Lite mera bilder på Molly



 


Nu har Molly varit hos oss i en månad,tänk vad tiden går snabbt och det går väl bättre och bättre vad det gäller att få henne rumsren.Men när det gäller att tugga på skor,väggar,kartonger och allt annat hon kan komma över så finns det en hel del jobb kvar men det är väl så när tänderna klias på henne.


Ingen revansch utan en ny uddamålsförlust.


                 

     ESK Hockey        3-4          Valbo Hockey  (2-1, 0-1, 1-2).


Efter fyra raka fullpoängare tog det stopp för Enköping hemma mot Valbo. Det blev ingen revansch mot gästrikelaget och ESK fick sträcka vapen efter slutresultatet 3-4

Man föll ytterligare med uddamålet mot Valbo och tränaranalysen om förlusten lät såhär.

- Vi var väl inte riktigt på tårna i den här matchen. Det fuskades med vissa detaljer och det går inte mot lag som Valbo, sa Fredrik Lindberg, assisterande tränare i ESK.

Nu är det uppehåll tills den 11 november då det drar igång igen med derby borta mot Bålsta Hockey och sedan fredagen den 13 november så är det Linden Hockey som står för motståndet.


Tabellen Division 1C

Lag

Matcher

Mål+

Mål-

Poäng

Valbo

19

102

59

41

Surahammar

19

72

55

41

Enköping

19

70

52

35

Arboga

19

79

54

34

Bålsta

19

60

59

32

Borlänge

19

66

78

30

Eskilstuna/Linden

19

62

74

26

Järfälla

19

64

84

16

Tierp

19

53

82

15

Hedemora

19

53

84

15


Som vanligt.


              

       Arboga Hockey           1-2                 ESK Hockey (0-1,1-0,0-1)



Som det brukar i Arboga

Det blev som vanligt i bortamötet med Arboga, tätt, tufft och målsnålt. Den här gången var vi dominerande i första och tredje perioden men Mikael Boman i Arbogamålet spikade igen kassen som så många gånger förr, trots att vi avlossade hela 39 skott så blev det bara 2 mål. Även Ode hade en riktigt bra dag och han fick ta emot 33 skott och bara 1 insläppt. (96,97%). Strålande!

Vi spelar just nu som ett lag och är riktigt tajta över hela banan, vi gör det väldigt svårt för motståndarna att få till något konstruktivt spel, vi vänder spelet mycket snabbt och skapar massor av chanser, lite mer kyla i avsluten skulle göra att vi blev ännu mer svårslagna.




Dålig planering var det minsta man kan säga!

Ja efter ett tags uppehåll på bloggen kommer här ett inlägg om våran 17timmars arbetsdag.Vi började som vanligt med att göra våra scheman och efter det så  fick vi åka hem och vila i tre timmar innan vi skulle träffas på kontoret strax efter kl.19:00 för avfärd till Härnösand och Coop Forum.

Man kan säga att ingenting blev som planerat och vi hadde inte saker för att göra ett bra jobb,Sundsvall skulle ha polish,rondeller sedan hadde vi ju hoppats på att dom skulle ha med sig sköljmoppar och påstrykare men det hadde dom inte.

Det var så jävla slitet och dyngigt golv så vi skulle ha behövt ta bort all gammal polish och även strykt några lager grund men nu blev det bara ett lager toppolish som vi fått order om. Med det blev fan inte bra men när de inte kan planeras bättre så är det ju inte vårat fel utan vi gjorde så gott vi kunnde med dom förutsättningar som fanns.

Eftersom vi gjorde jobbet åt ett företag som vi precis köpt upp så kommer det att bli bättre när vi ska ha hand om det helt på egen hand.Det blir liksom lättare att planera jobbet och göra som vi vill ha det.

Lite bilder från arbetet.

 

Skurat och det var bara vänta på att golvet skulle torka
 


Gusse i full fart med att stryka polish.


Det såg ju blankt och fint ut i alla fall när man la på.

Här ska det sättas på.......strykgarn.

Se så fint det är...JÄVLA SKITGOLV!

