Dålig planering var det minsta man kan säga!

Ja efter ett tags uppehåll på bloggen kommer här ett inlägg om våran 17timmars arbetsdag.Vi började som vanligt med att göra våra scheman och efter det så  fick vi åka hem och vila i tre timmar innan vi skulle träffas på kontoret strax efter kl.19:00 för avfärd till Härnösand och Coop Forum.

Man kan säga att ingenting blev som planerat och vi hadde inte saker för att göra ett bra jobb,Sundsvall skulle ha polish,rondeller sedan hadde vi ju hoppats på att dom skulle ha med sig sköljmoppar och påstrykare men det hadde dom inte.

Det var så jävla slitet och dyngigt golv så vi skulle ha behövt ta bort all gammal polish och även strykt några lager grund men nu blev det bara ett lager toppolish som vi fått order om. Med det blev fan inte bra men när de inte kan planeras bättre så är det ju inte vårat fel utan vi gjorde så gott vi kunnde med dom förutsättningar som fanns.

Eftersom vi gjorde jobbet åt ett företag som vi precis köpt upp så kommer det att bli bättre när vi ska ha hand om det helt på egen hand.Det blir liksom lättare att planera jobbet och göra som vi vill ha det.

Lite bilder från arbetet.

 

Skurat och det var bara vänta på att golvet skulle torka
 


Gusse i full fart med att stryka polish.


Det såg ju blankt och fint ut i alla fall när man la på.

Här ska det sättas på.......strykgarn.

Se så fint det är...JÄVLA SKITGOLV!

Det känndes som ett av dom onödigaste jobben jag varit på eftersom vi ska tillbaka i december och nollställa golvet. Men då ska vi fan ha med oss rätt saker och både grund och toppolish. Det är även det sämsta golvvårdsjobb jag gjort under mina 13år som golvvårdare.

Kl.03:00 var vi klara och blev utsläppta så vi kunnde ta ut våra saker och lasta i bilen men då kom nästa överraskning,vi skulle ha med en kombimaskin hem till Ö-vik också.Det hadde vi ingen aning om men det gick ju bra som tur var.
 
Vi tryckte in den också och sedan begav vi oss sakta men säkert hem och vi var hemma vid 04:30 och snacka om att man var mör i kroppen hela tisdagen och den lilla ork man hadde gick till att heja fram Modo mot Timrå.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0