Bjudningar av ESK i Hedemora.

   

HEDEMORA  SK   5 - 6     ESK HOCKEY (2-2, 1-0, 2-4)

Skott: 27-45



I stort sett bjöd ESK på samtliga Hedemoramål genom ett slarvigt och oengagerat försvars arbete, onödiga utvisningar och många felpass i egen zon. Det var rena julafton för Hedemora i anfallszon.

Framåt var det bättre fart, fast ESK hade i vissa lägen otroligt svårt att få till bra avslut och man förlorar andra perioden med 1-0 trots 21-5 i skott!!!!

Det är ändå starkt att vinna en sådan match, det visar på styrka och bra inställning att aldrig vika ner sig,man gjorde också två riktigt fina PP-mål.


Vart tar veckorna vägen?

Då var det då helg igen och man undrar vart veckorna tar vägen,det känns som det bara är måndag,fredag,måndag,fredag hela tiden. Det här veckan  blev betydligt bättre än förra och det känns skönt och i torsdags provade man på att fixa till stengolv så nu kan vi erbjuda det också med vetskapen om att det blir ett bra resultat.

Helgen blir lugn och morsan kommer förbi idag men först kan det bli en sväng ner på stan och kanske till Rusta också.

Modo åkte på stordäng hemma mot Timrå och man saknar helt målskyttar nu när Skröder och Danielsson har knallpulver.Bäst just nu är Byron Ritchie men han är för ensam och varför sparkade man Dimitrakos och Cook innan man hittat ersättare? OK om man gjort sig av med Cook för både Hållberg och Bonsaksen kan spela likvärdigt i 5 mot 5 och när inte Cook levererar i PP så spelar det ju ingen roll.

Dimitrakos var ju i alla fall en bra straffskytt så nu kommer man inte vinna om det går till straffar,han visade att han kan.Synd att han inte fått ut något av det i Modotröjan oftare under ordinarie matchtid.

Hoppas att Freddan vet vad han gör och att ersättare är på ingång ganska omgående annars blir det till att kriga för att hålla sig kvar istället för att kriga om en slutspelsplats.

Nej nu ska man sluta gnälla på Modo och vi avslutar med en låt,trevlig helg.


Storseger på bortaplan.


     

                   LINDLÖVEN 0-6 ESK HOCKEY



Lindlöven hade inte någon som helst chans att stå emot ESK på onsdagskvällen.

Redan från start visade ESK att man ville avgöra matchen och få till den
så kallade "seriefinalen" mot Surahammar. Stort spelmässigt övertag men lite
dålig skärpa i avsluten, första perioden slutade 0-0 trots 16-6 i skott.

Direkt i andra kom utdelningen, inom loppet av 6min. gjorde Eddie Davidsson två mål och Filip Cruseman ett sedan gjorde Eddie sitt tredje för kvällen innan andraperiodens slut.

Tredje fortsatte ESK att trampa på och det blev ytterligare två mål  och matchen slutade men en klar 6-0 seger.



      

    ESK HOCKEY     3-2      SURAHAMMAR BLUE HAMMERS

Det blev ett intensivt, jämnt och långa stunder välspelat möte i seriefinalen mellan Enköpings SK och Surahammars IF i Bahcohallen. Tjugotvå sekunder före full tid styrde ESK:s nyförvärv Christoffer Dahlén in segermålet fram till 3-2 på pass från Rikard Eriksson.

Sett till händelserna på isen var hemmaviktorian också motiverad då ESK bland annat vann skotten med hela 40-18.

- Visst var vi värda segern. Kul också att vi kan avgöra och ge den stora hemmapubliken vad de vill ha, sade matchvinnaren efter slutsignalen

Förra säsongen spelade Dahlén i Huddinge där det var tämligen glest befolkat på hemmamatcherna.

- Det är betydligt mer drag här och jag trivs verkligen i klubben, säger Dahlén

Detta är så JÄ*** BRA!


Fast i 80-talet:flera klassiker att kolla in (del 3/10)

Eftersom det gjordes så mycket bra musik på 80-talet så kommer här en klassiker till.




