ROCKWEEKEND LEVER!


Kul som fan att man kunnde läsa detta idag.

Rockweekend genomgår för tillfället en stor ombildning där en större organisation än tidigare kommer att arrangera festivalen.

Då vi känner att tiden inte räcker till för att få ihop en bra festival redan i sommar, kommer vi istället att som första festival börja planeringen inför 2012 då Rockweekend återkommer med ett riktigt spännande upplägg!
Vi ses nästa sommar.

Då får man vila denna sommar och man har tid på sig att försöka skrammla ihop till sommaren 2012 och några saftiga bokningar kan jag tänka mig nu när dom har försprång till alla andra festivaler.



ESK HOCKEY




Nu är det klart att ESK HOCKEY tappar målvakten Linus Fernström till Frölunda Indians samtidigt har ESK gjort klart med Anton Jernberg som närmast kommer från Västerås och Christopher Dahlén som skivit på för ännu ett år i ESK tröjan.

Skönt med helg efter en fullspäckad vecka.

Skönt med helg och sovmorgon efter en fullspäckad vecka med mycket jobb men även en rolig vecka med mycket skratt och varierande arbetsuppgifter.

Var och besiktade bilen idag och nu får vi se vad dommens dag säger då Nordemans får kolla på felen och komma med ett kostnadsförslag på eländet nu efter helgen.Fan för bilar det kostar bara en massa pengar och alltid allt som oftast när man inte har råd och då brukar det ju alltid komma något fel som ett brev på posten.

Skönt att det inte är någon fotbollscup i helgen efter den arbetsveckan som varit och det har varit extra tungt när man varit förskyld också men det har hjälpt att gå isäng tidigt varje kväll och så fick man sova ut i dag så det känns mycket bättre.Helgen blir ganska lugn och imorgon ska Lovisa på kalas så det blir väl till att hitta en present och så ska vi kolla på ett par nya tennisskor till Lovisa och Moa.

Färjestad vann SM-Guldet inte helt oväntad även om jag höll på Skellefteå i finalserien men SAIK hadde en mycket tuffare program fram till finalen och man hade även för mycket brister i spelet för att rå på FBK.Grattis till Färjestad får man väl ändå säga.

Angående Modo så festade ju vissa i laget som om dom vunnit SM-GULD efter att ha klarat sig kvar i Elitserien och visst att man kan bli glad men man ska snarare vara lättat och fira lagom för något som man inte borde satt sig i från början.Det var kul att se att Tarkki visade klass när det gällde och han tillsamans med Susse är enligt mig bästa Modo spelare i kvalserien.

Det får väl vara allt för denna gången och det är bara att acceptera...


Då var det slut på skolcupen för den här gången.

Ja då var Skolcupen slut för denna gången och det gick ganska bra för Järved Skutan för efter två raka förluster så blev det fyra raka segrar.

Men man föll på målskillnad för att ta en 2:a plats i gruppen och gå till slutspel men trots det en bra genomförd cup för Lovisa och hennes klasskompisar.Det som var roligt att se var att tjejerna i laget tog för sig mera ju flera matcher som spelades och även killarna för den delen.Bra kämpat och det viktigaste av allt var ju att alla hade kul.


I dag slog man seriesergrarna Hållänget med 3-1 och Sörliden med 4-1 och totalt 18-2 på dom sista fyra matcherna.Så här slutade gruppen.



1  Hållänget Lunden Tegnällåh 1 26  20  12 
 2  Alne ekorren/björnen/lodjuret Alnedjuren 22  18 
 3  Järved Skutan 20  10  10 
 4  Höglands blackhawks 15  12 
 5  Sörliden Smultron 11  21  -10 
 6  Domsjö Granen Wild Kidz 20  -12 
 7  Sund Gröngölingen 30  -29 
M=Matcher, V=Vinster,O=Oavgjorda, F=Förluster, GM=Gjorda mål, IM=Insläppta mål, +/-=Målskillnad, P=Poäng


Trög start men stark avslutning.

Det var ett trött och segt lag första två matcherna och det blev förlust 1-4 mot Högland och 1-4 Alnedjuren men nu under eftermiddagen blev det islossning.Man vann med 6-0 mot Sund Gröngölingen och 5-0 Domsjö Wild Kids.

