Snart är det dags för Allettan.

ESK Hockey         3-2             Lindlöven

Trots total dominans för ESK mot Lindlöven gick matchen till avgörande på straffar,
Andreaz Persson var den enda av sex straffläggare som lyckades och avgjorde matchen till ESKs fördel.

Hela matchen präglades av missade målchanser för hemmalaget och man borde avgjort redan i första perioden där man vann skotten med hela 18-6.

Linden Hockey   0-8     ESK Hockey

I den andra perioden nollade ESK hemmalaget Linden, jag har aldrig varit med om att ett lag inte har fått iväg ett enda skott mot mål under en period. Skotten i andra blev 15-0!!!! (men bara 1-0 i mål)

ESK spelade riktigt bra hockey med hög fart och kom till bra lägen i varje byte, men skärpan i avsluten kan bli mycket bättre. Linden orkade inte stå emot och utdelningen kom i tredje med 5 mål, slutresultat 8-0.

ESK Hockey          4-5         Borlänge Hockey

ESK föll med uddamålet (4-5) mot Borlänge.Matchen känndes som ESK´s  i början på tredje med ledning 4-3 och en handfull riktigt bra målchanser, men efter en missad chans till 5-3 kontrade Borlänge in 4-4 sedan kom en riktig miss på egen blå och kvällen var förstörd.

Totalt sett en riktigt bra hockeymatch, det märktes att det var seriens två bästa lag som möttes.

Valbo Hockey               5-2               ESK Hockey

Ja vad ska man säga det blev förlust för fjärde gången denna säsongen mot Valbo som spelade med kniven mot strupen för att få fortsätta i kommande Allettan.  ESK spelar sista matchen nu på onsdag mot Arboga innan det är dags för lottning av Allettan som drar igång den 6 januari.

Enköping-Arboga x-x

Det blir en helt avgörande match mellan Hedemora och Valbo om den sista platsen i Allettan