Rustar för Allsvenskan?

Ja då var ett tag sedan man bloggade men nu ska det väl kunna bli några rader. Ja hockeyn är över efter att Modo spelat över förväntan mot Skellefteå men det var väntat att man inte skulle klara av det. Min bror som håller på Skellefteå undrade om Modo rustar för spel i Allsvenskan när man värvar Peter Öberg, vi får hoppas att det kommer något bättre spelare än så framöver. Hade ju tänkt göra något om säsongen som gått men det har inte funnits tid eller ork till det

Det var ganska lungt under sportlovet men sedan small det till och blev mera jobb igen och idag var vi ute på ett litet uppdrag och städade upp efter en "Kick Off". Man lär ju somna i soffan i kväll framför en film när man vart uppe sedan 04:30 men man får ju se på det från den ljusa sidan dagen blir ju lång.

Man skulle behöva städa lite så man får se om motivation och ork kommer senare under dagen för nu känns det bara småsegt. Solen tittar ju fram så den kan bli en skön promenad med Molly för att vakna till lite.



Trevlig helg!



Det blev slutspel tillslut!


Ja det blev slutspel för Modo och det får vi Modofans se som en bonus för säsongen. Nu när valen är klara så tänkte jag tippa.

LULEÅ    vs.     AIK

Fattar inte varför Luleå valde bort Modo, skrämmer Modo så mycket? Luleå har sett över hela säsongen bättre målvakter och bättre försvar än Modo. Men 1:a femman kanske skrämmer men nu får man AIK med skyttekungen och det blir inte en lätt nöt att knäcka för Luleå. Tror ändå Luleå tar hem det med ett bättre försvar än AIK och att man är svårslagna på hemmaplan.

Tips. 4-2

Skellefteå AIK  vs.  Modo Hockey

SAIK som haft oerhört lätt för Modo under säsongen även om man är bättre framåt än i egen Zon så är det ju lika för Modo. Skellefteå vinner drabbningen och vi får vara glada att vi får uppleva några matcher i ett slutspel.

Tips 4-1

Hv71  vs.  Färjestad BK

Här kan man nästan singla slant men jag tror att rutinen och tradition avgör och FBK har haft en målvakt på uppåtgående.

Tips 3-4

Brynäs  vs.  Frölunda

Svårtippat även här. Brynäs med sitt fantastiska PP och Frölunda med sin Super Dansk i mål så är det väldigt ovisst.Tror att hemmaplan avgör om Brynäs får igång målvaktsspelet.

Tips 4-3

Söndagssvammel.


Jaha då var det då söndag igen och helgen är snart slut och en ny arbetsvecka väntar med nya utmaningar.
Helgen har varit bra och igår var det Hockeynight med Martin och det blev en riktig nagelbitare på Hovet och nu har Modo allt i egna händer i ett förhoppningsvis fullsatt Fjällräven Center på tisdag.

Ska det bli slutspel för första gången på 4 säsonger ja det är frågan. Det kommer att bli rafflade möte mot LHC och ska man våga titta? det återstår att se.

Martin gav sig tidigt redan innan kl. 24:00 men själv höll man ställningarna till 03:30 innan man gick och la sig så än kan gubben. Det blev förutom hockey till att spela lite Wii Sing eller spela är väl fel ord snarare skråla till några låtar. Sedan har man lyckats koppla min gamla hemmabio anläggning till datorn, DVD fuktionen är sönder men det är inget fel på ljudet så det blev ett fint tryck och många gamla godingar men även lite nyare låtar också. Men hur Martin kunnde sova när jag dunkade på med Hårdrocken på småtimmarna är en gåta.

Idag blir det inte många knop utan bara lugn och ro nu när man är själv hemma och det kan ju vara nog så skönt innan man ska ta itu med en ny arbetsvecka.

Fast i 80-talet:ännu flera klassiker (del 8/10)


Då var det dags igen att titta i bakspegeln och ännu en 80-tals klassiker.




File:WhiteLionPride.jpg

White Lion "Pride"
  1. Hungry – 3:55
  2. Lonely Nights – 4:11
  3. Don't Give Up – 3:15
  4. Sweet Little Loving – 4:02
  5. Lady of the Valley – 6:35
  6. Wait – 4:00
  7. All You Need Is Rock N Roll – 5:14
  8. Tell Me – 4:28
  9. All Join Our Hands – 4:11
  10. When the Children Cry – 4:18

Den 21 juli 1987 släpptes denna klassiker som kanske inte är den bästa plattan som gjorts genom Hårdrockhistorien men den betyder ändå en del för mig och väcker minnen från svunna tider. Det var som vanligt min bror Kenneth som spelade denna platta en hel del och min favorit från plattan är "Lady Of The Valley" sedan är även inledande "Hungry" riktigt bra. Som sagt inte den bästa plattan men den har sina godbitare och finns med från uppväxten så jag känner att jag måste ta med den helt enkelt.

Den största hiten från plattan och som blev en riktig plåga var poweballaden "When The Children Cry". Låten nådde som bäst nr.7 här i Sverige och nr.3 Billboard 100. 


Detta var White Lion´s 2:a platta och man fick öppna för flera stora band som Frehley's Comet,
Aerosmith, Ozzy Osbourne, Stryper
och KISS. 1988 fick man även öppna för AC/DC på deras "Blow Up Your Video American tour".

White Lion startades av danske sångaren Mike Tramp som 1983 flyttade till New York och tillsammans med Vito Bratta ville starta ett band och resultatet blev White Lion. Man gjorde totalt 4 album innan man splittrades och 2008 gjorde man comeback med albumet "Return Of The Pride" och där endast Tramp är den enda som är  kvar av orginalmedelmmarna.


Få var det dags för hur det lät sig när det begav sig 1987...




och så från comebacken 2008 och då blir det en Powerballad i form av "Never Let You Go"...



Ranelid är inte dum.

Ja då var det då helg igen och det känns riktigt skönt efter ännu en arbetsvecka med full fart. Det är mycket som händer och i veckan drog man in ytterligare en Offert och det känns riktigt skönt och även en till som var i samarbete med huvudkontoret så man har tagit in 6 av 7, inte illa måste jag säga!

Annars är allt bra och imorgon väntar Hockeynight med Martin. Det kommer att bli en riktig nagelbitare borta mot Djurgården som är piskade att vinna och det är även Modo. Torskar Modo och Växjö vinner så har dom matchboll kan man säga och då blir det svårt att ta sig till slutspel.


Det har varit ett jävla skrivande om Ranelid ända sedan han tog sig till final i Schlagerfestivalen och han är inte så dum. Snacka om att på synas i media och det har väl skvaller....jag menaer kvällstidingarna skrivit spaltmeter om karln. Han har hotat att hoppa av allt efter kretiken han fått och jag såg att dom till och med diskuterade frångan om han skulle vara med eller inte i tv-programmet Debatt.

Idag så stog det på löpsedeln att han ska kriga på och han kan inte vika sig och låta kritikerna vinna utan han ställer upp trots allt, vilken överraskning...not!

Ja säga vad man vill men karln är smart och han får dela spotlight med baby Estrella, det är visst ett Chipsmärke! Estelle ska det ju vara och där har det också skrivits spaltmeter.

"Om inte kvinnan tar emot mannens säd på 60år då dör männskligheten ut....Kärleken!" Tänk på det!

Vi avslutar med en låt, Trevlig Helg!






RSS 2.0