ZZ TOP Afterburner


  1. "Sleeping Bag" – 4:03
  2. "Stages" – 3:32
  3. "Woke Up with Wood" – 3:45
  4. "Rough Boy" – 4:50
  5. "Can't Stop Rockin'" – 3:02
  6. "Planet of Women" – 4:04
  7. "I Got the Message" – 3:27
  8. "Velcro Fly" – 3:29
  9. "Dipping Low (In the Lap of Luxury)" – 3:11
  10. "Delirious" – 3:41

Denna klassiker kom ut i skivhyllorna den 28 oktober 1985 och skivan nådde som bäst nr.4 på Billboard 200 och Alnr.2 på UK Album Chart.Man släppte 6 singlar från plattan och bäst gick det för "Stages" och "Sleeping Bag" som båda nådde nr.1Mainstram Rock Tracks i USA.

Till Afterburner utnyttjade man i ännu större grad syntar för att skapa ljudet, en teknik som man därefter började gå i från. Även Afterburner begåvades med några intressanta videor, framför allt till sången "Rough Boy" som nominerades i sex kategorier till MTV Video Music Awards år 1986 och där vann priset för bästa art direction. Även sången "Sleeping Bag" nominerades i två kategorier. I båda nämnda musikvideor ingår bilen  Eliminator.

Efteråt i musikvideon "Sleeping Bag" förstörs den av stora traktorer för att sedan återuppstå som rymdfärja,vars färd man senare får följa i "Rough Boy". Eliminator sågs för sista gången i "Rough Boy", men ZZ Top´s intresse för bilar bestod. I slutet av 1980-talet lät de samme Boyd Coddington bygga CadZilla baserat på en Cadillac från 1949. Denna kan ses i videon till "My Head's in Mississippi" från utmärkta albumet Recycler som släpptes  1990.

Som jag skrev i förra vändan av fast i 80-talet är ju ZZ Top mitt absoluta favorit band och detta tack vara Afterburner plattan.Det gick varm på skivspelaren och en av favoritlåtarna då var "Can´t Stop Rockin" som jag gillade skarpt även om hela skivan är grymt bra.

Nu och då är svårare när det gäller ZZ TOP som inte har släppt en skiva på snart 8år även om man håller på att göra en ny platta med Rick Rubin som bla. producerat Metallica,Johnny Cash och Slayer.



Här är från senaste plattan Mescalero från 2003


Seger för ESK.

        
    ESK HOCKEY        5-3             TIERP HOCKEY

 
Det blev ingen gnistrande match mot Tierp men en OK andra period räddade segern. I bland blir det lite svårt att hålla focus när det är så tätt mellan matcherna med det är en styrka att vinna även sådana matcher.

Olof Hansén fick göra sitt första mål för i år och det kom väldigt lägligt då han slog
in det viktiga 4-3 målet i slutet på andra. Övriga målskyttar, Eddie Davidsson, Christopher Dahlén, Rickard Eriksson och Niklas Billman 5-3 i tom kasse.


Fast i 80-talet:flera klassiker att kolla in (del 2/10).


Då var det dags för ännu en 80-tals klassiker.



 

DEF LEPPARD "Hysteria"

  1. "Women" - 5:41
  2. "Rocket" - 6:34
  3. "Animal" - 4:02
  4. "Love Bites" - 5:46
  5. "Pour Some Sugar on Me" - 4:25
  6. "Armageddon It" - 5:21
  7. "Gods of War" - 6:32
  8. "Don't Shoot Shotgun" - 4:10
  9. "Run Riot" - 4:38
  10. "Hysteria" - 5:49
  11. "Excitable" - 4:19
  12. "Love and Affection" - 4:35

Hysteria är rockbandet Def Leppards fjärde studioalbum, släppt 3augusti år 1987.Albumet har sålt över 20 miljoner exemplar världen över och är ett av de mest köpta hårdrocksalbumen.

Man gick direkt in på första platsen på UK Album Chart och även i USA på Billboard 200 och man släppte hela 7 singlar från skivan.De mest framgångsrika låtarna på skivan blev "Love Bites", "Pour Some Sugar on Me" och "Armageddon It", vilka alla blev topp 5 på Billboard Hot 100.

