Snart Midsommarafton.

Ja då är det snart midsommarafton och den ska vi spendera i Flärke hos Malin,Hampus och Wilma där det blir lite firande för barnen i Moliden. Sedan blir det till att grilla och äta gott innan det är dags att åka till Bjästa där vi ska sova och vara på midsommardagen.

Veckan har annars varit lugn och det har inte hänt så mycket på skolan mera än att jag börjat storstäda fast början av veckan kännde jag fortarande av sviterna från när jag var sjuk.Man har väl inte den bästa motivationen när man vet att vi inte får vara kvar i höst men det ska ju ändå göras fast man stressar inte i onödan utan man hinner det man hinner helt enkelt.

Trevlig midsommar på Er alla. 


Inför ROCKWEEKEND 2010

Tänkte jag skulle göra en inför special nu när det börjar att närma sig och det ska bli jävligt kul och det finns en del gobitar att se fram emot.

Saknar lite uppdateringar på Rockweekends hemsida om festivalområdet,speltider för banden och om campingen men förhoppningsvis så kommer det inom kort.

Annars så är det ju kul att det är biljettrekord och hadde det inte varit för Getaway så hadde Rockweekend varit ännu större och då kanske vi hadde fått några större band till
.

Som det ser ut nu:


torsdag 8/7

Den klart lungnaste av festivaldagarna utan några direkta höjdpunkter för mig men band som jag tänker kolla in är.

VENOM
ANNIHILATOR
TARJA
PAUL DIANNO
BLOODBOUND
ZZROCK
STEEL ATTACK

Venom har aldrig varit några favoriter men man kan ju koll in dom och Annihilator hadde jag aldrig hört talas om förut så det kan bli en lite överraskning.

Tarja kan man ju kolla in en stund men hon är ju inte så mycket hårdrock längre efter att hon fick lämna Nightwish.

Paul Dianno kan man kolla in han var ju med när Iron Maiden drog igång och Bloodbound hadde jag sett fram emot men jag läste att dom bytt sångare men han låter inte så tokigt måste jag säga och han beskrivs av bandet som en blandning av Bruce Dickinson och Tobias Sammet.

ZZROCK kollar jag in eftersom man är ett stort ZZTOP fan så kan det vara kul att se en stund och Steel Attack ska man väl kolla in också.


Här har vi Bloodbound med gamla sångaren.







fredag 9/7


Här finns festivalens kanske största höjdpunkt och inte vilket band som helst nämligen...

TWISTED SISTER

sedan finns det några andra band som jag ska kolla in.

SEBASTIAN BACH
RAINBOW
ETERNAL
LIONS SHARE
M.ILL.ION
PAUL DIANNO

Sedan följer man väl med Gusse och ser lite på SEPULTURA också.


ETERNAL "Stay The Night" och lite till...






lördag 10/7

Den svettigaste dagen med två höjdpunkter efter varandra och som avslutar festivalen.

SAXON
DEEP PURPLE

Sedan kan man ju kolla in

KAMELOT
TREAT
BONAFIDE

Sedan får man se om det blir något mera för min del och det kan bli nog jobbigt med Kamelot,Saxon,Deep Purple i ett svep den kvällen.

Här är BONAFIDE och det doftar AC/DC om dessa grabbar,klart värt att kolla in.



Det är ett tag kvar och frågan är om det kommer flera band eller om SAXON,DEEP PURPLE och TWISTED SISTER får mera speltid istället.



ROCK ON! Vi ses på ROCKWEEKEND.

Kunden har alltid rätt!

Ja nu var det ett tag sedan man bloggade igen och mycket beror på att jag förra helgen tappade allt bredband och även digital-tv.Jag har fått provat mycket nya nätverkskablar,ny digitalbox,omstarter,uppgraderingar och reparatörer som lagat fel i nätet.

Det blev aldrig bättre utan bara värre och värre men det jag hävdade från början var tillslut det som Telia kom fram till,det var fel på modemet.Jag hadde ett gamalt ADSL liggandes från när jag tog Telia internet för många år sedan och det visade sig att det modemet fungerade utmärkt och nu går allt klockrent.Fast enligt Telia ska man ju ha det nyare modemet så ett nytt är på väg.

Annars har man mestadels tillbringat denna vecka sjuk så det har inte blivit någon fotboll med Lovisa i veckan och man får se om man är med och på matchen i helgen.
 
Man har kollat på en massa tv och sånt man missar annars som den fantastiska serien According To Jim.Nu när man kan se tv igen så har man även kollat ifatt på V på Canal + så man var med inför säsongsavslutning som gick igår kväll. Nu får man vänta med spänning på fortsättningen.

Såg att man på Expressen gjorde om Elitserielagen till vilket VM-lag som som dom var och Modo blev Nordkorea av alla lag med motiveringen.

