Seger fast man spelade dåligt.

ESK HOCKEY      4-3   HEDEMORA SK

Det blev seger trots en riktigt dålig genomförd match av ESK där det inte fanns något engagemang från någon av hemmaspelarna så såg det ut som det skulle bli årets andra förlust.Efter halva sista perioden så hände det något med hemmalaget, vid ställningen 1-3 tog man Time Out och gick ner på 2 femmor och det blev ett riktigt lyckat drag. Det tog bara tre minuter för ESK så hade ställningen ändrats från underläge 1-3 till ledning 4-3!!!

Vändningen fullbordades av, 2-3 Niclas Levein 11.09,3-3 Andreaz Persson 11.58 och sedan satte Filip Cruseman vinstpucken 4-3 och då stog klockan på 14.09.

Det var riktigt starkt av ESK att vända när ingenting fungerat tidigare i matchen och allt såg hopplöst ut.

Nya tag på onsdag, toppmatch borta mot Borlänge väntar.