Originalmedlemmar i gruppen var sångaren Joe Elliott sång,Rick Savage på elbas,Pete Willis och Steve Clark på gitarr och Tony Kenning på trummor.

I december 1978 sparkades Kenning och Def Leppard tog tillfälligt in Frank Noon på trummor till sin nya EP, The Def Leppard EP. Pete Willis sparkades,delvis på grund av alkoholproblem.Efter albumet High 'N' Dry (1981) hade släppts och ersattes av Phil Collen från bandet Girl. Bandet gjorde stor succé i USA med albumet Pyromania (1983), producerat av Robert John Lange.


1984
var Rick Allen med om en bilolycka och hans vänstra arm slets loss från kroppen. Jeff Rich blev ersättare under en tid tills Rick återhämtat sig. Rick Allen specialkonstruerade ett trumset med fotpedaler, och gruppen spelade ett tag live med två trummisar. Jeff Rich blev försenad till en spelning och Rick Allen visade då att han kunde klara av trumarbetet. Efter tre år i studion släppte man då 1987 Hysteria som blev deras mest sålda skiva hittills.

Det man själv minns av Def Leppard från 80-talet är ju låten "Pour Some Sugar on Me" som man lyssnade en hel del på tack vare brorsan.Det var i början på 90-talet som man började lyssna mera på dom och det var i samband med albumet "Adrenalize" som släpptes 1992.

Då var det då tid för nu och då...




och här från senaste senaste albumet "Songs From the Sparkle Lounge".


Filmtips och inlägg 400.

Ja då var det dags för inlägg 400 som blir ett filmtips av följande filmer.



Pandorum

Två astronauter,Bower och Payton vaknar till liv ombord på en rymdfärja Elysium efter att ha legat i hypersömn även kallad Pandorum.Det är mörk och öde,det enda ljud som hörs är ett gnisslande från rymdfärjans inre. Astronauterna minns ingenting, vilka är de och vilket är deras uppdrag? Den enda vägen ut är genom en trång och mörk passage. När Bower kryper in i passagen inser han att de inte är ensamma ombord. Sakta avslöjas farkostens skrämmande och dödliga hemligheter.Detta är en film som överraskar positivt på mig för jag hade inga stora förväntningar på den men det var riktigt spännande.

BETYG: MR,MR,MR

The Blind Side Poster

The Blind Side

Detta är en verklighetsbaserad film om NFL spelaren Michael Oher,en kille med svår uppväxt och dessutom hemlös,En dag möter han familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som tar ín han i familjen och hjälper honom att uppnå sin fulla potential.

BETYG: MR,MR,MR,MR




Iron Man 2

Robert Downey Jr är tillbaka i rollen som Tony Stark även känd som Iron Man.Filmens tyngsta och bästa roll är den ryska skurken Ivan, i klockren form av Mickey Rourke.

Tony´s vapenrival Justin Hammer vill lägga beslag på hemligheten med Iron man och försöker göra egna dräkter och då tar han hjälp av Ivan.Han har helt andra planer och medans han låter Hammer tro att han håller på att han hjälper honom att skapa ett nytt supervapen så smider han lömska planer.

En underhållande Action rulle som aldrig blir tråkigt och det enda som är besvikesle är soundtracket.
AC/DC är ju dom som står för Soundtracket med många av sina bästa låtar och man väntar en kavalkad av AC/DC i filmen men så är icke fallet.Soundtrack med AC/DC är endast för att sälja skivan inget annat.

BETYG: MR,MR,MR





Filmtips



Draktränaren

Från studion som gjort  "Shrek" och underbara "Kung Fu Panda"” kommer "Draktränaren",ett äventyr som utspelar sig i en mytisk värld befolkad av väldiga vikingar och vilda drakar.

Historien kretsar kring en tonårig viking som lever på ön Berk, där det är en livsstil att slåss mot drakar. Snart är det dags för initiering, den stora chansen att visa sig värdig för hans stam och hans far. Men när han möter och även blir vän med en skadad drake ändras hans liv helt.

