Filmtips och inlägg 400.

Ja då var det dags för inlägg 400 som blir ett filmtips av följande filmer.



Pandorum

Två astronauter,Bower och Payton vaknar till liv ombord på en rymdfärja Elysium efter att ha legat i hypersömn även kallad Pandorum.Det är mörk och öde,det enda ljud som hörs är ett gnisslande från rymdfärjans inre. Astronauterna minns ingenting, vilka är de och vilket är deras uppdrag? Den enda vägen ut är genom en trång och mörk passage. När Bower kryper in i passagen inser han att de inte är ensamma ombord. Sakta avslöjas farkostens skrämmande och dödliga hemligheter.Detta är en film som överraskar positivt på mig för jag hade inga stora förväntningar på den men det var riktigt spännande.

BETYG: MR,MR,MR

The Blind Side Poster

The Blind Side

Detta är en verklighetsbaserad film om NFL spelaren Michael Oher,en kille med svår uppväxt och dessutom hemlös,En dag möter han familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som tar ín han i familjen och hjälper honom att uppnå sin fulla potential.

BETYG: MR,MR,MR,MR




Iron Man 2

Robert Downey Jr är tillbaka i rollen som Tony Stark även känd som Iron Man.Filmens tyngsta och bästa roll är den ryska skurken Ivan, i klockren form av Mickey Rourke.

Tony´s vapenrival Justin Hammer vill lägga beslag på hemligheten med Iron man och försöker göra egna dräkter och då tar han hjälp av Ivan.Han har helt andra planer och medans han låter Hammer tro att han håller på att han hjälper honom att skapa ett nytt supervapen så smider han lömska planer.

En underhållande Action rulle som aldrig blir tråkigt och det enda som är besvikesle är soundtracket.
AC/DC är ju dom som står för Soundtracket med många av sina bästa låtar och man väntar en kavalkad av AC/DC i filmen men så är icke fallet.Soundtrack med AC/DC är endast för att sälja skivan inget annat.

BETYG: MR,MR,MR





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0