ESK vidare efter totalt 8-2 på två matcher.

ESK HOCKEY         5-1        ASPLÖVEN (1-0,2-1,2-0)
    ESK HOCKEY         3-1        ASPLÖVEN (1-1,0-0,2-0)

Välförtjänt seger med 5-1

ESK visade redan i första perioden att hemma i Enköping att man vill vi vinna. Framförallt var det Olof Hansén, som med fyra tacklingar under första sju minuterna visade energie. Lagen bytte chanser med varandra och det var i PP i slutet på andra som ESK rättvist tog ledningen. I andra rog man ifrån till 3-0 innan Happaranda laget kunnde göra sitt första mål för kvällen. I sista perioden gjorde ESK två mål till och matchen slutade 5-1.

Seger med 3-1 efter krampaktig början

I tredje och avgörande matchen i går kväll kunnde ESK gå segrande ur striden med 3-1 och är nu klara för kvalserien till Allsvenskan. Asplöven var bättre uner första halvan av matchen men ESK hadde ändå 1-1 men sedan svängde matcvhen och Hemmalaget tog över mer och mer och kunnde vinna rättvist.