En trevlig och underhållande familjefilm och naturligt vis måste det ju bli ett familjebetyg på filmen också.

BETYG: MR,MR,MR,MR

LOVISA: 5
MOA: 5
MARIA: 4





From Paris With Love

En Action film rakt igenom och man behöver inte tänka utan bara luta sig tillbaka i soffan,filmen handlar om James Reese som arbetar som agent i Paris och han väntar fortfarande på att få göra mera ansvarsfulla uppgifter.

Allt det ändras när han får i uppgift att hämta ut sin nya partner Charlie Wax (John Travolta) som sitter fast i tullen.Wax metoder är allt annat än korekta och James blir snabbt inblandad och han får ta det där ansvaret som han ville ha men klarar han av det? From Paris With Love är en film som blir bättre och bättre även om Travolta i vissa lägen kan bli lite väl mycket så passar han i rollen
.

BETYG:MR,MR,MR


Då var det helg igen då.

Ja då var det då helg igen och ännu en arbetsvecka att lägga bakom sig och lika bra är väl det för slutet på veckan var tung men det är bara bita ihop och komma igen.

Igår hade vi myskväll och såg på Draktränaren och det var riktigt bra och ungarna tyckte den var bra även om Moa tyckte det kunnde vara lite läskigt ibland. Frugan är hängig och har feber så det blir nog en lugn helg och man ska väl se matchen mot Djurgården i eftermiddag och jag hoppas att Modo kan lyckas vinna i Stockholm även om det är jävligt svårt.

Det går sämre i sporttipset också och man har haft en regäl dipp och jag har rasat i tabellen,så här är läget i dagsläget.

Tabell

1. Gusse 54p
........................
2. Henke 52p
3. Fru Söder 51p
4. Matilda 50p
5. Jouni 49p
6. Roger 47p
7. Mattias 45p
8. Miranda 45p
9. Johnny 36p

Det är Gusse som varit formstarkast på slutet och leder nu välförtjänt men vi andra ger inte upp utan ska göra vårat bästa för att putta ner han från tronen.

Vi avslutar med lite musik som vanligt.



Målvakt satte stopp för ESK.



                

      BORLÄNGE     3 -2 ef.str     ESK HOCKEY

Borlänge på borta plan blev en tuff tillställning, en mycket bra förstaperiod med högt tempo och riktigt bra spel. Tyvärr bjöd ESK på två lite väl enkla mål och underläget med 2-0 var riktigt tungt sett till spelet.

Andraperioden blev grinig och massor av utvisningar, hela tre matchstraff varav två till ESK,man lyckades reducera till 1-2.

Tredje perioden trampade ESK gasen i botten och fullständigt spelade ut hemmalaget Borlänge, tyvärr hade Emanuel Fredriksson en riktigt lyckad kväll och att han kunde hålla Borlänge med i matchen och skotten blev hela22-3 och bara Andreaz Persson lyckades få in en puck till 2-2.

Förlängningen dominerades av ESK med 5-1 i skott men inget mål föll och det gick till straffar där Borlänge på den 20:e  straffen kunde ta hem extrapoängen.

Ny match väntar söndag mot Tierp hemma i Bahcohallen.

Seger fast man spelade dåligt.

   

   ESK HOCKEY      4-3   HEDEMORA SK


Det blev seger trots en riktigt dålig genomförd match av ESK där det inte fanns något engagemang från någon av hemmaspelarna så såg det ut som det skulle bli årets andra förlust.Efter halva sista perioden så hände det något med hemmalaget, vid ställningen 1-3 tog man Time Out och gick ner på 2 femmor och det blev ett riktigt lyckat drag. Det tog bara tre minuter för ESK så hade ställningen ändrats från underläge 1-3 till ledning 4-3!!!

Vändningen fullbordades av, 2-3 Niclas Levein 11.09,3-3 Andreaz Persson 11.58 och sedan satte Filip Cruseman vinstpucken 4-3 och då stog klockan på 14.09.

Det var riktigt starkt av ESK att vända när ingenting fungerat tidigare i matchen och allt såg hopplöst ut.

Nya tag på onsdag, toppmatch borta mot Borlänge väntar.

