Inte för att vara gnällig men.....

Är det inte jävligt varmt ute termometern på altanen på solsidan visar 35 och idag har vi haft match hemma på Bodum mot Själevad i 03-serien.

Vi vann med 4-1 i värmen och visst var det varmt,luften stog stilla och vi fick ta och dela upp halvlekarna med en vattenpaus mitt i och det behövdes verkligen.Tjejerna var helt slut när matchen var klar och man var helt slut själv i värmen fast man bara stog på sidan om och skötte bytena.

Imorgon väntar en ny fotbollsmatch då i 02-serien så vi får se hur varmt det ska vara då men det får gäna fläkta lite i alla fall,bara lite vind.

Veckan har varit bra och vi har haft fullt upp på jobbet och framförallt i går och värmen ställde till det regält med fönsterputsen.Det var näst intill outhärdligt i värmen med det gick bra att slutföra uppdragen som var och nu får man vila upp sig lite under helgen även om man måste fixa lite här hemma också.Nästa vecka är det nya friska tag som gäller och en hel del jobb även då men först ska man njuta av ledigheten.

Det får vara allt för denna gången och den här låten passar väl bra en dag som denna och du har säkert inte hört den så det här kan vara första gången he he.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0