Lördag och nere på jorden igen.

Då var det lördag och det var riktigt skönt att slippa klockan som ringer och förstör drömmen om sömn.Det har varit riktigt mycket på jobbet så helgen kom verkligen behövligt så man får ladda batterierna för nästa vecka är det fullt ös igen.

Idag har vi kollat på film och det blev Smurfarna som Lovisa och Moa tyckte var riktigt bra och sedan bar det av till nya lekparken här i Järved. I kväll blir det lördgsmys med gotta och ännu en film och då blir det Bilar 2.

Fredagsmyset kom av sig när Modo bjöd på platt fall hemma mot AIK och Ritola effekten höll i sig i tre matcher sedan var allt som vanligt igen. Det typiskt att när man har chansen att verkligen kliva upp i tabellen och verkligen vara med ja då skiter det sig men jag tror ändå att vi slipper Kvalserien denna gången trots allt.

Försvarsspelet var lika dåligt som vanligt och Tellan övertygade verkligen inte mellan stolparna som han måste göra för att det ska bli vinst. Axelsson var ovanligt pigg för att vara första matchen efter skadan men det var löjligt av domaren att ge matchstraff det hade räckt med 5 minuter var så dom fick kyla av sig lite, som i NHL.

Men nu är man nere på jorden igen och allt hopp om slutspel är återigen bortspolad efter att man inte kan vinna en så viktig match. Men så är det ju att vara Modosuporter, en seger och man börjar att hoppas att kanske kanske.


Nog om det och vi tar väl och rundar av det hela med en låt...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0