Skönt med helg efter en fullspäckad vecka.

Skönt med helg och sovmorgon efter en fullspäckad vecka med mycket jobb men även en rolig vecka med mycket skratt och varierande arbetsuppgifter.

Var och besiktade bilen idag och nu får vi se vad dommens dag säger då Nordemans får kolla på felen och komma med ett kostnadsförslag på eländet nu efter helgen.Fan för bilar det kostar bara en massa pengar och alltid allt som oftast när man inte har råd och då brukar det ju alltid komma något fel som ett brev på posten.

Skönt att det inte är någon fotbollscup i helgen efter den arbetsveckan som varit och det har varit extra tungt när man varit förskyld också men det har hjälpt att gå isäng tidigt varje kväll och så fick man sova ut i dag så det känns mycket bättre.Helgen blir ganska lugn och imorgon ska Lovisa på kalas så det blir väl till att hitta en present och så ska vi kolla på ett par nya tennisskor till Lovisa och Moa.

Färjestad vann SM-Guldet inte helt oväntad även om jag höll på Skellefteå i finalserien men SAIK hadde en mycket tuffare program fram till finalen och man hade även för mycket brister i spelet för att rå på FBK.Grattis till Färjestad får man väl ändå säga.

Angående Modo så festade ju vissa i laget som om dom vunnit SM-GULD efter att ha klarat sig kvar i Elitserien och visst att man kan bli glad men man ska snarare vara lättat och fira lagom för något som man inte borde satt sig i från början.Det var kul att se att Tarkki visade klass när det gällde och han tillsamans med Susse är enligt mig bästa Modo spelare i kvalserien.

Det får väl vara allt för denna gången och det är bara att acceptera...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0