Helg igen!

Ja då har ytterligare en vecka gått och nyss var det måndag och ny sitter man här och det är fredag kväll och snart är det nedsläpp i årets rysare.

Såg att bröderna Sedin tror att Modo vinner på straffar men då är det fan kört säger jag,Madsen får ju inte lägga alla tre straffarna.Det är ju bara han som kan dom andra har fan varit bleka på den punkten på slutet.

Det här ska avgöras efter ordinarie tid så är det bara eller sudden annars kan man säga god natt till Elitserien och grattulera SSK om dom inte har ännu sämre straffskyttar. 35 minuter kvar så man får se om nerverna håller för att se på matchen men man kan ju kolla med ett öga i alla fall.

Annars har veckan varit bra och det har varit full fart på jobbet och det är kul sedan har vi börjat med inomhusträning för fotbollen också så i går var första träningen för säsongen för tjejerna. Lite ringrostiga men det ska det ju vara efter en kall vinter utan fotboll.

I morgon blir det till att kliva upp i ottan för då har Lovisa och hennes klass Skolcupen i fotboll och då ska man stå i Kiosken mellan 07.00-11.00 sedan får man kolla på lite matcher innan man ska hem.

Det får avsluta för idag och vi avslutar med en låt som vanligt... 


 

Vi kan väl ta denna också dagen till ära....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0