Ninn na na na ninn na na...Boktipset!


Ja då var det dags för ett boktips igen och denna gången är det





AC/DC : Maximal Rock & Roll (kartonnage)

AC/DC Maximal Rock & Roll

Fick boken i Julklapp av syrran 2010 och boken fick ligga och vänta till mina 2 veckors semester som jag fick.Då började jag läsa boken och kom in i den sedan fick den ligga fram till att det började närma sig jul och alla helger då gick det av bara farten att beta av kapitel efter kapitel.

Tycker boken börjar lite segt och det tar som sagt ett tag att komma in i boken men sedan blir det bara bättre och bättre. Det är riktigt intressant läsning från att man var påväg att slå igenom till Bon Scott´s död och hur man sedan reste sig när alla trode att det var över för AC/DC.

Boken gav en del skratt också och det som var bäst var i slutet på kapitel 15 när AC/DC var på turne med Thin Lizzy. Lizzy´s manager jävlades lite.

"Det var sista kvällen i Chicago.Det gick riktigt bra för oss där, för Thin Lizzy var väldigt stora i Chicago och där körde våran manager ett väldigt fult knep. Han visste att AC/DC´s trummis hade gått iväg för att skita-han såg honom gå på toaletten-så han sa -Ridå Upp! Killen kom rusande ut från toaletten med brallorna halvt nere, han försökte få på sig byxorna medan han sket för att sedan störta in på scen till trummorna.

Man kan bara se det framför sig och hur han skiter och springer till scenen stressad som fan he he!
Kan ju tillägga att Thin Lizzy sa att det var tur att vi bara spelade 3 shower med AC/DC och inte en hel turne för då skulle vi nog ha dödat varandra.

En läsvärd bok som börjar segt men som bara växlar upp och blir en Maximal Rock & Roll upplevelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0