Dubbla segrar.

              

Hedemora       0-9           ESK Hockey (0-4,0-1,0-4)

Kross i onsdagens bortamatch.

Bortamatch mot ett formstarkt Hedemora var på förhand en svår uppgift för ESK.Men med full fokus från första nedsläpp fick hemmalaget inte mycket att säga till om.

ESK kan göra 0-1 i spel 4 mot 5 vilket var en tydlig signal om vad ESK ville med matchen.
Laget var verkligen på tå inför uppgiften och vi ville visa att vi håller även mot topplagen i serien.

Nu vart det en urladdning som hette duga. Vi vann närkamper och vi stod upp för varandra som ett lag och vi fick utdelning. Kanske den bästa matchen för i år säger en nöjd Centh Wiman.

Det känns som att vi har något stort på gång inför hemmamatchen på fredag mot serieledande Borlänge som i denna omgång körde över Surahammar med 12-0.

Extra plus för Daniel Odehag som håller nollan för andra matchen i rad samt 3 målskytten Andreaz Persson och Niclas Levein som vinner många viktiga tekningar.

Resultat 0-9 (0-4,0-1,0-4)
Skott: 25-45

   

                 

ESK Hockey       5-1         Borlänge Hockey  (2-1,3-0,0-0)

 Viktig seger i seriefinalen 

I går kväll frälste ESK killarna den fina hemmapubliken genom att besegra serieledarna Borlänge med hela 5-1 i Bahcohallen. Otroligt skönt att som ledare och spelare få höra drygt 400 åskådre stå upp och applådera hemma spelarna de sista 2 min. av matchen, då får vi "ståpäls".

Det blev en riktigt bra hockey match med två riktigt bra lag på banan, högt tempo tuffa närkamper och många bra kombinationer. Trots siffrorna var Borlänge hela tiden med i matchen och Ode fick briljera ett antal gånger för att freda ESK målet.

Våra killar visade nu för tredje matchen i rad att man har en otrolig kapacitet när hela laget är på tå. De senaste tre matcherna har gett 9 poäng och en målskillnad på 17-1.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0