Det känndes som ett av dom onödigaste jobben jag varit på eftersom vi ska tillbaka i december och nollställa golvet. Men då ska vi fan ha med oss rätt saker och både grund och toppolish. Det är även det sämsta golvvårdsjobb jag gjort under mina 13år som golvvårdare.

Kl.03:00 var vi klara och blev utsläppta så vi kunnde ta ut våra saker och lasta i bilen men då kom nästa överraskning,vi skulle ha med en kombimaskin hem till Ö-vik också.Det hadde vi ingen aning om men det gick ju bra som tur var.
 
Vi tryckte in den också och sedan begav vi oss sakta men säkert hem och vi var hemma vid 04:30 och snacka om att man var mör i kroppen hela tisdagen och den lilla ork man hadde gick till att heja fram Modo mot Timrå.




Bra eller Värdelöst!

Ja bättre sent än aldrig brukar det ju heta så här kommer Bra eller värdelöst för föregående vecka.


Bra!

Syrran hadde loppis i Husum och hon sålde saker åt oss för 450kr det är värt ett BRA tycker jag.



Värdelöst!

Nu ska kommunen ha sig en spark i röven för två saker och det första är att gatlyset släcks ner här klockan 23:00.Det är jättelätt att då ut med Molly och man ser ju ingenting så det blir till att ta sista rastningen hemma på gården.Det känns otrevligt om det kommer bilar i mörkret och så är det svårt att plocka upp bajset.

Sedan var dom här för att laga en dagvattenbrunn men då kom dom på att den får inte finnas för den går ihop med avloppet så nu har dom grävt och fixat så nu ska vi få vårflod i diket istället. 

Ninn nann na na ninn nann na...BOKTIPSET.

White line fever : självbiografin

Lemmy Kilmister "White Line Fever"
Finns att köpa på Coop Forum för 69kr.


För alla er som älskar hårdrock så rekomenderar jag denna boken varm och för er som nu inte kan så mycket om just hårdrock så är Lemmy frontfiguren i ett av världens mest legendariska rockband,Motörhead.

Boken sträcker sig från Lemmys uppväxt och fram till 2002 och plattan "We Are Motörhead" och den innehåller många garv och är inget för känskiga läsare. Det förekommer nämligen mycket sex,droger och rock n roll.

Tidningen Groove skriver.

"Med sin ständiga förtjusning för just sex,droger och rock levererar han allt det som jag kan förvänta mig av dumheter,dråpligheter och faktiskt,en ganska intressant musikhistoria"


Ett roligt styck från boken är i början på kapitel 8 "Keep Us On The Road"där Phil och Eddie var i USA för första gången .

"Phil och Eddie var nämligen vana vid den engelska salladen,som bestog av typ ett salladsblad och två kokta ägg.Så på restaurangen beställde de dubbla sallader och jag varnade dom inte.Jag såg medans kyparen rullade fram två stora vagnar,en hel jävla åker med grönt!Phil och Eddie fick praktiskt taget slå sig fram genom det överdådiga Mugwambiträsket.Själv rör jag inte grönsaker-för hälsosamt för såna som jag"

Ja det bjuds på många tokigheter och berättelser om dåliga skivbolag och vägen till framgång men som sagt....Läs boken den är riktigt bra.


Dubbla segrar.

              

Hedemora       0-9           ESK Hockey (0-4,0-1,0-4)

Kross i onsdagens bortamatch.

Bortamatch mot ett formstarkt Hedemora var på förhand en svår uppgift för ESK.Men med full fokus från första nedsläpp fick hemmalaget inte mycket att säga till om.

ESK kan göra 0-1 i spel 4 mot 5 vilket var en tydlig signal om vad ESK ville med matchen.
Laget var verkligen på tå inför uppgiften och vi ville visa att vi håller även mot topplagen i serien.

Nu vart det en urladdning som hette duga. Vi vann närkamper och vi stod upp för varandra som ett lag och vi fick utdelning. Kanske den bästa matchen för i år säger en nöjd Centh Wiman.

Det känns som att vi har något stort på gång inför hemmamatchen på fredag mot serieledande Borlänge som i denna omgång körde över Surahammar med 12-0.

Extra plus för Daniel Odehag som håller nollan för andra matchen i rad samt 3 målskytten Andreaz Persson och Niclas Levein som vinner många viktiga tekningar.

