Fullt upp!

Ja det var ett tag sedan man bloggade men det har liksom varit full upp den senaste tiden både på jobbet och med fotbollen.

Förra helgen var vi på läger i Husum och det gick faktiskt över förväntan och det var en riktigt bra anläggning vid Husumhallen. På morgonen var det träning i 1 1/2 timme sedan blev det lunch, Makaroner och köttbullar sedan blev det till att ladda för match. På eftermiddagen väntade 2 matcher samtidigt, en i 02-serien mot KB65 på 7-manna och en match mot Modo FF i 03-serien 5-manna.

BK ÖRNEN - KB65  0-9
BK ÖRNEN - MODO FF 2-3

Mot KB65 fanns det inte så mycket att göra det var ett par tjejer som verkligen gjorde skillnaden och det räcker för att det ska väga över kraftigt. Mot Modo var det jämnare och jag tycker vi skulle fått minst oavgjort men deras målvakt gjorde två kanonräddningar som stoppade oss samtidigt som vi inte spelade hela matchen och det straffade sig. Idag har vi returmöte borta mot Modo så nu siktar vi på seger.



Lagbild BK ÖRNEN F02/03

Annars är allt bra fast man har dragits med en förskylning som inte riktigt vill ge med sig men när det var som värst var man tvungen att jobba och det straffar väl sig nu. Det har som sagt varit mycket på jobbet och mera kommer det att bli dom närmaste 2 veckorna. Det är en del fönster att putsa och lite nya kunder att starta upp så vi kämpar på och förhoppningsvis blir det lite semester också lite senare i sommar. Tänk att det det redan är 2 juni, ja tiden verkligen springer iväg kan man säga.

Trevlig helg på Er och vi avslutar med lite musik och denna gånen en riktig klassiker.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0