Årets sista dag!

Då var det Nyårsafton och året är snart slut och ett nytt väntar med nya utmaningar. Julen var bra med god mat och lite julklappar själv så fick man ju några klappar, ett PS3 spel "Call Of Juraz-Bound In Blood" och en bok Hockeystjärnor 2012 som samanfattar förra årets NHL men dom bästa målvakterna,backarna,forwards och lita annat smått och gott. Inget om Edmonton Oilers men det var inte väntat efter några usla säsonger men man kanske kan nå slutspel denna säsongen om man krigar på.

Arbetsveckan har varit hektisk med massor att göra och eftersom vi flyttar så blir det ännu mera, ska bli skönt att en gång för alla städa bort det gammla och börja om på nytt i nya fina lokaler som inte är någon gammal lagerlokal som inte alls är anpassad som kontor för fem öre.

Man slipper att det ska regna in i garaget och att det ska vara kallt varje måndagmorgon på vintern och ett fläktsystem som lever om mera än en gammal diseltruck. Det har inte funnits så mycket tid över till annat än jobb i veckan även om man kollat på hockey och Brynäs som stal showen under jubileums matchen, lite väl mycket julmat i spelarmagarna så här i mellandagarna. Matchen igår var ju ett fall framåt och det var starkt att ta poäng mot Skellefteå eftersom man harft svårt och extra svårt i Skellefteå Kraft Arena.

Annars så var väl Luleå och deras Pyjamas tröjor det man minns från avslutningen av hockeyåret, dom var gräsligt fula måste jag säga. Avslutningen av året blir lungt och nu blir det kaffe och smörgåstårta och i kväll blir det potatisgratäng och fläskfile, vid tolvslaget blir det väl lite skumpa också.

Gott Nytt År !


Julafton.

Då var det julafton och ungarna väntar på tomten och att få öppna klapparna under granen, men först ska vi äta lite god mat och bara njuta.

GOD JUL på er alla!

Snart går vi in i slutspurten inför julhelgen.

Ja då var det åter söndag kväll och snart går vi in i slutspurten inför julhelgen. En ny arbetsvecka väntar med mycket jobb så det blir inte till att ligga på latsidan.

Annars är allt bra och idag har vi gjort en runda på stan och köpt in lite mera julklappar så nu börjar allt bli klart fast det är lite kvar att fixa. I tisdags var vi uppe i Umeå på lite julgröt och lite andra godsaker och det var kul att träffa alla igen det var ett tag sedan. Det blir liksom bättre samanhållning när man kan träffas och vi får lite mera inblick i vad som händer i Umeå och dom vad som händer här i Övik och det är ju så det ska vara.

Nej det får faktiskt bli allt för denna gången och veckan lär ju gå fort som vanligt så det behöver man inte oroa sig för.Vi avslutar med en liten Julmusik med en Lemmy (Motörhead), Billy F Gibbons (ZZ Top) och David Grohl (Foo Fighters).


Ninn nann na na ninn na na...Boktipset.

Ja det händer inte så ofta men här kommer ett boktips igen.



Framsida

Billy F. Gibbons Rock + Roll Gearhead

Ja det är ett tag sedan man läste boken men jag satt och blädrade i den här om dagen och tänkte att jag måste ju göra ett boktips.

Boken om Billy Gibbons som är gitarrist i ett av världens bästa rockband, här får man läsa om hur musikintresset började ta form och om hans första band, hans förebilder och hur han slutligen startade ZZ TOP tillsammans med Dusty Hill och Frank Beard. Sedan är det ett stycke om alla bilar som han har samlat på sig och slutligen ett stycke med alla gitarrer som han äger.

Boken är på engelska eftersom den inte finns översatt till svenska ännu vilket jag tycker att det borde vara men det verkar gå trögt med det.

Såg att det ska komma en bok om Running Wild också på tyska och engelska så den lär man köpa här framöver.

Inte alltid rättvist.

Vem har sagt att hockey är rättvist alla gånger fast det känns som det är Modos tur att ha lite flyt för varken mot LHC hemma eller mot Växjö så var man värd poäng. Man har ju haft otur många matcher också som hemma mot Skellefteå sist då Söderberg avgjorde sent i sista perioden, nu får vi hoppas det går bättre ikväll.

Det var starkt att ta poäng i  Växjö för det var ingen lätt uppgift med tanke på hur svårt Modo haft för just Växjö och att dom förlorat 3 raka hemma gjorde ju inte saken bättre. Man ville verkligen ta poäng igen i sin hemmaborg  men som sagt så är det starkt av Modo att få med poäng framför allt om man ser till sista perioden då Modo fick oerhört svårt i egen Zon och även om det var klara lägen att få ut pucken så gick det inte.

Straffarna från Modo var riktigt eleganta och det kan man ju inte klaga på direkt och ikväll väntar serieledarna och det blir en riktigt tuff uppgift för grabbarna.

Tre Modoiter i Tre Kronor i samma turnering! kan inte minnas när det hände senast men visst är det kul. Bra för Axelsson att få några matcher i landslaget och komma igång ännu mera.

Annars har det varit lita av bloggkoma för det har varit så mycket annat på senaste tiden framför allt på jobbet där det är full upp nu inför Jul. I fredags hade vi lite julmat och det var riktigt gott även om man inte orkade vara kvar allt för länge på kvällen för man var lite sliten efter veckans jobb.

Om vädret tillåter så bär det av till Umeå på tisdag då vi blir bjudna på lite luciamat på huvudkontoret.

Vi avslutar med att Osama Bin Landen verkar vara i livet och han har blivit rocksångare.

roliga bilder och humor.


och vi avslutar med en liten låt


RSS 2.0