Snart slut på 2009.

Bara en arbetsdag kvar sedan är det ny långhelg och Nyår dessutom och man ska väl försöka få ihop en nyårskrönika av något slag här på bloggen. Hur man ska lägga upp själva krönikan är den stora frågan men på ett eller annat sätt så ska det väl gå.

Skönt att det snart är långhelg nu när man har ont i ryggen men det har gått att jobba trots allt och Ingela åkte och köpte Voltaren eller hockeygodis som det också kallas. Det underlättade så man kunnde jobba på lite bättre.

Det känns bättre i ryggen men det är långt ifrån bra men det är bara att kämpa på för man har ju inte råd att vara hemma.

Ska väl blogga lite om julfirandet i Bjästa också och så blir det väl en nyårsrapport också men det får bli under ledigheten som stundar.

Modo vann mot Brynäs och man följde matchen hemma i tvsoffan och det känndes krampaktigt efter en hyffsad första period. Det blev tre poäng och det är ju det som är det viktiga även om det finns lite att jobba på och i morgon så väntar det som bekant en tuff bortamatch mot Skellefteå.

God fortsättning och Gott Nytt År


KISS är tillbaka i 70-talet.

Ja då var det dags att betygsätta en av mina Julklappar som tomten kom med.


KISS "Sonic Boom"



Många olika bud har det varit om denna platta DN ger den en 2:a och Expressen en 4:a och nu kommer då Modoroggas dom.

Ja det är ju inte det bästa albumet som KISS gjort men det är det bästa på länge och man får nog gå tillbaka till 1983 och


"Creatures Of The Night".



Även om "Revenge" (1992) är bra enligt mig,det finns ju några gobitar på "Psycho Circus" också även om skivan är ojämn och känns som ett halvhjärtat försök att hitta tillbaka till gamla Kiss.

"Sonic Boom"
är verkligen en hyllning till 70-talet och visst har KISS hittat tillbaka till sitt gamla sound och det finns ett gäng riktigt bra låtar. Själv hadde man ju inte så stora förväntnigar,framförallt efter att man hört första singeln från skivan "Modern Day Delilah".

Man blev positivt överraskad av plattan även om man får lyssna in sig några gånger innan man får en uppfattning om vad man tycker.

Det är inga större överraskningar när det gäller denna KISS platta men vem hadde väntat sig det? Det är ju såhär det ska låta och varför ska man gå och ändra på det.

1. MODERN DAY DELILAH (MR,MR)
2. RUSSIAN ROULETTE (MR,MR)

Två första låtarna börjar lite trevande även om dom är OK så känns det inte
som några superlåtar men det går att lyssna på.

3. NEVER ENOUGH (MR,MR,MR)
4. YES I KNOW (NOBODY'S PERFECT) (MR,MR,MR,MR)
5. STAND (MR MR MR MR)
6. HOT AND COLD (MR,MR,MR,MR)
7. ALL FOR THE GLORY (MR MR MR)
8. DANGER US (MR MR MR)

Här lyfter skivan och kavliteten ökar och blir riktigt bra och här har vi verkligen
gamla 70-tals KISS.

9. I'M AN ANIMAL (MR,MR)
10. WHEN LIGHTNING STRIKES (MR,MR,MR)
11. SAY YEAH (MR,MR)

Här tappar skivan lite även om det går att lyssna på "I´m An Animal" känns sådär och det är nog skivans svagaste låt. "When Lightning Strikes" är helt OK och avslutande "SAY YEAH" är hyffsad men inte mer.

Betyg: MR MR MR

Gillar man KISS så rekomenderar jag att köpa skivan för det är som sagt den bästa på länge från gruppen.

GOD JUL



Nu är de jul igen....

(Från robertgustavsson.se)


Hockeyblogg i juletid.

Förra gången blev det ju inte av men nu så blir det lite hockeytankar så här i juletid och vi börjar väl med tabellen.