Resultat 0-9 (0-4,0-1,0-4)
Skott: 25-45

   

                 

ESK Hockey       5-1         Borlänge Hockey  (2-1,3-0,0-0)

 Viktig seger i seriefinalen 

I går kväll frälste ESK killarna den fina hemmapubliken genom att besegra serieledarna Borlänge med hela 5-1 i Bahcohallen. Otroligt skönt att som ledare och spelare få höra drygt 400 åskådre stå upp och applådera hemma spelarna de sista 2 min. av matchen, då får vi "ståpäls".

Det blev en riktigt bra hockey match med två riktigt bra lag på banan, högt tempo tuffa närkamper och många bra kombinationer. Trots siffrorna var Borlänge hela tiden med i matchen och Ode fick briljera ett antal gånger för att freda ESK målet.

Våra killar visade nu för tredje matchen i rad att man har en otrolig kapacitet när hela laget är på tå. De senaste tre matcherna har gett 9 poäng och en målskillnad på 17-1.


 

Man höll tätt på hemmais.

       


ESK Hockey          3-0            Tierp   (0-0,2-0,1-0)


Bra inställning gav utdelning!

Ja då har serien vänt och det var dags att ta emot Tierp Hockey hemma i Bahcohallen och denna matchen var det en mycket bättre inställning från ESK och man lyckades slå tillbaka Tierp med 3-0.

Alla spelare krigade och gjorde sitt jobb,det var bra närkampsspel och man visade verkligen att man ville vinna matchen.


Seger på bortaplan.






Portsmouth-Tottenham 1-2((0-2))


0-1 Ledley King (29), 0-2 Jermain Defoe (45), 1-2 Kevin-Prince Boateng (59).

Utv, Portsmouth: Michael Brown (90). Tottenham: Jermain Defoe (61).
Publik: 20 821.

Mötet Portsmouth – Tottenham var på förhand väldigt intressant och matchen kan inte ha gjort någon besviken. Den hade allt - årets miss, två röda kort, målchanser åt båda håll och Tottenham stog som segrare efter 96 min och 9 sekunders spel!.


Bra eller Värdelöst!

Ja nu tänkte jag dra igång en ny Kategori här på bloggen där jag ska försöka att varje vecka hissa och dissa både stora händelser men även små vardagliga.


Bra

Veckans hissning går till Johan Nordin som trotts mitt totalt värdelösa målvaktsspel höll igång på träningen och peppade samt stöttade.

Värdelöst

Inte så svårt denna utmärkelse går till Modo Hockey som är precis totalt VÄRDELÖSA just nu,jag behöver väl inte säga mera än så.

Lite historier.


Frågan


Vad är det för skillnad mellan en snygg blondin och en dyr sportbil?

-Sportbilen lånar man inte ut till kompisarna





Den kåta kaninen



Det var en gång en kanin som skulle gå på skogens horhus och när han väl var där fick han bläddra i en pärm och välja vad han ville ha.

-Är du klar frågade värdinnan?

-Ja det är jag,jag tar en avsugning.

-Jaha en avsugning var det men vilket djur önskas?

-Jag tar ormen.

Sagt och gjort så fick han träffa ormen som började att suga av kaninen men eftersom hon var så himmla hungrig eftert en hård arbetsdag så slukade hon hela kaninen.

Men då kom hon på att om jag äter kunderna så blir det ju inga pengar så hon spottade ut kaninen illa kvickt.

Kaninen ruskade av sig och sa ...

-SKA DU SUGA SÅ SUG INTE SÅ HÅRT
!



Den nyfikne bonden
.


En storbonde hade lagt märke till hur roligt alla hans anställda hade det på sina lediga lördagkvällar och efter ett tag så frågade han vad som egentligen skedde på lördagkvällarna.

-Jo nu ska du få höra,sa drängen

- Det som sker är att flickorna får en bindel för ögonen,sedan klär dom av sig nakna och lägger sig i höet.

-Jaha var det allt?

-Nej för sedan sätter vi på dem och efteråt ska dom gissa vem som gjorde det,sa drängen.

-Låter ju skoj jag tar med kärringen och blir med nästa lördag.

