Lördag och nere på jorden igen.

Då var det lördag och det var riktigt skönt att slippa klockan som ringer och förstör drömmen om sömn.Det har varit riktigt mycket på jobbet så helgen kom verkligen behövligt så man får ladda batterierna för nästa vecka är det fullt ös igen.

Idag har vi kollat på film och det blev Smurfarna som Lovisa och Moa tyckte var riktigt bra och sedan bar det av till nya lekparken här i Järved. I kväll blir det lördgsmys med gotta och ännu en film och då blir det Bilar 2.

Fredagsmyset kom av sig när Modo bjöd på platt fall hemma mot AIK och Ritola effekten höll i sig i tre matcher sedan var allt som vanligt igen. Det typiskt att när man har chansen att verkligen kliva upp i tabellen och verkligen vara med ja då skiter det sig men jag tror ändå att vi slipper Kvalserien denna gången trots allt.

Försvarsspelet var lika dåligt som vanligt och Tellan övertygade verkligen inte mellan stolparna som han måste göra för att det ska bli vinst. Axelsson var ovanligt pigg för att vara första matchen efter skadan men det var löjligt av domaren att ge matchstraff det hade räckt med 5 minuter var så dom fick kyla av sig lite, som i NHL.

Men nu är man nere på jorden igen och allt hopp om slutspel är återigen bortspolad efter att man inte kan vinna en så viktig match. Men så är det ju att vara Modosuporter, en seger och man börjar att hoppas att kanske kanske.


Nog om det och vi tar väl och rundar av det hela med en låt...





RUNNING WILD.

Running Wild ska ju som bekant göra comeback och släppa nytt album "Shadowmaker" och nu är det klart att plattan ska släppas den 20 april 2012.

Skivomslaget är också klart och så här kommer det att se ut.


R.I.P Lasse Brandeby

Lite roliga minnesklipp nu när Lasse Brandeby gått ur tiden.

Vi börjar med Rena Rama Rolf och Tucan i Göteborg...



sedan denna klassiker med Kurt Olsson med Patrik Sjöberg som gäst i den lilla soffan...




Då var det klippt.

Ja då sitter man här och det är lördag kväll och man kan njuta efter en skön Modoseger på bortaplan mot AIK och det gör ju inte saken sämre. Det var kul att se spelarnas inställning och det är som ett nytt Modo och hoppas att detta håller i sig så det blir som förra säsongen när nya spelare kom in. Då sket det sig efter ett tag och man tappade och sjönk som en sten. Nej det ska vi inte ens tänka på nu ska vi över sträcket så vi slipper kvalserien!


Annars har det varit full fart under veckan och man får tacka Johanna för hon tog sig tid att klippa mitt långa hår under fredagslunchen. Det var välbehövligt och det är skönt att vara nyklippt. Veckan som kommer blir det fullt upp så det kan vara skönt att bara ta det lungt och bara vara utan en massa måsten hela tiden.

Det får vara allt för denna gången och vi avslutar med lite musik.




MAGNUM "Evolution"




Magnum Releasing 'Evolution' Best Of In November






















Låtlista:


1. THAT HOLY TOUCH : 4.47
Re-recorded drums, bass,guitar & some vocals (remixed)
Originally on “Breath Of Life”

2. JUST LIKE JANUARY : 4.38
Re-recorded drums, bass & guitar (remixed)
Originally on “Breath Of Life”

3. BRAND NEW MORNING : 5.52
Re-recorded bass, guitar & some vocals (remixed)
Originally on “Brand New Morning”

4. IMMIGRANT SON : 5.31
Re-recorded bass & guitar (remixed)
Originally on “Brand New Morning”

5. WHEN WE WERE YOUNGER : 6.48
Re-recorded drums, bass, guitar & some vocals (remixed)
Originally on “Princess Alice & The Broken Arrow”

6. OUT OF THE SHADOWS : 6.38
Re-recorded drums, bass, guitar (remixed)
Originally on “Princess Alice & The Broken Arrow”

7. ALL MY BRIDGES : 4.40
Re-recorded bass & drums (remixed)
Originally on “Into The Valley Of The Moonking”

8. BLOOD ON YOUR BARBED WIRE THORNS : 6.50
Re-recorded bass (remixed)
Originally on “Into The Valley Of The Moonking”

9. THE VISITATION : 5.48
Taken from “The Visitation”

10. WILD ANGELS : 5.40
Taken from “The Visitation”

11. THE FALL: 5.38
New recording

12. DO YOU KNOW WHO YOU ARE? : 6.49
New recording

Då ha man lyssnat igenom Magnum och deras ny asamlingsplatta som består av 10 låtar från albumen med SPV och 2 helt nya låtar. Det finns några plumpar på plattan, "Nya" versionen av "WHEN WE WERE YOUNGER" där man bytt ut den fina akustiska delen fast låten är fortfarande grym fast inte lika bra som orginalet. 

