Vart tog veckan vägen?

Jaha ja då var det helg igen efter ännu en vecka och tiden bara flyger iväg,det känns som om det är måndag,fredag måndag fredag hela tiden.

Veckan har varit bra och vädret har varit upp och ner kan man säga framförallt i torsdags när Lovisa och lagkamraterna och vi ledare i BK ÖRNEN hadde seriepremiär borta mot Domsjö. Först var det regn på dagen och sedan blev det sol och efter det så blev det mulet sedan blev det hällregn och vipps så var det strålande sol efter det.

Om vi återgår till själva matchen så var premiären riktigt bra och alla kämpade bra och det viktigaste av allt var att alla hadde roligt. Hur gick själva matchen då? jo vi vann med 7-3 till slut och vi tränare är verkligen stolta över laget. Det vi jobbat med på träningarna har verkligen slagit bra ut och alla verkar ha tagit till sig av allt.

Skönt med så härligt väder nu när man har lite ledigt och man ska väl passa på att pyssla lite här hemma annars blir det inga stora utsvävningar.

Kul att Modo lyckades knyta till sig Dick Axelsson och nu är det nästan så man ser fram emot en ny säsong för en gångs skull utan att ångesten smyger sig på. Kul att man sattsar på en ugn backup till Tarkki i målet också,det har Modo varit värdelösa på förr i tiden. Med Zacke så väntade och väntade man med innan han fick chansen och då anser jag att det var för sent.Han skulle ha släppts fram i Modo när han var med i Juniorlandslaget men Modo fegade som man alltid gjort. Vi får vänta på spänning på att dom sista bitarna ska falla på plats men en riktig klassback eller två skulle inte skada för där känns det tunt för tillfället.

Det får vara allt för denna gången.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0