Helg igen och lite lördags svammel.

Det var ett tag sedan man bloggade men tiden går så fort och det har varit fullt upp på jobbet. Snart är fotbollen igång igen och nu är man även Materialförvaltare i laget och den 21 februari är det Upptaktsträff för ledare inom BK ÖRNEN.

Det blir Taco Buffe på arenan lite fotbollsprat och sedan är det Hockey för dom som vill stanna och se Modos bortamatch mot Växjö. Sedan är det ju årsmöte också den 28 februari och i april börja inomhusträningen så det blir mycket fotboll framöver.

Annars är allt bra fast januari är en riktig skitmånad ekonomiskt som vanlig efter jul och nyårsfirande men nu är det februari och snart är det löning igen som tur är. För oss som har lön den 15:e i alla fall.

Tiden går fort och Moa fyller snart 6år, tycker inte det var länge sedan ungarna var små, ja tiden bara flyger förbi. Det blir kalas på Knasiga Kojan innan dom stänger igen verksamheten och det är lite tråkigt men man får hoppas att någon tar vid och fortsätter med något liknade.



Det får vara allt för denna gången och vi avslutar med en låt.



MUSIK.


Magnum är inne i en kreativ period nu och meddelar att man nu har gått in i studion och påbörjat en ny platta som ska släppas under 2012.

Senaste studioalbumet var "The Visitation" från 2011 och man gjorde även om några låtar från tiden på SPV + 2 helt nya på "Evolution" (2011) plattan.



U.D.O släpper den 20 april plattan "Celebration" som är en samling med "Rare Tracks", låtar som inte släppts på skiva.



U.D.O live från Rockweekend 2009

1 juni släpper Kreator nytta plattan "Phantom Antichrist"




ZZ TOP
kommer förhoppningsvis släppa sitt nya album under våren 2012 men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga. Plattan är helt klar men ett datum för skivsläpp är ännu inte avslöjat. Det är Texas trions första album på 9år!


(Photo by Frank Micelotta/Getty Images)


Har du funderinga på att köpa Van Halen och deras nya platta "A Diffrent Kind Of Thuth" ?

391986_10150524519399243_89068304242_8690834_618289915_n

Köp den inte det är bara slöseri med pengar och slösa inte ens bort din tid med att lyssna på den på Spotify! Frågan är -Varför varför varför! Detta kunnde man klara sig utan.


RSS 2.0