En vecka till att lägga bakom sig.

Ja då var det lördag eftermiddag och veckan som varit har väl varit bra och det trista vädret i slutet poå veckan har gjort att det mera lättstädat på skolan.Det blir mindre grus att ta reda på även om det finns nog med skräp som det är.

Det är lite oroligt bland alla nior och det har varit extra mycket på slutet med förstörelse och sånt så man hoppas ju att det ska lugna ner sig snart.

Vad ska man säga om Bjästa då? Det är ju verkligen synd om "Linnea" som fick rena rama pöbeln efter sig och fick lov att flytta 50mil. Rektorn kan ju inte få sitta kvar för flatare ledare är väl svårt att hitta och jag tycker att det skulle kunna satt en gräns redan från början.Prästen visade sin privata åsikt i programmet men nu är han ångerfull och han ska väl inte få vara kvar han heller.Killen måste verkligen varit poppis på skolan och i samhället i övrigt när skola och kyrka reagerar som dom gjort.

Det har nu blivit omvänd pöbel mot mamman till pojken och det  är helt åt helvete även om det var jävligt korkat att starta upp pöbeln på Facebook mot tjejerna.Hoppas att alla kan ta lärdom av det här och att kommunen fått upp ögonen för att detta faktiskt kan hända i lilla Ö-vik och i ett samhälle som Bjästa.Att man måste ha bättre arbete mot mobbning på skolorna och att ha en skolledning med pondus som vågar sätta ner en fot när det behövs.

Nog om det nu är det ju helg och man får njuta lite till och efter det väntar två fyradagarsveckor vilket ska bli riktigt skönt och vi avslutar med en låt som passar väl in.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0