lördagsblogg.

Ja det var ett tag sedan man bloggade och det har inte varit bloggkoma utan tidsbrist som legat bakom det.Det har varit så mycket att göra på jobbet där vi haft omorganisation men mera om det framöver.Som sagt så har det varit mycket jobb och fullt upp och nu drar snart fotbollen igång med BK Örnen också,på söndag har vi ledarträff för laget och på tisdag då är det föräldrarmöte för att diskutera den kommande säsongen och hur vi kommer att lägga upp den.

Jag hoppas man kan vara med så mycket som möjligt men eftersom vi fått förstärkning i ledarstaben så gör det inget om man inte kan komma på alla träningar bara man får dit Lovisa på ett eller annat sätt.När man ska planera fotbollen så känner man att våren och sommaren inte är så långt borta trots allt,den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga.Men först ska vi väl ha lite "aprilväder" som inte alltid är så roligt.

Modo fick bara 1 poäng med sig hem från Ängelholm så detta kommer att bli en kamp ända in i kaklet och jag hoppas verkligen att det går vägen.Växjö bjuder upp till kamp och vill vara med bara det inte blir på bekostnad av Modo så är jag glad.

Annars blir det en lugn helg en sväng till Bjästa kan det bli för morsan ville bjuda på mat i veckan men det har liksom varit fullt upp så man får väl ta det i helgen.

Det var allt för denna gången så ha en fortsatt trevlig helg!

"Eyes Like Fire" är en låt som inte kom med på Magnum´s nya album "The Visitation" fast jag tycker nog den borde gjort det.


Då var det över.




Då var säsongen slut för ESK HOCKEY och som väntat blev Vita Hästen för tufft och man förlorade med 2-0 i matcher.I den viktiga första matchen så blev det förlust med 3-0 hemma i Bahcohallen och i den andra matchen i Norrköping blev det förlust med 2-1.

Ser man till hela säsongen så får man vara nöjd trots allt och man lyckades inte upprepa det man gjorde förra säsongen när man tog sig hela vägen till Kvalserien till Allsvenskan.Spelet har varit för mycket upp och ner om man jämför med förra säsongen men en hyffsad säsong för ESK HOCKEY ändå.


Tisdagsblogg.

Ja man har väl inte så mycket blogga om nu men jag tänkte skiva några rader ändå.Helgen var lugn och det blev inga stora utsvävningar och Modo spelade ner sig i Kvalserien och det kommer att bli en rysare att följa även om man inte kan se det på tv eftersom det går på Viasat,jag hoppas verkligen att dom klarar det och att vi får se på Elitseriehockey även nästa säsong.

Arbetsveckan har börjat lugnt och det verkar som om det kommer att hålla i sig veckan ut men det kan ju vara skönt att det är så ibland också men det är roligare när det är mycket att göra i längden.

Det får vara allt för denna gången och vi avslutar som vanligt med lite musik...




ESK klara för Play Off 3.




ESK HOCKEY är vidare efter 2-0 i matcher mot Hudiksvall.

HUDIKSVALL 1-2 ESK HOCKEY (1-1, 0-0, 0-1)

ESK HOCKEY 3-0 HUDIKSVALL (0-0, 1-0, 2-0)

Nu väntar en tuff omgång mot Vita Hästen och så här spelas Play Off 3.

Asplöven -Björklöven
Vita Hästen - ESK
Visby Roma - Karlskrona
Huddinge - Kiruna






RSS 2.0