-Kärringen din har varit med hela tiden,förra lördagen hadde hon till och med 12rätt.

Molly nytt.

Då har vi haft Molly i 14 dagar och i natt var det tredje natten i rad som hon inte kissat eller bajsat inne vilket är riktigt roligt att se.

Det är ju kul och se att man kan göra framsteg och att man klarar av det,nu ligger Molly och snarkar liksom sin matte och snart är det tid att få kvällsmat innan det är tid att gå ut igen.




Molly sover så gott.

Äntligen helg igen!

Ja då var helgen här igen och visst känns det riktigt skönt och jag tänkte börja med att blicka tillbaka på onsdagens innebandy träning. Det gick käpprätt åt helvete och jag var riktigt jävla dålig och jag räddade inte mycket och det började redan på uppvärmningen.

Lagets stora lirare eller rättare sagt det är vad han tror att han är började uppvärmningen med att stå och dra slagskott direkt vilket känndes jättekul.Sedan gick precis allt snett och ska man citera "Vinn en teckning" Andreas

"Det är så jävla dåligt så klockorna stannar"

Det är bara att bita ihop och komma igen nästa träning helt enkelt för så här dålig ska jag inte vara och med det spel jag visade nu så ska jag fan bara få nöta bänk.

Annars har veckan gått bra och det enda som hänt på skolan är småsaker som en krossad ruta men då är det bara ett hål i innerglaset.Sedan har det krossats en lampkupa på en toalett också men som sagt annars har det varit lungt,det måste ju alltid vara några småsaker hela tiden.

I går var jag hos grannen och gjorde golvvård i deras trappa och det var mycket jobb för det var så mycket gammal vax som satt riktigt hårt i mattan men det blev riktigt rent och fint. I morgon ska jag stryka på golvpolish sedan är det klart.  Sedan ska man väl gå och bevittna eländet mot LHC också men man ska väl ändå vara där och stötta laget om inget oförutsätt inträffar,frugan har ju det här med viruset på balansen så vi får väl se.

Det var allt för mig och jag önskar Er alla en trevlig helg.

Detta var riktigt dåligt!

           

Surahammar       4 -3        ESK Hockey


Äcklig nonchalans

Det ESK vi såg onsdagskväll mot Surahammar var bland det sämsta vi sett under 2000-talet i form av nonchalans mot det egna laget och klubben. Man är inte vinnare även mot ett jumbolag innan matchen börjar. Så många spelare med dålig attityd, som till följd missade de enklaste passningar, noll tacklingar och ej gjorde godkänt hemjobb var bedrövligt att se. Förlust 4-3 mot Surahammar blev resultatet och möjligtvis kan materialarna få godkänt betyg! Nu vänder serien och om inte attityden blir bättre få laget börja se upp för lagen underifrån.

Onsdagsblogg.

Då har vi bara två arbetsdagar kvar till helg och såhär långt har veckan gått bra och igår var jag på en fönsterputs. 

Hon bara vill att jag ska komma för att hon tycker att jag är bäst så då fick man lite ledigt från skolan fast jag hjälpte till med klassrum,korridorer och toaletter innan jag var tvungen att bege mig ut till Sågudden för att putsa.

I skuggan var det inte varm fast man fick göra lite annat än att bara städa på skolan så på så vis så var det rätt skönt och om kunden tycker att man är bra så blir det bara roligare.

Annars har det varit lungt och vi har fått nya bilar på  jobbet och jag har sagt i flera år att varför ha en massa olika bilmärken när man kan ha ett märke.Det måste ju bli bättre rent ekonomiskt om man ser till servicekostnader och annat runt omkring.



 
Det blev nya Skoda Fabia GreenLine

Nu ska man väl göra lite nytta här hemma innan man ska på innebandyträningen kl.20:00.


Då var det tid för lite Molly.

Ja nu har Molly varit hos oss i 11dagar och det är full fart på henne och det är ju som det ska men häromdagen var jag riktigt less på henne då hon var odräglig.

Hon fick upp grinden till vardagsrummet och rätt var det var så var hon uppe på bordet och satt och slickade  i en skål som sedan åkte i golvet.Senare när vi hadde varit ute så kissade hon det första hon gjorde när vi kom in och jag antar att det kan vara sådana dagar ibland.

