Filmtips.

Poster Daybreakers (2010)

DAYBREAKERS

Året är 2019 och ett virus har förvandlat större delen av mänskligheten till tvättäkta blodsdrickande vampyrer.Människoblod börjar bli allt mera sällsynt och det serveras mer och mera utblandat för att täcka behovet hos befolkningen.

Bristen på 100% blod har skapat problem och Vampyren Edward Dalton (Ethan Hawke) som är en forskare och han letar efter en syntetiskt ersättning ska rädda vampyrena och säkerställa människornas överlevnad.

Blodbristen har börjat skapat mutation blad vampyrena och skapat otålighet hos befolkmingen som vill ha mera blod.Tiden börjar bli knapp för att försöka hitta en blodersättning och frågan är om Edward Dalton ska hinna innan tiden rinner ut.

BETYG: MR,MR





METEOR

Någonstans i utkanten av vårt solsystem inträffar det otänkbara. En gigantisk asteroid kolliderar med en mindre himlakropp och ändrar riktning – med kurs rakt mot jorden. De brinnande meteorregn som slår ner med förödande kraft är bara ett förvarning om vad som komma skall.

Bara några dagar från att nå atmosfären närmar sig Kassandra. en meteor lika stor som tre Mount Everest, och med kraften att på ett ögonblick förinta allt levande på Jorden.

En riktigt spännadne film som från början är en tv film i två delar och ibland kan det väl kännas lite väl mycket och USA ska ju alltid rädda världen men trots allt är det en hyffsad rulle.

BETYG: MR,MR,MR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0