Det var länge sedan man bloggade.

Det var ett tag sedan man bloggade något men nu är det dags och i fredags hadde vi firmafest på kontoret här i stan.Jag hadde tänkt ta det lungt och sansat men så blev inte fallet när man blev bjuden på sprit,då kan man inte tacka nej. Det blev kanske lite väl blött och efter en stenhård öppning så tog krafterna slut även om det var jävligt kul.

Vill man se bilder så kan man kolla in kinggusses.blogg.se men det har ni väl redan gjort vid det här laget.

Är det någon flera än jag som är less på detta jävla kungahusbröllopet? Tv4 ska ha en hel veckas special om bröllopet med experter och musikframträdanden,MIX Megapol ska ha en Möhippa med massa artister i Victorias ära och bla bla bla.

Ska vi skattebetalare betala sådant det är frågan,det finns ju viktigare saker att lägga pengarna på tycker jag.Dom får väl betala själva med hjälp av föräldrarna som alla andra som vill gifta sig.

Grannen kallade oss för Kommunister eftersom vi var mot Kungahuset och allt jävla tjat om bröllopet och att man kan använda skattepengarna till något bättre. Hon sa att det kostar ju bara som en kanelbulle/invånare så det är inte så dyrt bröllop.

Nog om det idag var det fotbollsträning igen och laget gör verkligen framsteg för varje gång och det är kul att se även om det är svårt att få alla att vara motiverade varje träning och hålla fokus under hela träningen.
På torsdag väntar match borta på Hangarplan mot Domsjö Svart.

Såg att Brynäs nobbar Malek också för han är för dålig och visst är han det om man jämför med vad dom haft tidigare.Det är bara Svedberg kvar i Brynäs så det ser inte lovande ut på målvaktssidan men mycket kan hända.

Få se om man orkar slänga ihop någon hockeyblogg framöver om läget i lagen och lite tankar runt Modo,det visar sig.

Det får vara allt för denna gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0