Bortseger mot ett tappert Linden.

Linden Hockey      2-3          ESK Hockey (0-2,2-1,0-0)

Detta gick att läsa i Eskilstuna Kurriren om matchen.

Linden Hockey pressade topplaget Enköping i fredagens division 1-möte i Sméhallen.Men trots en heroisk insats föll Eskilstunaklubben med 2–3 (0–2, 2–1, 0–0).

– Vi följde riktlinjerna som vi satt upp helt och hållet och kunde mycket väl ha tagit en poäng, säger tränaren Joakim Lundholm.
Lagkaptenen Marcus Abrahamsson var den store härföraren i hemmalaget.
Han reducerade till 1–2 efter 4.40 av andra perioden och kvitterade till 2–2 drygt två minuter senare.
Men 34-åringens fullträffar räckte inte för att Linden skulle snuva gästerna på poäng.
13.21 in på mellanronden prickade Rickard Eriksson in 2–3 vilket också blev segermålet.
Backen Marcus Abrahamsson fick välförtjänt pris som bäste Lindenspelare. Även målvakten Marcus Ernlund och forwarden Alexander Pihlmark – som gjorde sin andra seriematch – är värda plusbetyg i hemmalaget.
Noterbart i övrigt är att Andreas Ahläng lämnade isen med befarat näsbensbrott och att Tommy Ahlén fick matchstraff för protest i slutperioden.