Första veckan efter semestern är avklarad.

Ja veckan flög förbi och första veckan efter semestern är avklarad, det har varit full fart hela veckan och vi har haft en hel del jobb.Det har även varit lite små segt att komma igång när man varit ledig men det har gått bättre och bättre.

Lite vemodig känns det dock för igår var det Niklas sista dag hos oss för nu bär det av till Borås för att plugga och vi alla arbetskamraterna på Hemtrivsel önskar han lycka till. Vi bjöd han på mat och så fick han lite presenter som kan vara till nytta i studentlivet.Niklas bjöd på smarrig tårta som efterätt och sedan var det bara till att börja jobba igen för att ro veckan i land.

Snart börjar Modo sina träningsmatcher och det ska bli spännande och se hur det kommer att gå och vilka av dom unga spelare som slår sig in i truppen.Senare ska man lägga upp mitt tips för hur Elitserien kommer att sluta säsongen 11/12.


Det får vara allt för denna gången....






Kommentarer
Postat av: Gusse

Kul att företaget bjuder på nått som tack för ett gott arbete..Det är fler företag som borde göra samma sak ...



Va! Amon Amarth ..DU?

2011-08-22 @ 06:42:55
Postat av: Anonym

Ja man måste ju tacka av på ett bra sätt. Ja det är ju ett skönt RIFF i låten och tungt och bra....ditt hårda slit med att få mig att uppskatta sådan musik kanske börjar ge resulta he he.

2011-08-22 @ 18:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0