Även om det är mycket jobb så är det värt det och får man henne bara rumsren så uderlättare det väldigt.

Här är lite Molly bilder.

 
Molly vilar på husses salladsmage och tar en rast när vi är på promenad.

Finns det ingen större pinne?
 

Seger igen.

               



     ESK Hockey             3-2           Lindlöven (1-0,1-1,1-1)


ESK lyckades besegra Lindesbegslaget hemma i Bahcohallen med 3-2 och tränaren i Linlöven var inte riktigt nöjd med dommaren eftersom dom fick hela 14utvisningsminuter mera än ESK. Lindlövens målvakt Sammy Gustafsson hadde en svettig afton och det var tack vare hans fina spel som det blev så jämt även om det var för många tama avslut enligt tränaren i ESK.

-Det gäller att vara på tå i såndana macher man anser att vi bör vinna och har vi inte skärpan så kan det vara svårt att ta dom poängen som så väl behövs för att vara med i toppstriden.

Nästa match är på onsdag borta mot Surahammar och då får vi se om skärpan är bättre.


Bortseger mot ett tappert Linden.



              


Linden Hockey      2-3          ESK Hockey (0-2,2-1,0-0)

Detta gick att läsa i Eskilstuna Kurriren om matchen.


Linden Hockey pressade topplaget Enköping i fredagens division 1-möte i Sméhallen.Men trots en heroisk insats föll Eskilstunaklubben med 2–3 (0–2, 2–1, 0–0).



– Vi följde riktlinjerna som vi satt upp helt och hållet och kunde mycket väl ha tagit en poäng, säger tränaren Joakim Lundholm.
Lagkaptenen Marcus Abrahamsson var den store härföraren i hemmalaget.
Han reducerade till 1–2 efter 4.40 av andra perioden och kvitterade till 2–2 drygt två minuter senare.
Men 34-åringens fullträffar räckte inte för att Linden skulle snuva gästerna på poäng.
13.21 in på mellanronden prickade Rickard Eriksson in 2–3 vilket också blev segermålet.
Backen Marcus Abrahamsson fick välförtjänt pris som bäste Lindenspelare. Även målvakten Marcus Ernlund och forwarden Alexander Pihlmark – som gjorde sin andra seriematch – är värda plusbetyg i hemmalaget.
Noterbart i övrigt är att Andreas Ahläng lämnade isen med befarat näsbensbrott och att Tommy Ahlén fick matchstraff för protest i slutperioden.



Äntligen helg efter hårt slit.

Ja då var det helg igen och idag är man ledig efter två kvällars golvvård på Veolia så det känns riktigt bra med långhelg.

Här kommer lite bilder från när jag och Gusse gjorde fint.


onsdag

         
Den här våtsugen sög....ingenting!

Vi fick åka och hämta en annan sug och då gick det bättre men snacka om att Gusse var frustrerad i början och det visade sig att filtret var helt jävla södertrasat och dom som haft den innan oss har inte kollat utrustningen innan dom lämnade ifrån sig den.


NILFISK ska det vara.

Sedan gick det riktigt bra att jobba och Musiken dånade ur sterion

 


Gusse drar ett solo
 

Resultatet blev riktigt bra och vi fick mycket beröm när vi kom tillbaka dagen efter.



Vi jobbade fram till kl 02:00 och snacka om att man hadde ont i fötterna efter att ha jobbat 16timmar i sträck och det var riktigt skönt att komma hem till sängen kan jag säga.

torsdag

Vi hadde räknat med att hinna hem och se slutet på hockeyn men när chefen tyckte det blev så fint så beställde han mera golvvård. Sedan var lunchrummet som det var också och inte var det rent i alla fall.



Före


efter


 
herrarnas omkädningsrummet före och efter            

Vi fick följa hockeyn via sportradion och text tv medans vi jobbade och vi slets mellan hopp och förtvivlan och det känndes tungt att tappa i slutet men det var kul att dom avgjorde i förlängningen.