 LagGPWTLOTWOTLGD(GF-GA)P
1 HV71 31 17 5 9 4 0 +37 (119-82) 60
2 Linköpings HC 31 18 4 9 1 0 +39 (101-62) 59
3 Färjestad BK 31 15 6 10 1 3 -9 (72-81) 52
4 Djurgårdens IF 31 15 5 11 0 1 +16 (86-70) 50
5 Frölunda HC 31 12 8 11 1 0 -2 (84-86) 45
6 Skellefteå AIK 31 13 6 12 0 3 -8 (72-80) 45
7 Luleå HF 31 11 8 12 2 4 -5 (82-87) 43
8 Brynäs IF 31 8 12 11 4 0 +2 (72-70) 40
9 MODO Hockey 31 6 14 11 6 2 -1 (80-81) 38
10 Timrå IK 31 9 10 12 1 5 -11 (81-92) 38
11 Rögle BK 31 10 5 16 1 2 -21 (73-94) 36
12 Södertälje SK 31 7 7 17 2 3 -37 (72-109) 30



Årets överraskningslag
: Djurgården

Trodde aldrig att dom skulle vara så här högt upp efter 31omg. men Hardy har fått fart på laget så vi får väl se vart det slutar men visst blir det slutspel för stockholmarna.

Mitt tips var: 8


Årets besvikelse: Frölunda


Har varit för mycket upp och ner trots en 5:e plats så hadde jag väntat mig mera av göteborgarna. P-J Axelsson som vara årets värvning innan serien började har inte levererat och framstår snarare som en flopp i dagsläget.

Frölunda kommer verkligen få kriga för att få spela slutspel och det kan gå riktigt illa eller så går det riktigt bra för det känns som det inte finns något mellanläge i Frölunda.Ojämna backar kan bli fallet för Frölunda.

Mitt tips var : 2



Då var det tid att syna MODO HOCKEY


Tänkte jag skulle börja med att ta ut tre positiva och tre negativa saker så här långt i MODO HOCKEY.

Negativa

1. Roman Malek

Jag trodde att han skulle kunna bli en hyffsad sista utpost i Modo och han började bra på försäsongen och i dom inledande matcherna. Efter det har det inte fungerat alls och Malek har fått tagit över Zackes roll som båsöppnare och frågan är bara när försvinner Malek och vem kommer in istället för han? Zacke?

Mitt betyg då: 3
Mitt betyg nu: 2

2.Daniel Sondell

Ja han har ju fått smeknamnet "Sondräll" och inte mycket har gått Daniels väg fast han började hyffsat men rasade med övriga laget.Han var stabil och bra i Rögle men har inte fått till det i Modo men man hoppas ju att det ska lossna för han. Han har allt som oftast varit sämsta back och slarvar oerhört men matcherna i Tre Kroner kanske gör honom susen. 

Mitt betyg då: 3
Mitt betyg nu: 1


3.Tomas Mojzis

Mojzis har verkligen spelat upp sig på slutet fast han har varit dålig i början av säsongen och jag hadde betydligt större förväntningar på han.Men han har som sagt spelat upp sig på slutet och det är bara hoppas att han fortsätter så för det behöver vi.

Mittbetyg då: 3
Mitt betyg nu: 2



Tre positiva överraskningar


1. Hannu Pikkarainen
 
Hannu har vekligen överraskat på mig och jag trodde inte att han skulle vara så bra som han är och han vill jag verkligen ha kvar till nästa säsong.

Mitt betyg då: 3
Mitt betyg nu: 4

 
2.Magnus Häggström

Har bara blivit bättre och bättre och många trodde att det bara var när han spelad emed Foppa som han kunnde vara bra. Häggström har visat att han ska vara med och han jobbar alltid hårt för laget tacklas och tar avslut, han har verkligen överraskat på mig.

Mitt betyg då:1
Mitt betyg nu:3


3.Niklas Svedberg

Började lite trevande men har bara blivit bättre och bättre ju mera han fått spela och det är kul att se att Modo vågar släppa fram en ung målvakt för en gångs skull.Som Petter Rönnqvist sa "Vill Modo vara med när det drar ihop sig så måste dom hitta en ny målvakt även om Svedberg gjort det riktigt bra".Kanske kan han få förtroende fullt ut och inte bli petad i ett slutspel.

Mitt betyg då: 2
Mitt betyg nu: 4

Övrigt om Modo

Jag gillar verkligen Madsen och det känns bra att han är kvar nästa säsong och den femman med Madsen/Steen/Häggström har varit riktigt stabil på slutet.Det är kul och se att Marco Toukko spelat upp sig också och han har varit riktigt bra. Toukko och Green bildar en bra femma och vänta bara till Hinote är spelklar.

Sedan kan man ju inte låta bli att nämna Peter Forsberg och Markus Näslund som verkligen lyft Modo och jag börjar ändra åsikt om Näslund. Jag gillade Näslund fram till hans divafasoner i samband med lockouten och hans skatteflykt och allt snack om att flytta hem för barnens skull och så skrev han på för ytterligare år i NHL.

