RUNNING WILD




RUNNING WILD "Shadowmaker"


01. Piece Of The Action - 4:25
02. Riding On The Tide - 4:18
03. I Am Who I Am - 4:51
04. Black Shadow - 5:13
05. Locomotive - 4:35
06. Me & The Boys - 5:00
07. Shadowmaker - 4:25
08. Sailing Fire - 4:14
09. Into The Black - 4:57
10. Dracula -
7:29


Ja då var Rock n´Rolf tillbaka igen med sitt Running Wild och Jolly Roger är åter hissad på Skutan.  Running Wild är ett av mina absoluta favorit band och det är skönt att dom är tillbaka och det är ett klart godkänt ablum. Produktionen på "SHADOWMAKER" känns riktigt bra jämfört med föregångaren "ROGUES EN VOGUE" som inte är ett dåligt album men det känns lite halvhjärtat i produktionen. Här har Rolf lämnat över den biten och han har lagt allt krut på musiken.

Det är ett klart godkännt album och inledande "Piece Of The Action" och "Riding On The Tide" är riktigt bra och "Me & The Boys" är en hyllning till bandet och nystarten man gjort. Plattan är långt ifrån mästerverket "Black Hand Inn" eller gamla godingen "Under Jolly Roger".

En lång låt har ju varit en genomgående inslag på Running Wilds plattor och bidraget här är "Dracula" endast 7:29. Enligt mig långt ifrån klassiker som Genesis (The Making And The Fall Of Man) från "Black Hand Inn" med sina 15:18 eller "Treasure Island " från "Pile Of Skulls". Gillar introt med ovädret och klockan som slår och inledande riffen, låten skulle kunna vara hämtat från något av bandets tidiga alster och det är en godkänd låt trots allt. En låt som växer ju mera man lyssnar på den.

Plattan växer ju mera man lyssnar på den men så här i första skedet så får Running Wild och deras återkomst följande betyg.

MR,MR,MR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0