Blandat resultat för ESK.

ESK HOCKEY        6-1  VALBO HOCKEY CLUB (3-0,2-0,1-1)

Det blev ingen större match på hemma i Bahcohallen mot Valbo, ESK Hockey tog komandot direkt i matchen och och efter första akten var ställningen 3-0.

I den andra perioden fortsatte hemmalaget att spela ut och man hadde 5-0 att gå på inför sista perioden.

Det är ganska logiskt att motivationen sjunker lite i sådana här matcher och den tredje perioden blev ganska ointressant, ESK gjorde 6-0 och Valbo reducerade innan perioden avslutades med lite figth med varsitt matchstraff för båda lagen.

ESK HOCKEY     5-6 eft.str.  ARBOGA HOCKEY

Försvars spelet blev avgörande mot Arboga,det var slarvigt, hafsigt, lojt, omständligt och alldeles för långsamma uppspel, det straffar sig mot så här bra motstånd.Ingen vidare match från ESK håll men ändå lyckades man rädda poäng.

TIERP HOCKEY        5-4 eft.str.     ESK HOCKEY

ESK fick en smakstart borta mot Tierp , man fick  1-0 efter endast 53sek. genom Jonas Lamby.Tierp kvitterade och sedan fick målvakten Marcus Dahlbom en tvåa för puck out då passade ESK på att göra 2 mål i samma boxplay.

Tierp reducerade innan periodvilan men när Eddie Davidsson i början på andra prickade in 4-2 trodde nog alla att det skulle gå vägen för ESK. Tierp krigade på bra och utjämnade innan andra periodens slut och i  tredje var det ställningskrig och inga flera mål föll.

Hemmalaget kunde sedan ta extrapoängen efter straffar och totalt sett en underkänd insats av ESK som borde ha fått med sig tre poäng hem till Enköping.