Nu börjar jag att gilla han igen och han är förlåten för nu visar han klubbhjärta vilket är sällsynt i dagens hockey där pengarna styr.

Nu väntar tre tuffa matcher innan 2009 är slut och visst ska Modo till slutspel.....HEJA MODO!


ROCKWEEKEND 2010

Ja nu blir det då ROCKWEEKEND fast inte i Kilafors utan i Söderhamn och den gammla flygplatsen i Mohed.Man får väl försöka fixa biljett snarast möjligt för i sommar bär det av till Söderhamn!

Mohed rock city

Det ultimata festivalområdet!

Då festivalen har vuxit ur Kilafors flyttas den nu permanent till Moheds flygfält som ligger 10 km väster om Söderhamn(20 km från Kilafors) och har mycket goda kommunikationer och är lätt att nå via E4:an!

Det nya festivalområdet erbjuder ett mycket bra underlag av gräsbelagd sandmark där det garanterat inte är risk för någon lera vid regn. Hangarer, servicebyggnader, asfalterade gångvägar och badstrand med vattenrutschbana gör detta till ett optimalt festivalområde.
Att flygfältet har erkänt bra väderförhållanden gör inte heller saken sämre!

Flygfältet var ett alternativ redan innan starten av festivalen 2008, och nu kan vi alltså presentera att vi i ett nära samarbete med Söderhamns kommun kan arrangera festivalen i Mohed Rock City, som vi kallar det i fortsättningen.

Norrlands största hårdrocksfestival och även Gävleborgs största musikfestival Rockweekend hälsar Dig varmt välkommen till en riktig Rock & roll vacation vecka 27!


2 dagar + warm up!

2 fullspäckade festivaldagar samt en warm up, torsdag kväll

2010

Vi utökar bandbudgeten och bokar färre men större band, vilken innebär att det blir En stor scen med en liten paus mellan de stora akterna och fullspäckat med musik och aktiviteter där emellan!

Warm-up

Partyt börjar torsdagen den 8 juli med en exklusiv förfest med very special guests live på scenen samt kändis-dj, tävlingar, överaskningar och happy hour i baren!
Förfesten är gratis och endast öppen för de 3 000 första som köper ett festivalpass. 500 endagarsbiljetter kommer också att finnas till försäljning denna kväll.

Biljettsläpp

Fredag 18 december släpps 500 festivalpass till rabatterat pris till prenumeranter av nyhetsbrevet.
Måndag den 21 december släpps ev. återstående biljetter till rabatterat pris på hemsidan.
När de rabatterade biljetterna är slut släpps biljetter till ordinarie pris.

Öppettider

Torsdag 8/7
20.00-02.00 (Warm up)

Fredag 9/7
13.00-02.00

Lördag 10/7
13.00-02.00


Back in black

Treårsjubileum för Rockweekend 8-10/7

Aktiebolaget Nya Bollnäsfestivalen AB som sedan 2007 har arrangerat bl.a. stadsfest, konserter, julshower, turnéverksamhet och hårdrocksfestivalen Rockweekend gick den 6 oktober i konkurs.
Då all verksamhet var samlat i ett bolag drog tyvärr de förlusttyngda julshowerna och turnéverksamheten med sig även Rockweekend i konkursen trots att festivalen gått med vinst sedan starten.

Rockweekend arrangeras numera i ett nytt eget aktiebolag där verksamheten endast kommer att bestå av festivalen och inget annat, vilket innebär en starkare och tryggare festival.

I samband med denna nystart så flyttar vi också festivalen till Söderhamn och Moheds flygfält som är så nära ett optimalt festivalområde som vi kan tänka oss.



 


Nu börjar Allettan.

            

    ESK Hockey         4-1            IFK Arboga Hockey


I den sista matchen i grundserien blev det vinst hemma mot Arboga med 4-1, matchen avgjordes redan i första perioden som ESK vann med 3-0, resten blev en transport sträcka mot juluppehållet. I och med segern slutade ESK på andra plats i div. 1C.

