Kollapsen i Sporthallen.

IBK FOS 2-9 ÖSA IBK (0-0,1-3,1-6)


Vi var bra med efter första och fick vara nöjda med 0-0 även fast vi hadde trötta ben i FOS,vi slarvade i uppspelsfasen och vårdade inte bollen som vi borde. Det var skönt att få göra några räddningar så  man kom in i matchen.

Andra perioden så började målen trilla in och vi lyckades inte få till spelet och vi fick vara glada att det bara stog 1-3 inför den sista perionden. Vi lyckades inte att skapa dom där heta chanserna och spelet fungerade inte som vi önskade.

Sista perioden ska vi inte tala om för då kom IBK FOS stora kollaps och ÖSA fick enkelt rycka ifrån och på slutet var det uppgivna FOS spelare. Vi förlorade sista perioden med 1-6 vilken är under all kretik för visst ska vi orka hålla upp spelet bättre än vad vi gjorde.

ÖSA vann rättvist och jag är väl nöjd med min egen insatts om man ser till hela matchen men det kunnde varit bättre i avslutande perionden.

Det är bara att ta nya tag och lägga denna match bakom sig och blicka fram mot nästa match den 19 december mot Eagles FC på Högland. Då hoppas jag att vi får se ett bättre IBK FOS än vad vi fick se idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0