ROCKWEEKEND 2010

Ja nu blir det då ROCKWEEKEND fast inte i Kilafors utan i Söderhamn och den gammla flygplatsen i Mohed.Man får väl försöka fixa biljett snarast möjligt för i sommar bär det av till Söderhamn!

Mohed rock city

Det ultimata festivalområdet!

Då festivalen har vuxit ur Kilafors flyttas den nu permanent till Moheds flygfält som ligger 10 km väster om Söderhamn(20 km från Kilafors) och har mycket goda kommunikationer och är lätt att nå via E4:an!

Det nya festivalområdet erbjuder ett mycket bra underlag av gräsbelagd sandmark där det garanterat inte är risk för någon lera vid regn. Hangarer, servicebyggnader, asfalterade gångvägar och badstrand med vattenrutschbana gör detta till ett optimalt festivalområde.
Att flygfältet har erkänt bra väderförhållanden gör inte heller saken sämre!

Flygfältet var ett alternativ redan innan starten av festivalen 2008, och nu kan vi alltså presentera att vi i ett nära samarbete med Söderhamns kommun kan arrangera festivalen i Mohed Rock City, som vi kallar det i fortsättningen.

Norrlands största hårdrocksfestival och även Gävleborgs största musikfestival Rockweekend hälsar Dig varmt välkommen till en riktig Rock & roll vacation vecka 27!


2 dagar + warm up!

2 fullspäckade festivaldagar samt en warm up, torsdag kväll

2010

Vi utökar bandbudgeten och bokar färre men större band, vilken innebär att det blir En stor scen med en liten paus mellan de stora akterna och fullspäckat med musik och aktiviteter där emellan!

Warm-up

Partyt börjar torsdagen den 8 juli med en exklusiv förfest med very special guests live på scenen samt kändis-dj, tävlingar, överaskningar och happy hour i baren!
Förfesten är gratis och endast öppen för de 3 000 första som köper ett festivalpass. 500 endagarsbiljetter kommer också att finnas till försäljning denna kväll.

Biljettsläpp

Fredag 18 december släpps 500 festivalpass till rabatterat pris till prenumeranter av nyhetsbrevet.
Måndag den 21 december släpps ev. återstående biljetter till rabatterat pris på hemsidan.
När de rabatterade biljetterna är slut släpps biljetter till ordinarie pris.

Öppettider

Torsdag 8/7
20.00-02.00 (Warm up)

Fredag 9/7
13.00-02.00

Lördag 10/7
13.00-02.00


Back in black

Treårsjubileum för Rockweekend 8-10/7

Aktiebolaget Nya Bollnäsfestivalen AB som sedan 2007 har arrangerat bl.a. stadsfest, konserter, julshower, turnéverksamhet och hårdrocksfestivalen Rockweekend gick den 6 oktober i konkurs.
Då all verksamhet var samlat i ett bolag drog tyvärr de förlusttyngda julshowerna och turnéverksamheten med sig även Rockweekend i konkursen trots att festivalen gått med vinst sedan starten.

Rockweekend arrangeras numera i ett nytt eget aktiebolag där verksamheten endast kommer att bestå av festivalen och inget annat, vilket innebär en starkare och tryggare festival.

I samband med denna nystart så flyttar vi också festivalen till Söderhamn och Moheds flygfält som är så nära ett optimalt festivalområde som vi kan tänka oss.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0