Allettan

Borlänge HC




ESK Hockey




Nynäshamns IF



IFK Arboga HC



Nyköping Hockey



Wings Arlanda



Huddinge Hockey



Hedemora SK




Onsd. 6/1 Huddinge - ESK 16.00
Sönd. 10/1 ESK - Hedemora 16.00
Onsd. 13/1 ESK - Nynäshamn 19.00
Sönd. 17/1 Arboga - ESK 16.00
Onsd. 20/1 Borlänge - ESK 19.00
Sönd. 24/1 ESK - Nyköping 16.00
Onsd. 27/1 Wings Arlanda- ESK 19.00
Onsd. 3/2 ESK - Huddinge 19.00
Sönd. 7/2 Hedemora - ESK 16.00
Onsd. 10/2 Nynäshamn - ESK 19.00
Sönd. 14/2 ESK - Arboga 16.00
Onsd. 17/2 ESK - Borlänge 19.00
Sönd. 21/2 Nyköping - ESK 16.00
Onsd. 24/2 ESK - Wings Arlanda



Stackars stockholmare.

Tro det eller ej men nu är det dags!

Läste i tidningen att det är SNÖKAOS och TRAFIKKAOS i den kungliga huvudstaden även detta år.Men HALLÅ! det kan komma snö även söder om Dalälven men när ska ni lära er det?

Så fort det är i Stockholm ja då blir det FETA rubriker men det har snöat i flera delar av vårt avlånga land också.

Bussen fick sladd och stoppade trafiken på Ekensbergsvägen i

Vart är samhället påväg?

Sedan har vi Roland som flera gånger försökte stoppa vandalisering av folkets park i Värnamo och blev trakaserad och kallad gubbjävel och han blev till slut förbannad och gav då en 13-årig kille en örfil. Nu ska han åtalas för att han slog till killen men vad fan händer men vadaliseringen då?

Bra gjort Roland du har mitt stöd i alla fall och snart är det ingen som vågar göra något åt dagens ungdom och då kommer det bara bli ännu värre.Vad gör föräldrarna om man får fråga? dom verkar ju inte bry sig ett skit om sina barn.

Rolig rubrik

Avslutningsvis så kan man inte undgå att skatta år rubriken SSK SPARKAR STJÄRNOR! Ryan Glenn och Stefan Pettersson...Haha stjärnor jaja men det är kul att få sig ett skratt.

Snart är det dags för Allettan.

                 


     ESK Hockey         3-2             Lindlöven


Trots total dominans för ESK mot Lindlöven gick matchen till avgörande på straffar,
Andreaz Persson var den enda av sex straffläggare som lyckades och avgjorde matchen till ESKs fördel.

Hela matchen präglades av missade målchanser för hemmalaget och man borde avgjort redan i första perioden där man vann skotten med hela 18-6.




                
    

Linden Hockey   0-8     ESK Hockey

I den andra perioden nollade ESK hemmalaget Linden, jag har aldrig varit med om att ett lag inte har fått iväg ett enda skott mot mål under en period. Skotten i andra blev 15-0!!!! (men bara 1-0 i mål)

ESK spelade riktigt bra hockey med hög fart och kom till bra lägen i varje byte, men skärpan i avsluten kan bli mycket bättre. Linden orkade inte stå emot och utdelningen kom i tredje med 5 mål, slutresultat 8-0.




                         

   ESK Hockey          4-5         Borlänge Hockey


ESK föll med uddamålet (4-5) mot Borlänge.Matchen känndes som ESK´s  i början på tredje med ledning 4-3 och en handfull riktigt bra målchanser, men efter en missad chans till 5-3 kontrade Borlänge in 4-4 sedan kom en riktig miss på egen blå och kvällen var förstörd.

Totalt sett en riktigt bra hockeymatch, det märktes att det var seriens två bästa lag som möttes.


                  
 


Valbo Hockey               5-2               ESK Hockey


Ja vad ska man säga det blev förlust för fjärde gången denna säsongen mot Valbo som spelade med kniven mot strupen för att få fortsätta i kommande Allettan.  ESK spelar sista matchen nu på onsdag mot Arboga innan det är dags för lottning av Allettan som drar igång den 6 januari.

