Semesterblogg

Ja då är man hemma igen efter en tripp till Enköping och det är både lite tråkigt och skönt på samma gång.
Veckan gick så fort och man ville göra så mycket mera men när man inte varit hem på 2år så blir tajt med alla saker man ville göra.Men det är alltid skönt att komma hem igen.

Vi hälsade på min bror Kenneth men inte älsta brorsan för han var ute och seglade, Kräftskiva hos svärmor med Marias syster med familj.Det var kul att träffas när man inte sett varandra på ett tag och Lovisa och Moa var även 1 1/2 dag i stockholm hos sina kusiner.

Vi var på Parken Zoo i Eskilstuna och det var riktigt varmt, en skylt visade 35 grader så det gick åt mycket vatten.Man glömde ju vattenflaskan så man fick ju köpa för 25kr flaskan....det blev dyrt.Dom hade gjort om lite och fått en del nya djur också fast vi lade mera tid på tivolit denna gången.Moa och Lovisa fick sällskap av sina kusiner Agnes,Ebba och Siri.





Sluta Apa dig...

Lovisa åker Flying Frog.

Fan glor du, har du aldrig sett en Apa förut? jag slipper ju betala för att glo på dig....


Man hade ju jag tänkt att vi skulle åka till en badstrand som man var mycket på när man var yngre men det blev inte heller av.Som sagt det blev intensivt med en vecka så dörhoppningsvis kan man kanske åka ner i senare i höst eller så blir det längre nästa sommar.

Farsan ville ha lite hjälp men jag passade på att kolla närmare på asfalten i Enköping och skrapade upp underarmen så då var jag inte till mycket hjälp men Moa och Lovisa hjälpte till med att plocka upp äpplen och det uppskattades av Farfar.

Det får vara allt för denna gången nu ska man fortsätta njuta av lite semester innan allvaret börjar ingen.

Kommentarer
Postat av: Gusse

Tråkigt det inte blev badstranden ..Du som tränat för beach 2011

2011-08-09 @ 22:17:26
Postat av: roggan

Ja det är ju för jävligt men så kan det vara he he

2011-08-10 @ 01:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0