Filmtips

Red Poster

Har läst många olika omdömen om denna film,jag gillar den och den är klart sevärd med både hunor och en massa action. Jag gillar John Malkovich rollfigur där han spelar en lite väl galen och överreagerande och "lätt" paranoid person,en klockren roll som passar som handen i handsken för Malkovich.Visst finns den en scen som är lite väl överdriven och det kommer du nog underfudn med om du väljer att se filmen.Man vill ju inte avslöja för mycket.

Bruce Willis spelar huvudkaratären Frank pensionär och f.d. CIA-agent som bor i en helt villaförort fast en dag vänds hans liv upp och ner när han utsätts för ett mordförsök. Nu börjar jakten på att ta reda på vem som vill se Frank död. Första delen av filmen är lysande sedan avtar den lite men den är i sin helhet en bra actionrulle där Willis nästan är tillbaka i gamal god form som i Die Hard filmerna.

Betyg: MR,MR,MR,M


Season of the Witch Poster

Hade stora förväntningar på denna film,Nicolas Cage är en av mina favoriter men denna filmen blev en besvikelse.

Filmen utspelar sig under 1300-talet då pesten härjade i Europa,Cage  spelae riddaren Lavey som har fått i uppdrag att transportera en flickan som anklagats för att ha startat pesten för att få sin dom. Lavey tror att flickan är oskyldig och tillsammans med några följeslagare slår de sig fram genom mystiska och förrädiska landskap för att komma till den plats där hennes oskuld kan bevisas och förbannelse hävas.


Betyg: MR,M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0