Snart slut på 2009.

Bara en arbetsdag kvar sedan är det ny långhelg och Nyår dessutom och man ska väl försöka få ihop en nyårskrönika av något slag här på bloggen. Hur man ska lägga upp själva krönikan är den stora frågan men på ett eller annat sätt så ska det väl gå.

Skönt att det snart är långhelg nu när man har ont i ryggen men det har gått att jobba trots allt och Ingela åkte och köpte Voltaren eller hockeygodis som det också kallas. Det underlättade så man kunnde jobba på lite bättre.

Det känns bättre i ryggen men det är långt ifrån bra men det är bara att kämpa på för man har ju inte råd att vara hemma.

Ska väl blogga lite om julfirandet i Bjästa också och så blir det väl en nyårsrapport också men det får bli under ledigheten som stundar.

Modo vann mot Brynäs och man följde matchen hemma i tvsoffan och det känndes krampaktigt efter en hyffsad första period. Det blev tre poäng och det är ju det som är det viktiga även om det finns lite att jobba på och i morgon så väntar det som bekant en tuff bortamatch mot Skellefteå.

God fortsättning och Gott Nytt År


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0