Vart tar veckorna vägen?

Då var det då helg igen och man undrar vart veckorna tar vägen,det känns som det bara är måndag,fredag,måndag,fredag hela tiden. Det här veckan  blev betydligt bättre än förra och det känns skönt och i torsdags provade man på att fixa till stengolv så nu kan vi erbjuda det också med vetskapen om att det blir ett bra resultat.

Helgen blir lugn och morsan kommer förbi idag men först kan det bli en sväng ner på stan och kanske till Rusta också.

Modo åkte på stordäng hemma mot Timrå och man saknar helt målskyttar nu när Skröder och Danielsson har knallpulver.Bäst just nu är Byron Ritchie men han är för ensam och varför sparkade man Dimitrakos och Cook innan man hittat ersättare? OK om man gjort sig av med Cook för både Hållberg och Bonsaksen kan spela likvärdigt i 5 mot 5 och när inte Cook levererar i PP så spelar det ju ingen roll.

Dimitrakos var ju i alla fall en bra straffskytt så nu kommer man inte vinna om det går till straffar,han visade att han kan.Synd att han inte fått ut något av det i Modotröjan oftare under ordinarie matchtid.

Hoppas att Freddan vet vad han gör och att ersättare är på ingång ganska omgående annars blir det till att kriga för att hålla sig kvar istället för att kriga om en slutspelsplats.

Nej nu ska man sluta gnälla på Modo och vi avslutar med en låt,trevlig helg.


Kommentarer
Postat av: Gusse

Hur många mål gjorde dimitrakos på straffar.

En?

2010-11-27 @ 18:57:50
Postat av: roggan

Nej det varflera fast han avgjorde bara en match så är väl det man kommer ihåg.

2010-11-28 @ 10:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0