TABELL

 
 LagSVOFMG-MIP
1. Borlänge 26 21 2 3 2 151-69 67
2. Enköping 26 17 1 8 1 115-65 53
3. Arboga 26 17 1 8 1 98-63 53
4. Valbo 26 14 3 9 2 120-109 47
5. Hedemora 26 14 3 9 0 108-105 45
6. Tierp 26 10 4 12 2 78-87 36
7. Bålsta 26 8 2 16 2 78-107 28
8. Lindlöven 26 7 4 15 2 84-101 27
9. Surahammar 26 7 2 17 0 85-130 23
10. Eskilstuna 26 2 4 20 1 59-140 11





2009-12-16
Surahammar-Tierp x-x
Lindlöven-Eskilstuna x-x
Bålsta-Borlänge x-x
Hedemora-Valbo x-x
Enköping-Arboga x-x



Det blir en helt avgörande match mellan Hedemora och Valbo om den sista platsen i Allettan



HEMMATABELLEN

  
 
 LagSVOFMG-MIP
1. Borlänge 14 12 1 1 1 88-33 38
2. Arboga 14 10 1 3 1 54-31 32
3. Enköping 13 9 1 3 1 59-32 29
4. Valbo 14 8 1 5 1 67-55 26
5. Hedemora 12 8 1 3 0 56-49 25
6. Lindlöven 12 7 1 4 1 52-44 23
7. Tierp 13 6 3 4 2 38-31 23
8. Surahammar 13 6 0 7 0 48-54 18
9. Bålsta 12 4 2 6 2 43-51 16
10. Eskilstuna 13 1 2 10 1 25-66   6



 BORTATABELLEN

 
 LagSVOFMG-MIP
1. Borlänge 12 9 1 2 1 63-36 29
2. Enköping 13 8 0 5 0 56-33 24
3. Arboga 12 7 0 5 0 44-32 21
4. Valbo 12 6 2 4 1 53-54 21
5. Hedemora 14 6 2 6 0 52-56 20
6. Tierp 13 4 1 8 0 40-56 13
7. Bålsta 14 4 0 10 0 35-56 12
8. Surahammar 13 1 2 10 0 37-76   5
9. Eskilstuna 13 1 2 10 0 34-74   5
10. Lindlöven 14 0 3 11 1 32-57   4

Nu verkar det bli av,ROCKWEEKEND 2010.



Ja det verkar ju bli av trots allt strul som varit och idag presenterades första bandet och det blev DEEP PURPLE. Flera band ska presenteras under veckan och jag tror att EUROPE ligger bra till och även några av dom som spelar på Norway Rock Festival. Där är väl GAMMARAY och SABATON hetast även UDO och QUEENSRYCHE spelar där men UDO lär knappast komma tillbaka i år igen och QUEENSRYCHE vill man verkligen inte ha tillbaka.

Ja vi får vänta med spänning på vad som kommer här framöver men tills dess.....ROCK ON!



DEEP PURPLE årgång 2009.



Kollapsen i Sporthallen.

IBK FOS 2-9 ÖSA IBK (0-0,1-3,1-6)


Vi var bra med efter första och fick vara nöjda med 0-0 även fast vi hadde trötta ben i FOS,vi slarvade i uppspelsfasen och vårdade inte bollen som vi borde. Det var skönt att få göra några räddningar så  man kom in i matchen.

Andra perioden så började målen trilla in och vi lyckades inte få till spelet och vi fick vara glada att det bara stog 1-3 inför den sista perionden. Vi lyckades inte att skapa dom där heta chanserna och spelet fungerade inte som vi önskade.

Sista perioden ska vi inte tala om för då kom IBK FOS stora kollaps och ÖSA fick enkelt rycka ifrån och på slutet var det uppgivna FOS spelare. Vi förlorade sista perioden med 1-6 vilken är under all kretik för visst ska vi orka hålla upp spelet bättre än vad vi gjorde.

ÖSA vann rättvist och jag är väl nöjd med min egen insatts om man ser till hela matchen men det kunnde varit bättre i avslutande perionden.

Det är bara att ta nya tag och lägga denna match bakom sig och blicka fram mot nästa match den 19 december mot Eagles FC på Högland. Då hoppas jag att vi får se ett bättre IBK FOS än vad vi fick se idag.

Söndag och snart är det ny arbetsvecka.

Redan söndag och snart är en ny arbetsvecka här och i går hadde Martin och jag Hockeynight där vi började med att äta Pizza och dricka Öl och slötitta på fotbollsmatchen Tottenham - Wolverhamnton.Tyvärr så blev det förlust för Tottenham och matchen slutade 0-1.

Sedan var det dags för Luleå -Modo och det var en tät match men den tog aldrig riktigt fart tycker jag men det var kul att se att grabbarna tätade till bra bakåt.Svedberg var riktigt stabil i målet och räddade Modo vi ett flertal tillfällen och nu under juluppehållet så ska jag försöka mäkta med en Hockeyspecial här på bloggen.

Det blev stor glädje när Skröder tryckte in segerpucken i sudden och gav oss bonuspoängen.