I morgon är det match mot Sörliden och Högland och sedan ev. slutspel och här är läget i gruppen inför morgondagen,


 RK  Lag GM  IM  +/- 
 1  Hållänget Lunden Tegnällåh 1 23  18  10 
 2  Alne ekorren/björnen/lodjuret Alnedjuren 21  20 
 3  Höglands blackhawks 14 
 4  Järved Skutan 13 
 5  Sörliden Smultron 17  -11 
 6  Domsjö Granen Wild Kidz 20  -14 
 7  Sund Gröngölingen 24  -23 

Då sitter man hemma vid datorn istället.

Man kliver upp kl.06.00 för och gör dig klar för att åka till Ängetskolan men när man kommer dit så ska vi inte ha lördagspasset mellan 07-11 utan söndag.

Det har blivit ändrat under veckan och det arbetsschemat gick inte att öppna på mailen,vi var inte ensam det var en till som gjorde felet att kolla på den gamla schemat.Det var bara att vända och åka hem men man får se det från den ljusa sidan lördagen blir lång i alla fall.

Stan låg öde och tyst så här dagen efter den stora matchen i Fjällräven Center och man kunnde nästan känna lättnaden som låg i luften när jag skulle hämta ut pengar.Nu får man ladda och åka till Änget för att heja fram Lovisa och hennes klass.


En lättnadens suck!

En lättnadens suck,Modo spelar i Elitserien även nästa säsong och det känns riktigt skönt men nu ska man inte fira för länge utan det är dags att bygga nytt inför nästa säsong. Bra kämpat och bra tryck i Fjällräven Center men bäst av allt att få se Månsson gråta ut i SVT Sport.

Ryan Gunderson ska vara klar för Modo men frågan är vad han kan tillföra?

Helg igen!

Ja då har ytterligare en vecka gått och nyss var det måndag och ny sitter man här och det är fredag kväll och snart är det nedsläpp i årets rysare.

Såg att bröderna Sedin tror att Modo vinner på straffar men då är det fan kört säger jag,Madsen får ju inte lägga alla tre straffarna.Det är ju bara han som kan dom andra har fan varit bleka på den punkten på slutet.

Det här ska avgöras efter ordinarie tid så är det bara eller sudden annars kan man säga god natt till Elitserien och grattulera SSK om dom inte har ännu sämre straffskyttar. 35 minuter kvar så man får se om nerverna håller för att se på matchen men man kan ju kolla med ett öga i alla fall.

Annars har veckan varit bra och det har varit full fart på jobbet och det är kul sedan har vi börjat med inomhusträning för fotbollen också så i går var första träningen för säsongen för tjejerna. Lite ringrostiga men det ska det ju vara efter en kall vinter utan fotboll.

I morgon blir det till att kliva upp i ottan för då har Lovisa och hennes klass Skolcupen i fotboll och då ska man stå i Kiosken mellan 07.00-11.00 sedan får man kolla på lite matcher innan man ska hem.

Det får avsluta för idag och vi avslutar med en låt som vanligt... 


 

Vi kan väl ta denna också dagen till ära....


Snart är ännu en helg över.

Ja söndag eftermiddag och snart är det dags för ännu en arbetsvecka igen och det är mycket som ska göras men samtidigt är det kul. Det har krävts en del övertid och hårt arbete men med lite ny personal så ser det riktigt bra ut och förhoppningsvis ska det bli bättre och bättre nu framöver.

Annars har helgen varit lugn och skön även om vädret inte varit något att hurra för och man är fortfarande lite sliten efter arbetsveckan.Mycket beror på att vi gått över till sommartid vilket har gjort mig vårtrött och i början på veckan var det värst men det känns som det kommer att ta ett tag till att komma in det hela även om slutet på veckan var bättre.

Modo har en viktig match hemma mot Mora eftermiddag men det ser inte allt för bra ut och Gusse kan få rätt i sin spåkula om att Modo ska åka ur ínom några år efter guldet.Men jag håller tummarna och allt vad det nu är för att grabbarna ska lyckas att behålla Elitseriestatus även om det blir tufft.

Vi avslutar med en låt med Bloodbound från deras nya platta "Unholy Cross"


Nytt från UDO.

UDO släpper nya plattan "Rev-Raptor" 20maj och här är nya singeln från plattan "Leatherhead". Den börjar bra men refrängen känns bristfällig för min del och det känns lite synd.Ser ändå fram emot skivsläppet och efter förra plattan "Dominator" så har man ju förväntningar.


RSS 2.0