Örncupen 2012

Ja då var Örncupen till ända och vi åkte ut med dunder och brak mot Arnäs. Hade vi varit med första 5-6 minuterna så skulle seger siffrorna bara slutat med 0-7. Arnäs gjorde 5 mål på 5minuter innan vi vaknade till och spelade mycket bättre även om motståndarna var mycket bättre och Arnäs också vann hela F02 cupen.

BK ÖRNEN - HACKÅS 0-1

Här var vi värda att vinna men bollen ville inte in och då fick dom ett slumpmål och kunnde gå vinnande ur matchen. En bra insats som var värt ett bättre öde.

BK ÖRNEN - ÅSELE 0-4

Här spelade vi ganska bra men vi gjorde inte mål medans Åsele utnyttjade sina lägen och 0-4 var väl stora segersiffror sett till matchenbilden.

Kvartsfinal

BK ÖRNEN - ARNÄS 0-11

Här var det klasskillnad med stort K och inget snack om saken och vilka avslut Arnäs hade och ett klart värdigt vinnarlag av cupen. I serien blev det bara 4-1 men här var vi inte med och våra 5-6 första minuter på matchen hjälpte ju inte till, då stog vi och tittade på och tyckte att oj vad bra dom är och det går inte mot ett så bra lag.

Nu väntar sommarledigt med frivillig träning på onsdagar innnan vi kör igång igen i augusti och då får vi ta nya friska tag.