U.D.O





01. Rev-Raptor
02. Leatherhead
03. Renegade
04. I Give As Good As I Get
05. Dr. Death
06. Rock ´N´Roll Soldiers
07. Terrorvision
08. Underworld
09. Pain Man
10. Fairy Tales Of Victory
11. Motor-Borg
12. True Born Winners
13. Days Of Hope And Glory

Ja då var Udo Dirkschneider tillbaka med sin ljuva lena stämma och som vanligt är väl inte omslaget det snyggaste. Förra plattan med U.D.O "Dominator" var riktigt bra och att hans gamla band ACCEPT lyckades så bra med sin comeback med nya sångaren Mark Tornillo gör att man fick stora förväntningarna på det nya plattan.Det måste även ha satt press på grabbarna i  U.D.O att leverera.

Detta är ingen dålig plattan men det känns som den aldrig riktigt lyfter.Allt känns igen och det är i god U.D.O anda även och det finns några riktigt bra spår,jag gillar inledande "Rev-Raptor" och"I Give As Good As I Get". Samtidigt växer albumet ju mera man lyssar men betyget nu får bli...

Betyg: MR,MR,MR 




Vart tog veckan vägen?

Jaha ja då var det helg igen efter ännu en vecka och tiden bara flyger iväg,det känns som om det är måndag,fredag måndag fredag hela tiden.

Veckan har varit bra och vädret har varit upp och ner kan man säga framförallt i torsdags när Lovisa och lagkamraterna och vi ledare i BK ÖRNEN hadde seriepremiär borta mot Domsjö. Först var det regn på dagen och sedan blev det sol och efter det så blev det mulet sedan blev det hällregn och vipps så var det strålande sol efter det.

Om vi återgår till själva matchen så var premiären riktigt bra och alla kämpade bra och det viktigaste av allt var att alla hadde roligt. Hur gick själva matchen då? jo vi vann med 7-3 till slut och vi tränare är verkligen stolta över laget. Det vi jobbat med på träningarna har verkligen slagit bra ut och alla verkar ha tagit till sig av allt.

Skönt med så härligt väder nu när man har lite ledigt och man ska väl passa på att pyssla lite här hemma annars blir det inga stora utsvävningar.

Kul att Modo lyckades knyta till sig Dick Axelsson och nu är det nästan så man ser fram emot en ny säsong för en gångs skull utan att ångesten smyger sig på. Kul att man sattsar på en ugn backup till Tarkki i målet också,det har Modo varit värdelösa på förr i tiden. Med Zacke så väntade och väntade man med innan han fick chansen och då anser jag att det var för sent.Han skulle ha släppts fram i Modo när han var med i Juniorlandslaget men Modo fegade som man alltid gjort. Vi får vänta på spänning på att dom sista bitarna ska falla på plats men en riktig klassback eller två skulle inte skada för där känns det tunt för tillfället.

Det får vara allt för denna gången.


Filmtips

Red Poster

Har läst många olika omdömen om denna film,jag gillar den och den är klart sevärd med både hunor och en massa action. Jag gillar John Malkovich rollfigur där han spelar en lite väl galen och överreagerande och "lätt" paranoid person,en klockren roll som passar som handen i handsken för Malkovich.Visst finns den en scen som är lite väl överdriven och det kommer du nog underfudn med om du väljer att se filmen.Man vill ju inte avslöja för mycket.

Bruce Willis spelar huvudkaratären Frank pensionär och f.d. CIA-agent som bor i en helt villaförort fast en dag vänds hans liv upp och ner när han utsätts för ett mordförsök. Nu börjar jakten på att ta reda på vem som vill se Frank död. Första delen av filmen är lysande sedan avtar den lite men den är i sin helhet en bra actionrulle där Willis nästan är tillbaka i gamal god form som i Die Hard filmerna.

Betyg: MR,MR,MR,M


Season of the Witch Poster

Hade stora förväntningar på denna film,Nicolas Cage är en av mina favoriter men denna filmen blev en besvikelse.

Filmen utspelar sig under 1300-talet då pesten härjade i Europa,Cage  spelae riddaren Lavey som har fått i uppdrag att transportera en flickan som anklagats för att ha startat pesten för att få sin dom. Lavey tror att flickan är oskyldig och tillsammans med några följeslagare slår de sig fram genom mystiska och förrädiska landskap för att komma till den plats där hennes oskuld kan bevisas och förbannelse hävas.


Betyg: MR,M

Familjefilm




Megamind är den mest briljante superskurk genom historien eller rättare sagt han kunnde han ha varit det om det inte var för att är så klantig.Genom åren har han försökt att erövra Metro City genom att utmana hela stadens hjälte Metro Man och en dag lyckas han att eliminera sin bittra fiende.

Megamind inser att han nu inte har något syfte i livet när Metro Man är borta så han skapar en ny hjälte vid namn Titan som ska ta över som ärkefiende men något går riktigt snett.

För det dröjer dock inte länge förrän Titan inser att det är mycket roligare att vara ond än att vara god och det visar sig att Titan inte nöjer sig med att erövra världen, han vill förstöra den också. Nu har Mega Mind skapat ett riktigt stort problem och frågan är hur han ska lösa det hela.

Betyg: MR,MR,MR


Familjebetyg

Lovisa: MR,MR,MR,MR,MR

Moa: MR,MR,MR,MR,MR

Maria: MR,MR,MR,MR,MR


Söndagsblogg.

Ja då var det då söndag igen och snart är det dags för ännu en arbetsvecka,vi har högtryck på jobbet nu så man ska inte klaga.Det är en hel del att göra och mera kommer det att bli som det ser ut nu men det är bara kul att det går bra.

Synd att det blev så trist väder i helgen för man var lite sugen på att grilla men det kommer ju flera helger som tur är och det ganska snart med tanke på hur fort veckorna går. Annars har helgen varit lugn och man har haft tid att städa lite här hemma och spelat lite tv spel medans frugan och barnen var in till stora lekparken några timmar medans det var uppehåll.

I går hade vi myskväll och kollade på Megamind som är en rätt hyffsad film för hela familjen.

Sverige i VM final i Hockey men ett ganska halvdant lag,vem trodde på det i början av VM? Finland står för motståndet och jag hoppas dom håller sig till Hockey och inte spelar Innebandy igen.Men den stora frågan är vad har vi tv tittare gjort för ont när vi måste få se ännu en Jihde fjanta runt i tv rutan? Tur att det snart är över!

Nej det får vara allt för denna gången så ha en fortsatt trevlig söndag.


Länge sedan sist.

Ja det var ett tag sedan man bloggade men efter mycket funderingar om man ska sluta eller inte så blir det en fortsättning. Det har mycket på jobbet och så har ju fotbollsträningen dragit igång för Lovisa så man har fullt upp och då har bloggandet blivit åtsidosatt.

Påsken var lung och bra och vi grillade alla dagar utom en och det var riktigt gott och på påskdagen var vi på Paradisbadet hela familjen och det var kul tills dagen efter då min förkylning kom tillbaka med besked.Fick höra av grannen att han kan inte gå dit och simma längre utan att bli snorig dagen efter.

Nu går man på medecin efter att jag späckt trummhinnan i veckan som också har satt sig på balansen så man är väl inte i sitt livs form men man ska inte klaga. Ska snart på fotbollscup med Lovisa där 3 matcher väntar oss två på förmiddagen och en i eftermiddag.

Det får vara allt för denna gången,trevlig helg!


RSS 2.0