cash.

Plattan jämförs med klassikerna  "Tres Hombres" och "Eliminator" kryddat med deras nyare sound och blueslåtarna tar steget tillbaka till tiden då allt började i slutet på 60-talet och början på 70-talet. 

Nya låten som släppts från plattan lovar gott och man skruvar upp förväntningarna....




RSS 2.0