En vecka med varsel på jobbet.

Har inte så stor lust att blogga så mycket idag men jag offrar mig och skriver lite ändå.Ja det har varslats på jobbet och det är först nu som verkligheten har hunnit ifatt och man verkligen fattar vad som hänt och vad som vändtar framöver. Tråkigt att många goa arbetskamrater ska behöva sluta,hoppas att vi kan få in nya jobb så det kan återanställas omgående.

Rocklegenden Ronnie James Dio har gått ur tiden och det känns trist för man trodde ju att han hadde klarat av striden mot cancern.

Lite roligt finns det ju tots allt elände och det är att man ska få träffa Martin igen och vi ska kolla på Champions Leugue finalen i fotboll och grillla och dricka lite gott och ljuga lite.Det ska bli  trevligt eftersom vi inte träffats på ett tag,det blir att för sällan när man har familjelivet.

Vi avslutar väl med en låt,trevlig helg på er.


R.I.P Ronnie James Dio

16 maj 07:45 förlorade Dio kampen mot sin magcancer och en stor rocklegend har gått ur tiden,han blev 67år. Sweden Rock Festival ska göra en hyllning till DIO under årets festival eftersom han varit en flitig besökare till Festivalen.Han har spelat på SRF 4 gånger, 2med egna bandet DIO. Han lever kvar genom sin musik och den kommer aldrig att dö, R.I.P Ronnie James Dio.


Bakslag efter golvvården.

Ja då sitter man här och det är söndag och snart en ny härlig arbetsvecka som väntar och på tisdag så ska jag vara på en fönsterputs hela dagen.

På måndag kväll blev man förskyld som satan och det var som att trycka på en knapp så slog det till,jag jobbade hela veckan även om det var segt som tusan. Det blev att lägga sig tidigt på kvällarna så man orkade med att jobba för man har ju inte råd att vara sjuk.

På onsdagen och torsdagen var det golvvård på Idrottens Hus med Gusse och det tog nästan 18 timmar att göra klart.Det var riktigt skitigt och man vill ju göra ett bra jobb,vissa avdelningar hadde inte haft bonat på bra många år.

Här kommer lite bilder

 
Det var som sagt dyngiga golv.

Hårt arbetande grabbar.
 
Gusse suger.                              Polishbehandling av golvet.


Vi tar väl lite bilder från när det hela var klart också.



 

Det blev bra efter allt slit men på fredagen då vi hadde våran lediga dag kom bakslaget efter allt jobb,jag var inte alls pigg och saknade helt energie. Det var tänkt att vi skulle åka till Malin,Hampus och Wilma och hälsa på men det känndes meningslöst när man inte alls kännde sig bra och inte hadde orken,Det får bli en annan gång här framöver.

Annars har helgen varit lugn och vi har varit i Bjästa och grillat och bara slappat och försökt kurera oss och så har vi passat på att njuta av det fina vädret.

Kul att se att det händer lite på Rockweekends hemsida också och att det blir av,nu ser vi fram emot semestern och man måste väl ha en tältresarkväll innan vi åker så man får se om man kom ihåg hur man gjorde.






ACCEPT live men nya sångaren Mark Tornillo.

Accept gjorde sitt första liveframträdande efter beskedet om en comeback,i lördags med den nya sångaren Mark Tornillo spelade man i New York inför 750 fans i Gramercy Theatre.

En av låtarna var denna klassiker från "Balls To The Wall" och det låter riktigt bra trots att UDO inte är med,låten är "London Leatherboys".


Schindlers Hiss

Ja det var ett tag sedan som jag bloggade och det beror på att vi varit utan internet i 8 dagar men igår kopplades det på igen så nu är det på tiden för ett blogginlägg.

Det roliga med det hela är att påminnelsen för bredband och digital-tv kom 4 dagar efter att den skulle vara betald så det skulle vara roligt att veta var det brevet varit.Veckan har varit hyffsad trots allt även om några idioter till elever sparkade på hissdörren så jag fastnade i torsdags,blev fast i 15minuter innan rektorn lyckades få ut mig.Hadde jag inte han lyckats så hadde jag fått sitta fast i hissen i 2 1/2 timme innan reparatören dök upp och fixade allt.

Ända sedan det byttes från Kone till Schindler så har hissen varit en enda lång följetång och i onsdags var dom och lagade knappen som öppnar hissdörren,då slutade nödsignalen att fungera istället.Så jag kunnde inte larma utan fick banka och skrika för att få hjälp.

Nog om det,på tisdag ska dom ÄNTLIGEN dra in fjärrvärmen i huset och det är på tiden för dom är kraftigt försenade.Ska även laga bilen på tisdag och det kommer "bara" att gå på 6800kr för byte av lamdasonder och tempgivare.

På onsdag och torsdag väntar Golvvård tillsammans med Gusse,vi jobbar torsdag och tar fredag ledig istället och får långhelg.

Skulle vilja avsluta med ett litet tv tips för er som har Canal+,kolla in Global Metal. 

Vilken påverkan har en av de mest baktalade musikgenrerna – heavy metal – haft på kulturer utanför USA och Europa? Den frågan ställs i denna dokumentär där antropologen Sam Dunn reser jorden runt och undersöker vad det är i hårdrocken som förenar människor från världens alla hörn.

Sänds:

9/5 CANAL+ Drama 07.20

15/5 CANAL+ Drama 17.25
24/5 CANAL+ Drama 00.25


RSS 2.0