Derby

                  


ESK HOCKEY         5-2            BÅLSTA HC (0-0,3-1,2-1)




SEGER I DERBYT

 

ESK hade inga problem att vinna mot Bålsta i derbyt i går kväll, siffrorna 5-2 var nog lite i underkant sett till matchbilden. Ett kraftigt spelövertag i första perioden , men tack vare storspel av Johan Tysell-Larsson i Bålsta kassen blev det 0-0.




Ja kan det bli annat än förlust?

Det är inte med några stora förväntingar man går till banken ikväll för inte har väl Modo något att hämta ikvällens drabbning med Skellefteå eller?

Bara det inte är så illa som det skrevs i Öa om att Modo måste sy om sin kostym från Elitseriemått till Allsvenskan men fortsätter det så här så kan det faktiskt bli så.

En massa spelare som underpresterar gammla trötta stommen i laget som inte mäktar med att göra en enda poäng och ett tilltänkt bra värvning för laget är ju Josh Green som inte verkar ha farten för att spela på stor rink.

Han passar kanske inte alls in men jag hoppas att man har fel och att laget verkligen krigar ikväll och försöker i alla fall det vore ett steg i rätt riktning.

Vart tog helgen vägen?

Då var man där igen och man är lika konfunderad som alltid och man undrar vart tog helgen vägen?
Jag plockade ihop studsmattan igår och sedan åkte vi till morsan för jag bytte till vintersulorna bilen,sedan var åt vi lite god mat innan vi åkte hem igen.

Det har gått bra på skolan i alla fall och det stora samtalsämnet med lärarna var väl fredagen och vad som hadde hänt,annars så har dagen gått bra utan några större problem förutom att tekniska är där och sätter elementskydd eller snarare en bräda för varje element.

Gissa om dom har städat efter sig på den våningen som är klar eller kan dom verkligen ha lämnat allt till mig?

Nu har vi fått en familjemedlem till.

Vi skulle ju först få hämta Molly under fredagen men det blev som bekant ändrat till lördag och det känndes naturligtvis skönt med tanke på allt strul som var under slutet av veckan.

Det skulle visa sig bli ännu bättre när uppfödaren ringde och berättade att hon tänkte köra E4 istället för inlandet så vi behövde bara bestämma vart i stan vi skulle träffas så vi gjorde upp affären på parkeringen vid Barnens Hus.Det blev ju lite kortare resa mot att köra till Sollefteå men det hadde vi ingenting emot.


Några bilder på Molly





Hon är jättesmäll men busig som valpar ska vara och sedan är hon lättlärd också  fast bäst av allt är att hon är jättebra ihop med Moa och Lovisa vilket känns tryggt och bra.


Oavgjort mot Bolton.

Bolton Bolton 2 : 2 Tottenham Tottenham

Gardner 4,                            Kranjcar 34
Kevin Davies 69                    Corluka 73.


Det blev oavgjort i bortamötet mot Bolton och med tanke på att Tottenham alltid haft svårt mot just Bolton borta så ska man vara nöjda med att man tog med sig en poäng. Bolton var riktigt pigga och spelade bra och det var en rolig match att titta på.

Vedran Corluka firar sitt första mål i Spurströjan.

Jobbet med Elstationerna.

Onsdag

Ja då tänkte jag berätta lite om när jag fick rycka in för Mandus och jobba med att golvvårda Elstationer åt EIAB längst Botniabanan och vi fick börja i Styrnäs nere i Åskottstunneln.


Påväg ner i mörkret....ska jag någonsin få se ljuset igen?

Det var tre stationer nere i tunneln och varav en var helt färdig och en var klar för Golvvård så jag lämnade av min kolega Therese vid sista stationen och åkte sedan iväg.


Det var inte stort men skitigt var det.

Polishen torkade inte speciellt fort för det var för kallt nere i tunneln det var 5-7grader så det var inte dom bästa förutsättningarna för Golvvård. Så det tog tid och jag gjorde dom två bodar som var kvar + att Therese städade klart en station utanför tunneln också innan det var tid att åka hem till stan igen.


Här har vi en Elstation i mörkret.


Batmobilen

Det var ändå en häftig upplevelse att får vara ner i tunnneln även om det var mörkt kallt sedan gjorde jag felet att inte ta med någon CD skiva för det enda som fanns att bjuda på var radio brus och det var ganska enformigt i längden.Man fick köra slut på mobilbatteriet istället för att få lite musik för att tiden skulle gå lite snabbare och så gick det ju lättare att jobba också.

