Äntligen sovmorgon!

Helg igen och det är första gången på länge som man fick chans till sovmorgon och det var väl behövligt, kl.11.00 var det dags att kliva upp.

Förra helgen var det Maskincentrum Cup med BK ÖRNEN F02/03 med blandat resultat men huvudsaken att vi kämpade och hade kul. En seger hade ju varit skönt men med tanke på att vi har flera som är yngre i laget så får vi trots allt vara nöjda.

BK ÖRNEN - KB65 2-6 (0-5)

Mycket bättre match än mot KB på träningslägret i Husum där dom körde över oss totalt med 9-0. Här var vi bättre med och 2:a halvlek vann vi med 2-1. Bra jobbat!

Hägglunds - BK ÖRNEN 6-1

Här kom vi inte upp i samma standard som när vi två dagar tidigare spelade 0-0, Hägglunds var mera på hugget och vann rättvist med 6-1. Vi gjorde ju i alla fall mål i detta möte och kämpade på bra.

Domsjö  - BK ÖRNEN  3-0

I Premiären i 7-manna blev det 4-1 till Domsjö så vi får vara nöjda med denna matchen dom satte sina chanser vi missade och sköt bla. ett i stolpen.

Domsjö Blå - BK ÖRNEN 7-0

Spelmässigt var vi med bra men dom gjorde målen och hade några tjejer med bra skott och det var skillnaden men i slutändan var det inget snack, dom var bättre helt enkelt.

Annars har det vart fullt fart på jobbet och vi har inte haft brist på jobb direkt fönsterputs och åter fönsterputs, i går var det fönsterputs sedan hade jag en gräsklippning på 3timmar så det känns i kroppen efter denna arbetsveckan. Extra skönt att man äntligen fick lite sovmorgon. Ingen fotboll, ingen föskylning och hosta hela natten och inget annat utan man fick sova gott.

Det får vara allt för denna gången ha en trevlig helg och vi avlsutar med nytt från ZZ TOP!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0