Inte alltid rättvist.

Vem har sagt att hockey är rättvist alla gånger fast det känns som det är Modos tur att ha lite flyt för varken mot LHC hemma eller mot Växjö så var man värd poäng. Man har ju haft otur många matcher också som hemma mot Skellefteå sist då Söderberg avgjorde sent i sista perioden, nu får vi hoppas det går bättre ikväll.

Det var starkt att ta poäng i  Växjö för det var ingen lätt uppgift med tanke på hur svårt Modo haft för just Växjö och att dom förlorat 3 raka hemma gjorde ju inte saken bättre. Man ville verkligen ta poäng igen i sin hemmaborg  men som sagt så är det starkt av Modo att få med poäng framför allt om man ser till sista perioden då Modo fick oerhört svårt i egen Zon och även om det var klara lägen att få ut pucken så gick det inte.

Straffarna från Modo var riktigt eleganta och det kan man ju inte klaga på direkt och ikväll väntar serieledarna och det blir en riktigt tuff uppgift för grabbarna.

Tre Modoiter i Tre Kronor i samma turnering! kan inte minnas när det hände senast men visst är det kul. Bra för Axelsson att få några matcher i landslaget och komma igång ännu mera.

Annars har det varit lita av bloggkoma för det har varit så mycket annat på senaste tiden framför allt på jobbet där det är full upp nu inför Jul. I fredags hade vi lite julmat och det var riktigt gott även om man inte orkade vara kvar allt för länge på kvällen för man var lite sliten efter veckans jobb.

Om vädret tillåter så bär det av till Umeå på tisdag då vi blir bjudna på lite luciamat på huvudkontoret.

Vi avslutar med att Osama Bin Landen verkar vara i livet och han har blivit rocksångare.

roliga bilder och humor.


och vi avslutar med en liten låt


Kommentarer
Postat av: Gusse

Huvudkontoreet..Låter lite som Rentavs julfest

2011-12-16 @ 19:17:12
Postat av: roggan

he he det får inte att jämföra vi slapp köpa våra egna julklappar.

2011-12-17 @ 18:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0