Jag fick komma upp och se dagens ljus under våran 15minuter långa lunch som vi hadde innan det var tid att bege sig ner i tunneln igen.


Ja börjar se ljuset igen

Torsdag

Var lite seg på morgonen efter att man haft innebandyträning kvällen innan men efter några timmar var man varm i kläderna och då gick det bra.


Det känndes som jag var på rätt spår.

Vi fick jobba utomhus hela dagen och det var riktigt skönt fast det var -5 när vi kom dit men sedan började solen titta fram och det blev riktigt skönt ändå och polishen torkade mycket snabbare nu. Allt gick helt enkelt mycket bättre och det var inte lika skitigt som det var i tunneln  så allt flöt på mycket bättre.

Vi gjorde bort 4stationer med golvvård och så han Therese städa den första av 6 stationer i Namtalltunneln också så Ina och Lisa som fick ta fredagen var tvugna att hinna 2 1/2 station för att vi skulle klara den första beställniongen på 10 stationer innan fredag.


Nytt mörker väntar


Skönt att jobba ute en hel dag.

Vi hadde med oss en från EIAB båda dagarna som låste upp och som hadde koll på allt även om det är slött jobb så måste det vara jävligt tråkigt att bara sitta och vänta på att vi ska bli klara så man kan åka till nästa station,han som var men andra dagen började hjälpa till att dammsuga för det var så tråkigt att bara sitta.

Det var skönt med ett avbrott från skolan så man fick komma ifrån lite även om jag trivs på skolan så är det ju kul att få göra något helt annorlunda ibland.

Vilken vecka så det är skönt med helg,del 2 av 2.

Ja då ska vi bara berätta lite om den underbara fredagen på Högstadiet,det började bra och det flöt på fint jag fick höra att Mona som hadde städat istället för mig var bättre än den där killen som var där när jag var sjuk.

Som jag berättat så flöt allt på jag han med att ta en morgonficka med lärarna och allt var frid och fröjd men efter lunch så började det att jävlas och det riktigt riktigt mycket.

Jag fick först nyheten att vaktmästaren Hasse hadde gjort illa handen och skulle bli sjukskriven en vecka,han hadde skurit sig när dom var på Må med skräp och han fick åka till akuten och sy.


Eleverna slutar ju 14:00 och då ska jag städa 5 klassrum + musiken och tömma säckarna i cafeterian men i klassrum 214 blev det tvärstopp för fy fan vad det såg ut. Jag pratade med lärarna om problemet och hon som har klassen sa att hon ändå hadde gått och plockat upp det värsta skräpet efter lektionen,fan det är ju eleverna som ska göra inte läraren. 

Nu ska dom få städa själva på måndag morgon och det är fan inte mera än rätt jag ringde Nettan som fick komma ut och se hur det såg ut och hon fick även dokumetera eländet.

Jag skev följande på tavlan "Här städas inte när det ser ut på detta vis jag hinner inte ta upp efter er!Ni får städa själva. sedan skrev vaktmästar Anders till följande ord Bombnedslag! skärpning!




Sedan är det det här men nedskräpning och kladd från Cafeterian och Lena som har hand om det hela är sjuk så då pratade jag med Moberg och la fram problemet och jag har nu krävt att Cafeterian stängs pga. av allt kladdande. Snacka om att man kommer att bli poppis på skolan och allas kompis,men det skiter jag i för kan dom inte sköta sigså ska dom fan inte ha någon Cafeteria öppen.

Sedan har vi ju klassrum 408 också som ska städas varje dag eftersom en kille har allergi och det är svårt att fatta hur det kan bli så skäpigt bara på en enda dag,dom är riktiga grisar helt enkelt.


På en enda dag blir det såhär

Det är mindre skräp än vad det är i ett klassrum som städas varannan dag det är helt jävla sjukt.


Såhär kan det se ut i ett klassrum som städas varannan dag.

Ja så kul kan det vara ibland på skolan och det var verkligen lägligt med helg och på måndag får vi se vad som händer och sker på skolan.