Fast i 80-talet:flera klassiker man bör kolla in (del 1/10).

Tänkte sparka liv i Fast i 80-talet serien igen med lite flera klassiska 80-tals album som man bör kolla in om man redan inte har gjort det.


Vi börjar med ett band som man såg live på ROCKWEEKEND 2010 och gruppen i fråga är SAXON och detta album.




SAXON "Demin And Leather"

1. "Princess of the Night"   4:01
2. "Never Surrender"   3:15
3. "Out of Control"   4:07
4. "Rough and Ready"   4:51
5. "Play It Loud"   4:11
6. "And the Bands Played On"   2:48
7. "Midnight Rider"   5:45
8. "Fire in the Sky"   3:37
9. "Denim and Leather"   5:25


Det fjärde albumet från SAXON som landade i skivhyllorna den 5 oktober 1981.Även om det inte är ett av bandets mest sålda album så har plattan två av dersas bäst sålda singlar, "Princess Of The Night" och "And The Bands Played On". Albumet nådde som bäst nr.9UK Album Chart och man låg på listan i 11 veckor.


Bandet började som en sammanslagning av de två brittiska banden SOB (bildat 1971) och Coast (bildat 1970). Tillsammans kallade de sig Son of a Bitch. 1976 övergav de namnet och valde just Saxon som nytt namn. Efter flera år av konstant turnerande runt den nordengelska och skotska kusten skulle bandet till slut få sitt första erkännande och dom fick ett efterlängtat skivkontrakt.

Albumen "Wheels of Steel" (1980 UK Top5)," Strong Arm of the Law" (1980 UK Top10) och "Denim and Leather" (1981 UK Top10) fick alla guldstatus och förankrade Saxon som ett av de stora banden i det som kallades "New Wave of British Heavy Metal". En stor världsturne följde och man tillbringade nästan 2 år på turné med bla Ozzy Osbourne som förband. Man spelade även i Donnington på den första Monsters Of Rock festivalen 1980 samt 1982.

1982
släppte man live plattan "The Eagle Has Landed" som klättrade till plats 5 på UK Top40 och befäste deras status som ett av Europas största hårdrocksband tillsammans med Judas Priest och Iron Maiden. En utsåld världsturne tog bandet till alla kontinenter och USA delen av turnén sågs som speciellt lyckad med bla fyra utsålda konserter i Los Angeles,Metallica agerade  förband.

Första gången jag kom i kontakt med SAXON var i början på 90-talet då en kompis köpte en box med 5CD som hette Heavy 100 och där hörde man SAXON för första gången med låten "Wheels Of Steel".Man har lyssnat mer och mera på SAXON på senare år och senaste skivan "Into The Labyrinth" är faktiskt riktigt bra och man har gjort många klassiker genom åren. Det var en riktig höjdare att få se dom live för första gången på ROCKWEEKEND och vill du läsa mera om spelningen och resten av festivalen så kolla in under fliken ROCKWEEKEND här på bloggen.



Då var det tid för lite nu och då igen och så här lät det när det begav sig.






och så här låter SAXON idag,här med låten "Demon Sweeney Todd" från senaste plattan "In To The Labyrinth".







Farsdag.

Ja då var det söndag eftermidag igen och ännu en helg går mot sitt slut men först är det ju en kväll att njuta av och det kan bli en film lite senare.

Idag är det ju också farsdag och vi valde att vara ute och åka pulka och grilla korv vid Järvedsskolan och efter tre timmar så begav vi oss hem.Det blev till att hämta in ved och göra eld i kaminen så nu är det bara att krypa upp i soffan och ha lite söndagsmys.



Lovisa,Moa och kompisen Mimmi.

Gott med grillad korv.

Frugan i vintermundering.

Filmtips.

Poster Daybreakers (2010)

DAYBREAKERS

Året är 2019 och ett virus har förvandlat större delen av mänskligheten till tvättäkta blodsdrickande vampyrer.Människoblod börjar bli allt mera sällsynt och det serveras mer och mera utblandat för att täcka behovet hos befolkningen.

