Då var det helg igen då.

Veckorna bara springer iväg och det ännu en helg är här och den komme ratt bli ganska lugn utan större utsvävningar och det kan ju vara nog så skönt.

Man kanske ska försöka riva upp mattan i tvättstugan och ta tag i renoveringen av källaren för det skulle behövas men man får ta lite undan för undan. Igår hade vi myskväll och kollade på Kung Fu Panda 2 och den var riktigt bra så den rekomenderar jag verkligen att krypa upp i soffan med familjen och kolla på.

Veckan har varit full med jobb och i måndags hade vi ett stort trädgårdsjobb som tog nästan hela dagen så det var en rivstart av veckan som sedan bra flöt på. Nästa vecka är det ännu mera jobb så man ska inte klaga även om det kommer att krävas en del, det är tur att vi är ett såndan bra gäng som ställer upp för varandra och företaget.

Modo började ju så bra mot Frölunda borta men vad hände sedan? ett ras utan dess like och allt det fina spelet var som bortblåst från första perioden. Nej det krävs bättring om det ens ska bli 1 poäng i Karlstad så nu är det upp till bevis men det ser inte bra ut och man får väl vara glad om vi håller oss kvar och undviker kvalserien.

Det får vara allt för denna gången så ha en trevlig helg!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0