Vilken vecka så det är skönt med helg, del 1 av 2

Ja vilken vecka det varit jag började ju som sagt på skolan på måndag och tisdag sedan blev Mandus sjuk och jag fick äran att åka ner till Undom där vi skulle städa elstationer men mera om det i ett eget blogginlägg.

När vi var på väg hem i torsdags så lagom innan man kom till Haffsta så började telefonerna att pipa och ha sig och då fick jag motagning och fick alla medeland jag fått under dagen och då fick jag ett SMS att frugan åkt in på sjukhus och i samma veva började en hektisk kväll.

Jag fick börja med att ringa till sjukhuset och då fick jag veta hur läget var och det visade sig vara virus på balanssinnet som orsakade det hela.Maria fick sova kvar över natten och efter att ha fått träffa sjukgymnasten och en öronläkare så fick hon komma hem.

Efter det så började jakten på att lösa fredagen och tillslut så fick jag ordning på saker då Moa och Lovisa fick komma till farmor och sova så då hadde jag löst en del av problemet.

Jag åkte och lämnade av ungarna i Bjästa och jag passade på att laga mat på Sibylla så vi fick riktig husmanskost sedan bar det av hem men det var ju fortfarande hundvalpen som skulle hämtas i Sollefteå under fredagen men då ringde uppfödaren passande nog och sa att valparna fått diarre och hon kunnde inte åka förän lördag och då löste sig fredagen perfekt.

Sedan ringde jag ringde jag Nettan och talade om att jag skulle jobba hela fredagen och snacka om en som blev glad för hon hadde vekligen fått huvudbry av det hela men det löste ju sig.

Sedan fick jag äntligen sitta ner en stund men att se på andra perioden av Modo - Brynäs gjorde väl inte att man blev direkt gladare men man kollade ändå och slet sitt hår. 

Kvällen avslutades med att jag somnade på soffan runt kl.22 och jag vaknade upp ett på natten och då var det bara att gå raka vägen i säng och så var den dagen slut.

Vinst hemma och förlust borta.

Onsdag 30/9


              


     ESK Hockey     5-3       Arboga Hockey



SKÖN VÄNDNING MOT ARBOGA

Det var som sagt bättre inställning som gällde efter matchen uppe i Borlänge där man blev nollade och utspelade  
och visst var det ett helt annat lag hemma mot Arboga.


Med ca. 10min kvar vände ESK 1-3 till 5-3 mot Arboga, en riktig forcering av hemmakillarna gjorde att Arboga tröttnade ordentligt.

Målskyttar: Andreas Lindquist och i sista där i tur och ordning Viktor Carlsson, Niklas Billman, Nicklas Ekberg och sista i tom bur av Joakim Vikström.


Fredag 2/10


                    

       Valbo Hockey    6 - 5  ESK Hockey (3-2,0-1,3-2)



Svidande förlust mot Valbo

Det blev förlust i bortamötet mot Valbo i en målrik tillställning som slutade hela 6-5 till hemmalaget som avgjorde men knappt två minuter kvar att matchen så visst sved förlusten lite extra mycket. Det brukar alltid vara jämna matcher mellan lagen och förra säsongen gick alla till förlängning.


En märklig dag.

När man kom tillbaka till stan idag efter jobbet så fick man höra att frugan låg på sjukhus och barnen fanns att hämta hos grannarna. Det var tydligen så att hon fått virus på balansnerven men får komma hem imorgon under dagen och tur i oturen så ringde hon som vi ska köpa hunden av och Molly och en valp till har fått en reaktion på valpsprutan så hon kan inte åka imorgon utan på lördag,så då slapp man problemet med hur vi skulle lösa det med Molly imorgon.

Har löst morgondagen också och Lovisa och Moa är hos farmor så jag kan jobba hela dagen så får man hämta hem dom efter jobbet.

Kom hem lagom till 2:a perioden men vilken skitmatch Modo är ju inte alls med överhuvudtaget och Brynäs är klart bättre.

Matchstraff till Brynäs borta tröjor det kan vara nog svårt att se Modo och deras svarta siffror men Brynäs gula är då fan värre man ser ingenting.


RSS 2.0