Skitväder och Örncupen

Ja då var det helg igen efter en hektisk vecka där vi haft jättemycket jobb men bla. Rundvandring på Husumfabriken och i torsdags blev det 13timmars dag då det blev en golvvård på kvällen.

Med helgen så kom öven årets upplaga av Örncupen och då kom också skitvädret som ett brev på posten. Vi skulle ha samlats kl.10:30 för att gemensamt äta lunch innan matcherna i eftermiddag men all samvaro ställdes in pga. av skitväder förutom matcherna då, vi får hoppas att det är uppehåll när vi ska spela match i alla fall.

Vår öppnings match var mot Gideå som vi brukar vara ganska jämna mot eftersom dom också har ett mixlag med yngre tjejer. Vi fick en del bra lägen men fick inte in bollen och det märktes att halva laget kört 4dagars fotbollsskola i veckan för det var många trötta ben och skallar. Gideå vann rättvist matchen med 1-0 så nu får vi ladda om batterierna inför eftermiddagens bravader.

BK ÖRNEN - GIDEÅ 0-1 (0-0)

Vi började hyffsat men sedan såg man att det var många tunga ben efter fotbollsskolan i 4 dagar och vissa tränade även 2 gånger på våra träningar. Matchen gick på konstgräset så det blev ett snabbare spel mot gräs och det gjorde sitt också när inte orken riktigt fanns hos alla spelare. 4 matcher spelas samtidigt varav 2 på gräs och 2 på konstgräs så vi får se var vi får spela dagens matcher.

Matcher lördag

13:00 BK ÖRNEN - HACKÅS
16:00 BK ÖRNEN - ÅSELE

Ska bli spännande att spela mot lag som man normalt inte möter i serien flera gånger varje säsong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0