Bristen på 100% blod har skapat problem och Vampyren Edward Dalton (Ethan Hawke) som är en forskare och han letar efter en syntetiskt ersättning ska rädda vampyrena och säkerställa människornas överlevnad.

Blodbristen har börjat skapat mutation blad vampyrena och skapat otålighet hos befolkmingen som vill ha mera blod.Tiden börjar bli knapp för att försöka hitta en blodersättning och frågan är om Edward Dalton ska hinna innan tiden rinner ut.

BETYG: MR,MR





METEOR

Någonstans i utkanten av vårt solsystem inträffar det otänkbara. En gigantisk asteroid kolliderar med en mindre himlakropp och ändrar riktning – med kurs rakt mot jorden. De brinnande meteorregn som slår ner med förödande kraft är bara ett förvarning om vad som komma skall.

Bara några dagar från att nå atmosfären närmar sig Kassandra. en meteor lika stor som tre Mount Everest, och med kraften att på ett ögonblick förinta allt levande på Jorden.

En riktigt spännadne film som från början är en tv film i två delar och ibland kan det väl kännas lite väl mycket och USA ska ju alltid rädda världen men trots allt är det en hyffsad rulle.

BETYG: MR,MR,MR


Bra målvakter i bortamötet mot Ore.

   


  ORE HOCKEY 1-2 ef.förl. ESK HOCKEY  (1-1, 0-0, 0-0, 0-1)


Två bra målvakter gjorde att det blev en målsnål tillställning mellan Ore och ESK.Båda lagen avlossade 43 skott på mål. ESK, men bara två skott passerade de storspelande målvakterna Marcus Ernlund och Linus Fernström under ordinarie tid och matchen gick till förlängning

Hemmalaget fick först ett jätteläge att avgöra via spel fyra mot tre då ESK dragit på sig en i en lång rad av tvåminutersutvisningar i matchen. Men gästerna klarade ut det numerära underläget och istället kunde Niclas Levein avgöra matchen via en styrning 3.17 in på förlängningen.

ESK fortfarande toppar division I C, en poäng före Arboga. Fjolårssuccén då laget tog sig hela vägen till kvalserien till allsvenskan kan vara på väg att upprepas.

"- Men det gäller att ha lite flyt för att ta sig dit och vi har väl sagt i laget att vi först och främst ska ta oss till Allettan, säger Lindberg"

Bara Björklöven, Vita Hästen och Kristianstad har i alla fall tagit fler poäng så här långt av samtliga 57 division I-klubbar i landet.

"- Vi rullar på och försöker hålla en hög nivå. Vi är lite jämnare och stabilare i år tycker jag och det är viktigt, att man inte bara kommer igång efter jul, säger Lindberg."


Stor underhållning i Bahcohallen.

    

         ESK HOCKEY  9-2  Lindlöven  (2-0, 3-1, 4-1)
         Skott 46-23 (18-8, 12-9, 16-6)


Kommentarer efter matchen.

"Vi bjöd publiken på en riktig underhållning mot Lindlöven, tre perioder med hög fart och många läckra kombinationer samt 9 mål, vad mer kan man begära?"


"Hoppas det snackas på stan så det kommer flera åskådare ner till hallen för att se ett för närvarande mycket bra ESK!"


Matchen blev fartfylld och Lindlöven som hängde bra med i halva matchen men blev sedan ordentligt slutkörda och drog på sig mängder med utvisningar vilket vi straffade ordentligt, hela 5 mål i pp.

Igår var det match mot Ore men jag väntar på matchrapport från den matchen men det kommer inom kort.

Alla formationer skall ha med beröm godkänt och vi fick hela 4st 2 målsskyttar i matchen, Alba, Granstad, Löf och Eddie, samt 1 mål av Levein.

Andreas "Linkan" Lindqvist uppvaktades före matchen för att han blev Stor Grabb med över 200 tävlingsmatcher för klubben. Starkt av en kille som bara är 22år! 