Segervrååååååååål

Två glada Modosuportrar

Martin är på bra humör.

Sedan såg vi på två perioder av NHL matchen mellan Totonto och Washington innan vi sloknade och då stog det 3-3 och Bäckström hadde gjort två mål. Toronto vann sista perioden med 3-0 0ch matchen med 6-3.

Vi fick i också uppleva den FULASTE kostym vi sett under första pausen och visst är den gräslig.



Annars har veckan varit bra och det har gått bra på skolan utan några större svårigheter fast det är grusigt och när det ser ut så här i ett klassrum som städas varje dag ja då blir man less.



Vad har händ mera i veckan då? jo Tiger Woods har börjad bygga en egen bana och är uppe i 11hål och ska man räkna med frugan så är det ju 12. Sedan har vi ju veckans största skämt och det är ju att Daniel Sondräll...jag menar ju Sondell som är utagen i landslaget och frågan lyder VARFÖR B-Å? Nu är det dags att ta ut en Modoback snurra på tombolan....Ah Sondell.

Det är nog det konstigaste uttagningen sedan Hardy tog ut Jonas Finn Olsson så det är bara att grattulera B-Å och Tre Kroner. Sånt dräll sånt dräll men Daniel Sondell!

Det var allt för mig och ha en skön söndagkväll för imorgon börjar det igen,JIHOO!


Veckan som gått.

Ja det märks att det börjar närma sig jullov på skolan för nu började det att bli oroligt igen och i måndags blev en ruta krossad.Det var en kille som såg sin egen spelgelbild och skallade rutan så den gick sönder och han behöver bara betala 400kr och jag skulle tro att en sådan stor ruta kostar runt 3000-4000kr.



Sedan var det någon som fick för sig att man skulle sparka hål i toalettväggen och även detta hände under måndagen och det förekommer även mycket klotter nu.



Annars har veckan varit lugn och jag har känt mig lite småhängig i början av veckan så jag stog över hockeyn mot Skellefteå och träningen på onsdagen så man skulle piggna till och kunna åka på julfesten i Sundsvall och spela innebandymatchen.

Att åka på julfesten gav ju inte mycket man skulle fan ha stannat hemma och vi spenderade mera tid med att åka bil än att vara på själva julfesten. Alla distrikten höll sig för sig själva så Östersund var på sin kant Övik på sin och Sundsvall på sin,riktigt tråkigt måste jag säga.

Fast det började ju lovande när vi kom dit och man minglade runt lite och Jens var i högform men sedan dog det bara ut och droppen var väl när jag kom och skulle prata lite med Ingela och Nettan och Jens sa.

"- Försvinn vi har viktigare saker att prata om"

Då tappade man all lust att vara kvar och hoppas att det blir i Ö-vik nästa gång för detta var värdelöst även om det började bra.


Ja min enda bild lite mörk men jag hadde liksom inte lust att ta lera bilder

Vilken härlig seger.

ÖIB 2-5 IBK FOS

Ja i dag blev det då match i Öviksserien igen efter två helger av inställda matcher och i dag stog ÖIB för motståndet.Man var inte lite skeptisk när man fick rapport från Johan att vi bara skulle bli 5st. utespelare men vi blev två avbytare tillslut.

Ska väl även medela att vi vann matchen innan denna med12-5 mot Tio Tigrar då vaktade inte jag målet.

Men det känndes ändå som det skulle bli jobbigt när det ÖIB hadde 12-13 avbytare  men jag säger bara vilken match av grabbarna. Det går det inte att plocka ut enskilda spelare utan alla var på tårna från start och vi kämpade verkligen som ett lag.

ÖIB försökte skapa men fick inte fram sina skott utan FOS försvaret kunnde avvärja gång på gång och jag är väl ganska nöjd med min egna insats även om den kunnde varit ännu bättre framförallt på första målet.

Vi fick spela smart eftersom vi var så få och våran taktik gick verkligen hem även om vi blev riktigt tillbakapressade sista 5-6minutrarna. Tur att vi hadde en stabil 4-1ledning vi det tillfället för ÖIB lyckades göra 4-2 men närmare än så kom dom aldrig och det var riktigt skönt att se när Perra satte 5-2 i tom kasse.

Nu hoppas vi att IBK FOS kan ladda om och göra flera stordåd och nästa match är på självaste Lucia den 13 december i Sporthallen och för motståndet står ÖSA IBK.


RSS 2.0