"De har några namn som vi hört talas om tidigare. Men framför
allt så är Modo och Nordkorea två profillösa gäng. Hur bra är
egentligen An Yong-Hak och vad kan Charlie Cook prestera under sin
debutsäsong i elitserien? Frågorna är många. Svaren är få.
Dessutom är sportchefen Fredrik Andersson nästan lika lätt att få tag
i som Kim Jong Il."

Det får vara allt för denna gången och vi avslutar med lite uppvärmning inför Rockweekend.







Slut på festivalpass!

Rockweekend säljer som aldrig förr som det verkar och man är nu på 4:e plats på Eventim topplista över sålda biljetter.

Eventim fick slut på Festivalpass så Rockweekend var tvungna att släppa flera under dagen eftersom efterfrågan var stor.

Fast i 80-talet:Bonus album (del 2/2)

Då var det tid för sista bonusdelen av Fast i 80-talet och detta album som får avsluta det hela och det är med flaggan i topp om man säger så.


Thumbnail Photo Of Running Wild Under Jolly Roger http://www.vinylrecords.ch/

RUNNING WILD "Under Jolly Roger"

1987
släpptes denna klassiker och är bandets tredje studioalbum och den stora klassikern från skivan är titelspåret "Under Jolly Roger". Det var med även med detta album som Rolf Kasparek och hans Running Wild började med sitt pirattema.


Min första kontakt med Running Wild var sommaren 2000 då jag jobbade i Eskilstuna med fönsterputs och golvvård på högskolan.Det var min arbetskompis Magnus som en dag köpte skivan "Victory" som precis hadde släppts.

Jag minns att Magnus då var besviken på skivan eftersom det inte var riktiga trummor utan att det använts en trummaskin. Jag fastnade direkt när jag hörde "The Hussar" och på den vägen är det,sedan dess har Running Wild tillhört ett av mina absoluta favoritband.

Så här lät det då det begav sig.




Eftersom Running Wild inte finns längre så har jag valt att ta låten som fick mig att fastna för gruppen sommaren 2000.



Rockweekend 2010.

Rockweekend har gått ut med att man säljer biljetter som aldrig förr och jag hoppas att det är så också och på festivalinfo.se  så är Rockweekend med bland dom hetaste festivalerna,men det är inte Getaway.


Man medelar också att nu kan man åka buss till Mohed och Rockweekend från LuleåPiteå,Skellefteå,Umeå,Ö-vik och Sundsvall om man inte vill ta bilen.Det går även bra att ta bilen in på campingen och bo i den om man vill.

Det börjar att närma sig så ROCK ON!

Kolla in denna tokiga trummis.

http://www.wimp.com/wronggig

Tribute to Ronnie James Dio av Fatal Smile.

Fatal Smile har gjort en hyllning till DIO och alla pengarna man får in på låten går till en nystartad fond Ronnie James Dio Scream And Shout Cancer Fund.

Fatal Smile kommer för övrigt att spela på ROCKWEEKEND.


Det var länge sedan man bloggade.

Det var ett tag sedan man bloggade något men nu är det dags och i fredags hadde vi firmafest på kontoret här i stan.Jag hadde tänkt ta det lungt och sansat men så blev inte fallet när man blev bjuden på sprit,då kan man inte tacka nej. Det blev kanske lite väl blött och efter en stenhård öppning så tog krafterna slut även om det var jävligt kul.

Vill man se bilder så kan man kolla in kinggusses.blogg.se men det har ni väl redan gjort vid det här laget.

Är det någon flera än jag som är less på detta jävla kungahusbröllopet? Tv4 ska ha en hel veckas special om bröllopet med experter och musikframträdanden,MIX Megapol ska ha en Möhippa med massa artister i Victorias ära och bla bla bla.

Ska vi skattebetalare betala sådant det är frågan,det finns ju viktigare saker att lägga pengarna på tycker jag.Dom får väl betala själva med hjälp av föräldrarna som alla andra som vill gifta sig.

Grannen kallade oss för Kommunister eftersom vi var mot Kungahuset och allt jävla tjat om bröllopet och att man kan använda skattepengarna till något bättre. Hon sa att det kostar ju bara som en kanelbulle/invånare så det är inte så dyrt bröllop.

Nog om det idag var det fotbollsträning igen och laget gör verkligen framsteg för varje gång och det är kul att se även om det är svårt att få alla att vara motiverade varje träning och hålla fokus under hela träningen.
På torsdag väntar match borta på Hangarplan mot Domsjö Svart.

Såg att Brynäs nobbar Malek också för han är för dålig och visst är han det om man jämför med vad dom haft tidigare.Det är bara Svedberg kvar i Brynäs så det ser inte lovande ut på målvaktssidan men mycket kan hända.

Få se om man orkar slänga ihop någon hockeyblogg framöver om läget i lagen och lite tankar runt Modo,det visar sig.

Det får vara allt för denna gången.

RSS 2.0