#29 - Andreas Lindquist

Position: H/V Back
Smeknamn: Linkan
Ålder: 22 år
Vikt: 96 kg
Längd: 188 cm
Styrka: Bänkpress
Svaghet: Passa puck
Moderklubb: ESK
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå
Yrke/Studier: Tar hand om logistiken på Björkliden Hus
Familj: Mor Far Syster
Intressen: Gym och Golf
Favoritdjur: Gäddor
Favoritmusik: House
Favoritfärg: Grönt
Bästa film: Step Brothers
Favoritmat: Kött
Favoritdryck: O´boy
Bästa minne: Visby 2008


 


Bloggkoman är över för den här gången.

Äntligen helg igen och man har haft lite av bloggkoma men det har inte varit hockey varken för  Modo eller ESK hockey och så har det inte hänt så mycket.Man får vänta tills på torsdag innan det blir hockey igen och det ska bli skoj även om det är AIK som står för motståndet.

Det märks på jobbet att vi går in i en lugnare period för det är inte alls lika mycket extrajobb och all fönsterputs är avklarad.Det kan vara skönt när det är lugnare men i längden blir det tråkigt men det brukar ju vara så här i slutet på året,rätt vad det är så smäller det till och det blir fullt upp igen.

Annars blir det en lugn helg och om vädret är bra så blir det korvgrillning och pulkaåkning med ungarna i morgon och idag kan det bli det tripp till Bjästa för att hämta hem pulkorna.

Det får vara allt för denna gången och vi avslutar med lite musik.




Ny vecka och besök från Umeå.

Ja då var ännu en arbetsvecka igång och idag hadde vi besök från våra nya ägare från Hemtrivsel i Umeå AB,vi blev bjudna på mat på Victory och det var riktigt gott och kul att dom uppskattar oss och dom hälsade oss välkommna.Förut var ju Övik ett dotterbolag men nu är vi alltså enade som ett enda bolag.

Annars har väl helgen varit sådär måste jag säga med besök i Husum hos syrran i  lördags och vi åt god mat men efter det blev jag dålig och låg magsjuk hela söndagen.Vad det beror på är oklart men det är inte syrrans mat utan måste bero på något annat jag käkat.

Modo lyckades äntligen göra mål igen och visst är det så att även en blind höna hittar ett korn ibland och imorgon är det en viktig match mot Brynäs som man bara måste vinna.Det var starkt att komma igen mot SSK och vilken glädje när man äntligen fick spräcka  den förhatliga nollan.


Vi avslutare väl med lite musik.



Blandat resultat för ESK.


          

       ESK HOCKEY        6-1  VALBO HOCKEY CLUB (3-0,2-0,1-1)

Det blev ingen större match på hemma i Bahcohallen mot Valbo, ESK Hockey tog komandot direkt i matchen och och efter första akten var ställningen 3-0.

I den andra perioden fortsatte hemmalaget att spela ut och man hadde 5-0 att gå på inför sista perioden.

Det är ganska logiskt att motivationen sjunker lite i sådana här matcher och den tredje perioden blev ganska ointressant, ESK gjorde 6-0 och Valbo reducerade innan perioden avslutades med lite figth med varsitt matchstraff för båda lagen.

    
     ESK HOCKEY     5-6 eft.str.  ARBOGA HOCKEY

Försvars spelet blev avgörande mot Arboga,det var slarvigt, hafsigt, lojt, omständligt och alldeles för långsamma uppspel, det straffar sig mot så här bra motstånd.Ingen vidare match från ESK håll men ändå lyckades man rädda poäng.


     

     TIERP HOCKEY        5-4 eft.str.     ESK HOCKEY



ESK fick en smakstart borta mot Tierp , man fick  1-0 efter endast 53sek. genom Jonas Lamby.Tierp kvitterade och sedan fick målvakten Marcus Dahlbom en tvåa för puck out då passade ESK på att göra 2 mål i samma boxplay.

Tierp reducerade innan periodvilan men när Eddie Davidsson i början på andra prickade in 4-2 trodde nog alla att det skulle gå vägen för ESK. Tierp krigade på bra och utjämnade innan andra periodens slut och i  tredje var det ställningskrig och inga flera mål föll.

Hemmalaget kunde sedan ta extrapoängen efter straffar och totalt sett en underkänd insats av ESK som borde ha fått med sig tre poäng hem till Enköping.




RSS 2.0