Man  har helt förstört introriffet till "Brand New Morning" så det blir för grötigt, Nej det var en plump i protokollet måste jag säga. Det bästa är det två nya låtarna "THE FALL" och "DO YOU KNOW WHO YOU ARE?" för oftast brukar det vara halvdana låter som valts bort inför någon platta. I detta fallet är det inte så dessa låtar skulle lätt ha platsat på senaste albumet "The Visitation" och då skulle albumet fått högsta betyg för så bra är dessa låtar.
Ett stort plus för plattan är att man inte valt några balader utan det är Rock rakt igenom!

Jag hoppas att Tony Clarkin fortsätter på den inslagan vägen för det låter riktigt lovande och man ser fram emot nästa album.

Vart tog helgen vägen?

Ja då sitter man här och det är söndag kväll och man undrar vart helgen tagit vägen? Man har inte gjort något speciellt men ändå har det gått fort.

Till veckan är det mycket jobb och det verkar som om det håller i sig ett tag till innan det kanske lugnar ner sig lite, men man ska ju inte klaga.

Elitserien börjar ju igen till veckan och Modo har väl inte varit så bra som man hoppats på, det är tre saker som måste förbättras om man ska klättra i tabellen.

1.Målvaktsspelet
Det måste bli bättre, Tellan måste börja spika igen och vinna matcher åt laget som jag sagt  tidigare.

2. PP
 Powerplay måste bli bättre helt enkelt annars blir det tufft.

3. BP
Även Boxplay är under all kretik även om den biten sett bättre ut på slutet så gäller det att fortsätta som man gjort dom senaste matcherna.

Annars har ju Brynäs överraskat medans Djurgården vari den negativa överraskningen och Färjestad har börjat att klättra som dom brukar göra. Tror att Växjö,Djurgården,AIK,Modo och Timrå får slåss om den 8:e och sista slutspelsplatsen samt plats 9 och 10 så man slipper Kvalserien.

Så här tror jag att det ser ut när det är färdigspelat och man är ju ingen optimist efter dom senaste säsongerna.

  8.Djurgården   
  9.Modo
10.Växjö           
11.AIK
12.Timrå


Det får vara allt för denna gången.

ESK HOCKEY



Det var ett tag sedan man redovisade för hur det gått för ESK i Div.1 så här är resultaten, Det har varit mycket upp och ner och man har 7 poäng upp till top 4 som gör att man går vidare till Allettan.


11-10-23 Surahammars IF - ESK Hockey 4 - 2  
11-10-26 ESK Hockey - Hudiksvall HC 2 - 3  
11-10-30 ESK Hockey - IFK Ore 4 - 5  
11-11-02 Borlänge HF - ESK Hockey 5 - 3  
11-11-04 Söderhamn/L HC - ESK Hockey 2 - 4

LagMVOFP
Hudiksvall HC 16 12 0 4 36
Borlänge HF 15 9 2 4 31
IFK Ore 16 9 2 5 30
Hedemora SK 16 7 4 5 27
Tierps HK 16 7 4 5 27
Falu IF 15 6 6 3 26
ESK Hockey 16 5 4 7 20
Lindlövens IF 16 6 1 9 20
Surahammars IF 16 4 3 9 17
Söderhamn/L HC 16 1 0 15  3


Då var det helg igen då.

Veckorna bara springer iväg och det ännu en helg är här och den komme ratt bli ganska lugn utan större utsvävningar och det kan ju vara nog så skönt.

Man kanske ska försöka riva upp mattan i tvättstugan och ta tag i renoveringen av källaren för det skulle behövas men man får ta lite undan för undan. Igår hade vi myskväll och kollade på Kung Fu Panda 2 och den var riktigt bra så den rekomenderar jag verkligen att krypa upp i soffan med familjen och kolla på.

Veckan har varit full med jobb och i måndags hade vi ett stort trädgårdsjobb som tog nästan hela dagen så det var en rivstart av veckan som sedan bra flöt på. Nästa vecka är det ännu mera jobb så man ska inte klaga även om det kommer att krävas en del, det är tur att vi är ett såndan bra gäng som ställer upp för varandra och företaget.

Modo började ju så bra mot Frölunda borta men vad hände sedan? ett ras utan dess like och allt det fina spelet var som bortblåst från första perioden. Nej det krävs bättring om det ens ska bli 1 poäng i Karlstad så nu är det upp till bevis men det ser inte bra ut och man får väl vara glad om vi håller oss kvar och undviker kvalserien.

Det får vara allt för denna gången så ha en trevlig helg!






RSS 2.0