Bra målvakter i bortamötet mot Ore.

   


  ORE HOCKEY 1-2 ef.förl. ESK HOCKEY  (1-1, 0-0, 0-0, 0-1)


Två bra målvakter gjorde att det blev en målsnål tillställning mellan Ore och ESK.Båda lagen avlossade 43 skott på mål. ESK, men bara två skott passerade de storspelande målvakterna Marcus Ernlund och Linus Fernström under ordinarie tid och matchen gick till förlängning

Hemmalaget fick först ett jätteläge att avgöra via spel fyra mot tre då ESK dragit på sig en i en lång rad av tvåminutersutvisningar i matchen. Men gästerna klarade ut det numerära underläget och istället kunde Niclas Levein avgöra matchen via en styrning 3.17 in på förlängningen.

ESK fortfarande toppar division I C, en poäng före Arboga. Fjolårssuccén då laget tog sig hela vägen till kvalserien till allsvenskan kan vara på väg att upprepas.

"- Men det gäller att ha lite flyt för att ta sig dit och vi har väl sagt i laget att vi först och främst ska ta oss till Allettan, säger Lindberg"

Bara Björklöven, Vita Hästen och Kristianstad har i alla fall tagit fler poäng så här långt av samtliga 57 division I-klubbar i landet.

"- Vi rullar på och försöker hålla en hög nivå. Vi är lite jämnare och stabilare i år tycker jag och det är viktigt, att man inte bara kommer igång efter jul, säger Lindberg."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0